ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ



Σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ. Αφορμή στάθηκε το περιστατικό με τον Μπατίστ και η σύλληψη του Αμερικάνου πρώην παίκτη του φαπάστερου για χρέη προς την Εφορία με το που προσγειώθηκε στα Σπάτα με την αποστολή της Φενέρ για το σημερινό παιχνίδι της Ευρωλίγκα
 
Όταν ζήτησα να πάρω τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια μου, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα και σήμερα διαπίστωσα την πραγματική κατάσταση», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πέρασε στην επίθεση κατά του θείου του.
 
«Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν.

 
Ψεύτικα στοιχεία στα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟ? Αποκλείεται, ούτε με σφαίρες. Μόνο γαύροι τα λένε αυτά.
 
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΕ ΠΑΟ 2010-11
 

 
Με μετοχικό κεφάλαιο 311.000 ευρώ, δεν διοικείς τον πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά σουβλατζίδικο.
 
ΚΑΕ ΠΑΟ=ΚΑΕ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ-ΔΙΟΝΥΣΗ
 
Και βάζω τα σουβλατζίδικα που αράζω εγώ για να φάω, καθόλου υποτιμητικά, έτσι?
 
Θέλετε να δούμε και την πραγματική αιτία της αποχώρησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ? Ας μας την πούνε οι ίδιοι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 7-11-2012
 

 

 

 

Κόπηκε το πάρτυ στο χώρο της υγείας, τέρμα οι Γιαννακόπουλοι. Με λίγα λόγια και για να το καταλάβει ο καθένας
 
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΡΥΛΟΣ=Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ=ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ'', ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΠΑΣΤΕΡΟΥ, ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Γ' ΕΣΚΑ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ. ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

διαλυονται παντου! Πιο εμφαντικος τροπος για να αποδειχτούν Τιτανικος του ελληνικου αθλητισμου δεν υπηρχε.
ευτυχως που ειμαστε φιλευσπλαχνοι και δε παιζουμε το ρολο του σοιμπλε..να παιζουν με ελβιελα σε ξερα γηπεδα , ανοικτα μπασκετ, βολει με τσιμεντο και πολο στη μαρινα φλοισβου...

Εικόνα ASTERIX

Ούτε καν ΚΡΕΤΑΣ μωρέ; τι ξεπεσμός είναι αυτός;

Εικόνα savvas gridlock

Εμπάργκο στον ΚΡΕΤΑ. Μόνο Αβράμης...

Εικόνα red apple

Θέλω άμεσο σχολιασμό από τον κύριο Εν Πουθεναίς!!!
Να μας εξηγήσει με τον γλαφυρό λόγο του οτι δεν ε'ίναι τα πράγματα όπως τα λες, ότι όντως εμείς είμαστε δημόσιοι κι αυτοί λάτρεις των υποδομώνε... αχχχαααααααααα Με έκανα και γέλασα πάλι με τους πουθενάδες που τους περισσεύει η πρόκληση και το θράσος. Γι αυτό, άλλωστε, Σάββα, αντί να επενδύουν δημιουργικά, όπως ο Ολυμπιακός, επενδύουν σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουν, μια ζωή, το άσπρο-μαύρο.

Βρε Εν Πουθεναίς, για κοίτα σήμερα σχόλια και τίτλους για την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΕΡΕΜΦΑΝΙΣΗ της ΠΑΝΑΘΑΣ στο Λονδίνο... 20 λεπτά πράσινης μαγείας, έγραφε ο Χελάκης...

Δηλαδή, αρπάξατε μια τριάρα σβουριχτή, στο περπατητό κι οι φίλοι μου οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ και άλλα τέτοια πουθενάδικα...

Εικόνα Εν Αθήναις

Προσπαθούσα να βρω την αιτία για την οποία φτερνίζομαι συνέχεια απόψε. Κι εδώ με μελετάτε; Δεν μπορείτε χωρίς εμένα, παραδεχτείτε το...

