ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΕΣΗ



Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί αυτές τις μέρες την απώλεια ενός ακόμη εκλεκτού μέλους της. Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΣΗΣ το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή. Το ποιος ήταν ο κύριος ΣΤΕΛΙΟΣ, θα αφήσουμε να μας το διηγηθεί κάποιος πολύ πιο ειδικός από εμάς, ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 16-4-2005
 

 
Εμείς, θα τον αποχαιρετήσουμε με δύο ακόμη φωτογραφίες, μία τον καιρό που έπαιζε ποδόσφαιρο και μία αργότερα, όταν για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-10-1962
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 6-5-1986
 

 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΑΚΙ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΕΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ.

Σχόλια

Εικόνα canio

R.I.P
Αν και δεν τον ήξερα,φαίνεται πόσο σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής ήταν απ' τα λεγόμενα όσων τον έζησαν.
Βλέπετε,το ήθος του μάλλον δεν άρεσε σε πολλούς και τότε αλλά και τώρα,αφού μας απέκρυψαν τον τραγικό χαμό του.
R.I.P και σε έναν ακόμη μεγάλο,τον Τόλη Σπανό που διακρίθηκε και μας προσέφερε τίτλους στο μπάσκετ.Νομίζω ένα μικρό αφιερωματάκι,θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσατε να κάνετε και γι' αυτόν τον σπουδαίο αθλητή.

Εικόνα savvas gridlock

Αύριο αδερφέ, να είσαι σίγουρος πως θα γίνει. Τεράστια προσωπικότητα και χαβαλετζής μέχρι παρεξηγήσεως ο Τόλαρος...

Εικόνα ΔΙΑΣ

πολεμηθηκε λογω κοινωνικων φρονηματων...λεει ο γεραμανης...στο ΘΡΥΛΟ? εχουν περασει κιαπο μας κατι "παραγοντες" φυντανια....

Εικόνα savvas gridlock

Όταν ο πρόεδρός σου, τότε που έπαιζε ο Μπέσης, ο Γιώργος Ανδριανόπουλος, ιδρυτής και πατριάρχης του Ολυμπιακού, είναι Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας σε κυβέρνηση του πισωκίνητου ''Εθνάρχη'', κάτι σημαίνει αυτό.

Εικόνα ΔΙΑΣ

πισωκινητος εννοεις ασφαλως 2χ4...κινηση στους πισω τροχους... μη παει ο νους μας αλλου...