Ο Χελάκης ποιαν ομάδα υποστηρίζει, δε μου είπες;

Επίσης κανένας δεν πανηγύρισε μία ήττα με 3-1. Ήττες πανηγυρίζετε εσείς καλύτερα (Τορίνο 1999).

Πρέπει να είστε και η μοναδική οπαδοί παγκοσμίως που βγήκατε μαζικά σε κεντρική πλατεία να πανηγυρίσετε νίκη άλλης ομάδας από τη δική σας(ΠΑΟ-Άγιαξ 0-3).

Και μετά γεμίσατε τον Πειραιά με φανέλες Λιτμάνεν. Τουλάχιστον εμείς για τον Σούκερ δε βγήκαμε Ομόνοια. Αλλά ξέχασα...Το ΟΣΦΠ-Σεβίλλη ήταν για το β΄γύρο του ΟΥΕΦΑ, το ΠΑΟ-Άγιαξ ήταν για την πρόκριση σε τελικό Τσου Λου. Οπότε δικαιολογείται η έκρηξη χαράς...

Εικόνα savvas gridlock

Ο Χελάκης υποστηρίζει την ομάδα της τσέπης του και φυσικά ως στέλεχος του sport-fm είναι υπάλληλος του Αλαφούζου, που έχει το 1/3 των μετοχών του υπονόμου της Δαβάκη.

Στο Τορίνο πανηγυρίσαμε το γκολ του Νινιάδη που μας άφηνε ελπίδες πρόκρισης. Σε νοκ άουτ παιχνίδια συνηθίζεται αυτό. Εσείς πανηγυρίσατε το 2-2 του 2001, με τα δύο γκολ του Ολιζαντέμπε και ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ γελούσε με την πάρτη σας, την ώρα που μένατε 12 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και μιλάς για εμάς?

Πρέπει να είστε οι μοναδικοί οπαδοί παγκοσμίως που πανηγυρίσατε ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ σε αγώνα μπάσκετ την ήττα του αιωνίου αντιπάλου σας. Μιλάω για το Τελ Αβίβ με την Μπανταλόνα, με βιντεάκια να υπάρχουν στο youtube που το αποδεικνύουν, όχι για εμάς που τα ζήσαμε, αλλά για κάτι πιτσιρικάδες.

http://www.youtube.com/watch?v=acIDhmNCuR4

Τη φάση που λες την κάνανε μαζικά οι Παοκτζήδες στη Θεσσαλονίκη δεκάδες φορές, και τότε με τα χαμένα Ευρωπαικά που μαζεύτηκαν 5.000 στο Λευκό Πύργο το 1994 και το 1995 αλλά και τότε με τον Κόντε. Τον Κορνίλιους Τόμπσον τον κάνανε και μέλος σε σύνδεσμό τους. Για το ''μοναδικοί οπαδοί παγκοσμίως'' το λέω, που είπες πιο πάνω. Οπαδοί της Τζένοα, πέρυσι που υποβιβάστηκε η Σαμπντόρια, κάνανε πορεία στην πόλη με κηδειόχαρτα και φέρετρα. Πρόσφατα παραδείγματα από μία μόνο άλλη χώρα, μην αραδιάσω καμιά 50αριά. Παρακολούθησε το tag ΟΠΑΔΙΚΑ που έχουμε, ανοίξαμε σειρά αναρτήσεων με τίτλο ''Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται'' και τα βάζουμε όλα εκεί.

Στο Σούκερ οργανώσατε υποδοχή στο Ελληνικό το 1997, όταν ήρθε με τη φανέλα της Ρεάλ, που την κάλυψε η Ηχώ με πρωτοσέλιδο την επομένη. Ασήμαντο αυτό? Μέχρι και το STAR σύνδεση είχε κάνει. Αν γουστάρεις σου το βάζω να το δεις. Βέβαια, στο πήγαινε και στο έλα συναντήσατε κάτι διόδια στην Ποσειδώνος, που υπήρξανε εκτάκτως μόνο για εκείνη τη μέρα, οπότε φτάσατε αεροδρόμιο και γυρίσατε πολύ λιγότεροι από όσοι ξεκινήσατε, αλλά ΟΚ, συμβαίνουν αυτά στα περίχωρα του Πειραιά. Τέλος, εμείς ήμασταν 9 χρόνια δίχως πρωτάθλημα και πανηγυρίζαμε για αυτόν που δεν μας άφηνε να σηκώσουμε κεφάλι, τον ΚΑΡΚΙΝΟγιάννη τον παλιόπουστα, που του την έκανε ο Λιτμάνεν. Κακώς θες που βγήκαμε στο Πασαλιμάνι? Κακώς. Εσείς γιατί πανηγυρίζατε το 1995 για τη Σεβίλλη και φωνάζατε μέσα στο Καραισκάκη, τότε με τον Καπουράνη πριν αρχίσει το ματς το όνομα του Σούκερ? Νταμπλούχοι ήσασταν από την προηγούμενη χρονιά, ετοιμαζόσασταν για πρωτάθλημα του Σπανέα 1995-96 και για την ''πορεία'' στους ''4'' της Ευρώπης. Με εμάς γιατί ασχολούσασταν με συνθήματα για το Σούκερ σε ευρωπαικό μας παιχνίδι? Πόνος ε? Π΄ρωτα και κύρια αντιολυμπιακοί και μετά παναθηναικοί, έτσι? Όπως η μισή Ελλάδα. Κατανοητό.

Εικόνα Εν Αθήναις

Καλά, σε λίγο θα μας πείσεις πως ο Σπορ FM είναι και πράσινος σταθμός με Μπάμπη, Λεάνη, Χελάκη, Χαραλαμπόπουλο και δε συμμαζεύεται...

Το 2-2 το πανηγυρίσαμε γιατί γυρίσαμε χαμένο παιχνίδι από το 2-0 στο 72', πού είναι το παράξενο;

Πανηγυρίσαμε την ήττα σας μετην Μπανταλόνα, γιατί τύχαινε να ήμασταν κι εμείς στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, δε νομίζω να βγήκαμε στην Ομόνοια όπως εσείς το 1996 με τον Άγιαξ που βγήκατε στο Πασαλιμάνι! Άστοχος λοιπόν ο παραλληλισμός...

Χέστηκα τί κάνανε οι μΠαοκτζήδες. Άλλοι από εκεί. Βραβείο κομπλεξισμού η μαλαματίνα, ούτε ασχολούμαι.

Καλό το παραμύθι «πανηγυρίζαμε για τον κακό Βαρδινογιάννη, του οποίου καλά του την έκανε ο Λιτμάνεν», αλλά δεν έχει δράκο. Αμφιβάλλω αν κι εσύ το πιστεύεις.

Μεγαλύτερη αγωνία κι από εμάς είχατε εκείνο το βράδυ...

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν είναι πράσινος σταθμός λόγω αυτών που λες, αλλά με Σωτηρακόπουλο-Νικολογιάννη-Βαιμάκη-όλους τους μπασκετικούς ανεξαιρέτως και φυσικά με τους δύο που κάνουν εκπομπή το βράδυ, Τσάρλυ-Σούτο. Εδώ μετά το διπλό μας στη Μονπελιέ φέτος, μόνο που δεν κλαίγανε οι δύο τελευταίοι και ο Σούτος μας έλεγε ότι ''ο ΠΑΟ είναι συνηθισμένος σε αυτά τα διπλά φίλε''. Να μην αναφερθώ στον κύριο Μοιρώτσο, που τον πονάει ο Σπανούλης ή μέχρι πέρυσι στον κύριο Καραλή, με το λίβελο εναντίον του Κόκκαλη στο site του sport-fm μόλις δώθηκε η ΠΑΕ στο Μαρινάκη. Υπάρχει και ο κύριος Παπαχρήστου εκεί μέσα, που επιμελείται των θεμάτων στο site για τον ΠΑΟ. Το τι εστί υπόνομος της Δαβάκη και το πόσο ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ είναι εκεί μέσα, μπορείς να το δεις εδώ, σε πρώτη φάση, γιατί έρχονται κι άλλα πολλά

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120914/oi-antikeimenikoi-tis...

Και ξαναγράφω, το 33% των μετοχών του ομίλου ανήκει στον κύριο Αλαφούζο. Αφού είναι το αφεντικό, όλοι χορεύουν όπως θέλει αυτός, εκτός αν τα σπάσει με τα άλλα αφεντικά, όπως μέχρι πριν λίγους μήνες. Τώρα πέρασε κι αυτό, γυρίσαμε στα παλιά. Όλοι οι ΑΡΔ κάνουν ό,τι τους πει ο από πάνω. Οι γαύροι Λυριτζής-Οικονόμου στον ΣΚΑΙ υπηρετούν μια χαρά την προπαγάνδα του Αλαφούζου στα αθλητικά. Αν φύγουν από εκεί, θα κράζουν τον Αλαφούζο προφανώς για αυτά που κάνει στο βάζελο, όπως τον κράζουμε όλοι οι Ολυμπιακοί.

Το παράξενο είναι να πανηγυρίζεις μια ισοπαλία, ενώ πριν το ματς εσύ έλεγες ότι ''θέλω μόνο νίκη, γιατί μένω πολύ πίσω και χάνω το πρωτάθλημα''. Την καταστροφή σου πανηγυρίζεις? Δεν νομίζω. Το ότι ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΗΠΩΣ? Και βέβαια, κι αυτό έχει όρια. ΟΚ, να είσαι χαρούμενος ως οπαδός που γύρισες το ματς. Αλλά να πετάει φανέλα ο Φύσσας στο τέλος και να βγαίνεις και φωτό σε τέτοιο παιχνίδι? Είπαμε.

Όχι, δεν αναφέρθηκα σε φάση που εσείς πανηγυρίζατε σε δρόμους ήττα μας. Μιλάω για δική σας παγκόσμια πρωτοτυπία, κανονική, όχι τζούφια σαν τη δική σου, που πας να περάσεις ως ''μόνο οι γαύροι σε όλο τον κόσμο βγαίνουν στους δρόμους όταν χάνουν οι αντίπαλοί τους'', κάτι που συμβαίνει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. Μέχρι και στην Ισπανία με τον υποβιβασμό της Λα Κορούνια, για παράδειγμα. Η δική σας παγκόσμια πρωτοτυπία είναι ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΒΕΡΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. Αυτό, δεν μπορώ να πω ότι το έχω ψάξει από Αυστραλία μέχρι Χαβάη, αλλά μπορώ να πω ότι θα εκπλαγώ αν έχει γίνει σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της υφηλίου, με οπαδούς ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΙ στην κερκίδα να πανηγυρίζουν ήττα του αντιπάλου τους, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. Όχι δηλαδή με ήττα των αντιπάλων να παίρνουν αυτοί πρωτάθλημα ή να σώζονται ξέρω'γω, αλλά να είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

Η Μαλαματίνα ΓΑΜΑΕΙ. Είναι και χορηγός στην Ολυμπιακάρα μας στο ποδόσφαιρο, οπότε στηράμε ΑΠΗΝΩΣ Μαλλλλλαματίνα. Κάνανε και κάτι καλό οι μπουγατσόβλαχοι.

Αυτό το σκηνικό, να παρουσιάζεις όλους τους γαύρους να είναι έτσι ή αλλιώς, ανάλογα το πώς σε συμφέρει, πώς προέκυψε? Ξέρεις όλους τους γαύρους και καταλαβαίνεις το πώς σκέφτονται ας πούμε? Εκείνη τη μέρα, εγώ που είμαι δίπλα δεν βγήκα ρε φίλε να πανηγυρίσω στο Πασαλιμάνι. Βγήκανε πολλοί, ΟΚ, αλλά και χιλιάδες άλλοι Πειραιώτες Ολυμπιακοί δεν βγήκαμε. Να σου πω ότι λυπήθηκα που σας κάρφωσε ο Γιάρι, δεν θα το πω, αλλά μην μου πεις εσύ ότι δεν πανηγύρισες το γκολ του Ντέβιτς πέρυσι. Έτσι πάνε αυτά, τι να κάνουμε τώρα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Να παίζει ο Παναθηναϊκός και να ακούς μετά το ματς τις απόψεις των «Παναθηναϊκών» Τσόχου, Λεάνη, Χελάκη και Χαραλαμπόπουλου όμως ε; Καθώς και περιγραφές αγώνων του ΟΣΦΠ στο Τσου Λου με 4(!) εκφωνητές, ένας εκ των οποίων ο φοβερός και τρομερός Μπάμπης, που στα γκολ ουρλιάζει σαν χιμπαντζής.

Καλά, για τον Καραλή ασ'το. Κωλοτούμπα αλά Ιωάννης Μελισσανίδης μετά το κωλοδάχτυλο που ενδεχομένως έφαγε μετά το ξέσπασμα του στο ντέρμπυ του Καλόπουλου το 2011...

Είπαμε, έχει μεγάλη διαφορά να πανηγυρίζεις μία ήττα του αντιπάλου στο σπίτι σου από το να βγαίνεις μαζικά σε δρόμους και πλατείες.
Εμείς δεν το κάναμε ούτε με τον Κόντε το 1999, ούτε με την Μπανταλόνα, ούτε με τη Ρεάλ στη Σαραγόσα.

Εμείς κατεβήκαμε Ομόνοια ΜΟΝΟ για την ομάδα μας και όχι γιατί έχασε ο Ολυμπιακός.

Εικόνα savvas gridlock

Α, εσύ τον Μπάμπη το βενζινά-μακαρονά τον έχεις για Ολυμπιακό, έτσι? Εγώ πάλι όχι. Ή για να είμαι και δίκαιος, αν αυτός είναι Ολυμπιακός, εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με τον Ολυμπιακό ''του''. Και στα γκολ του ΠΑΟ ουρλιάζουν στον υπόνομο, μην νομίζεις. Κάτι Νικολογιάννηδες, που παλιά τους βγάζατε και αυτοκόλλητα και τώρα έγιναν ''γνήσιοι Παναθηναικοί'', έτσι στα ξαφνικά ρε παιδί μου ένα πράγμα. Είδες κάτι αλλαγές στις απόψεις οπαδών και δημοσιογράφων? Μεγάλη η δύναμη του χρήματος. Άσχετο το τελευταίο...

Πριν τον Καλόπουλο λέω για τον Καραλή τον παρλαπίπα

http://www.sport-fm.gr/article/281693

Ωραία, για να μπω στη λογική σου, για ποιο λόγο μόνο τότε βγήκαμε τόσο μαζικά έξω? Εγώ δεν βγήκα, αλλά λέμε τώρα, σαν γαύροι. Γιατί άλλες φορές δεν το κάναμε? Γιατί όταν αποκλειστήκατε από την Μπάρτσα ή την Πόρτο, το 2002 και το 2003 δεν είδες τα ίδια? Νομίζω καταλαβαίνεις, δεν είσαι χαζός. Η απάντηση είναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Ολυμπιακός=ο κόσμος του, ΠΑΟ=παράγοντες και άκρες με το κάθε καθεστώς. Αυτός είναι ο κανόνας, με τις όποιες εξαιρέσεις του.

Εικόνα dono

Δεν φταίει αυτος αγόρι μου, ούτε ΤΑΚ, ο Θείος του φταίει, το είπε ξεκάθαρα ο Δημητράκης...
Τι παραπάνω να πει τώρα ο Αθηναίος της παρέας.
Άσε που όλοι οι βάζελοι είναι εξαφανισμένοι και δεν βρίσκει κανέναν να του δώσει μια γραμμή πλεύσης...

Εικόνα dono

Το φοβερό ήταν η δικαιολογία της ΚΑΕ ΠΟΑ
Δεν ήξεραν ότι ο αθλητής θα ερχόταν τώρα στην Ελλάδα...
Το γιατί τα χρωστούσαν ακόμα, ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα...

Εικόνα savvas gridlock

Μπορούν να παραδειγματιστούν από το ποδόσφαιρο και από τον καταδικασμένο για φοροδιαφυγή Αλαφούζο.