Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ PART 3



Έχουμε δει στο παρελθόν το πόσο κυνηγάει '' η διαιτησία του Μαρινάκη'' τη Μπαοκάρα=ΔΕΚΟ του Βορρά. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ''τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου''. Ίχνος τσίπας δεν έχει απομείνει στο Βαγγέλα.
 
 
 
Χθες η ''αρμάδα του Δώνη'' αντιμετώπισε τον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΣ Γιάννινα του Χριστόπουλου στην έδρα του. Οι φάσεις του αγώνα, από το επίσημο κανάλι της NOVA, είναι εδώ
 
 
Ο ΠΑΣ έχει μπει δυνατά στο ματς, έχει πατήσει το Παοκάκι, το έχει βάλει στα δίχτυα και εκεί σε μια ανύποπτη φάση στην περιοχή του, ο Φεγκρούζ μπλοκάρει την μπάλα αφού πρώτα αυτή έχει ακουμπήσει στο πόδι του Τσουκαλά. Ο Παππάς, σε διατεταγμένη υπηρεσία από το αφεντικό του το Μαρινάκη να ζμπρώξει τον ΠΑΣ για να μην απειληθεί ο γαύρος στην κορυφή, ανακαλύπτει έμμεσο και τα ''αδικημένο'' Παοκάκι ανοίγει το σκορ. Φυσικά, ο κανονισμός αναφέρει ξεκάθαρα ότι ''έμμεσο υπάρχει όταν υπάρχει ΠΡΟΘΕΣΗ να γυρίσει ο συμπαίκτης την μπάλα στον τερματοφύλακα και αυτός την μπλοκάρει''. Εδώ δεν υπήρχε καν κατοχή από τον Τσουκαλά, οπότε δεν γίνεται λόγος για ''πρόθεση''. Στη συνέχεια και στο 40', με πάνω από ένα ημίχρονο να μένει στο ματς, ο Βιβιάν ανατρέπει καθαρά το Γεωργίου μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όχι σε πρώτο χρόνο, αλλά σε δεύτερο, όπου χωρίς κανένα λόγο απλώνει το κορμί του δίχως να πηγαίνει προς την μπάλα και εμποδίζει τον παίκτη του ΠΑΣ να κινηθεί προς αυτήν. Καθαρό πέναλτυ, αλλά ''ο γαύρος ο Παππάς'', αυτός που σύμφωνα με κάποιους βάζελους είναι ''τσάτσος του Μαρινάκη'', δεν βλέπει κάτι επιλήψιμο. Πέραν αυτών των φάσεων, υπάρχουν αρκετές ακόμη, με κομμένα οφσάιντ στον ΠΑΣ και φάουλ σε επικίνδυνα σημεία έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ που ποτέ δεν δώθηκαν, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο της NOVA. Μην ανησυχείτε. Θα επιληφθούμε εμείς.
 
Περιμέναμε βεβαίως και τις σημερινές φυλλάδες, για να δούμε το πώς θα προσεγγίσουν το όλο θέμα. Καμαρώστε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ METROSPORT 18-12-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ 18-12-2012
 

 
Για τις εφημερίδες της μπουγατσοβλαχούπολης, ούτε λόγος βεβαίως να γίνεται. Άσχετο το ότι όποτε κανείς τολμήσει να δώσει κάτι εναντίον της ''αδικημένης'' Μπαοκάρας, οργιάζουν με τα ''εμείς θέλουμε 50-50, όχι εύνοια, αν ευνοηθούμε θα το πούμε''. Ορίστε, ξεκάθαρο το ότι παραδέχονται την εύνοιά τους και ''το λένε'', αφού αυτοί δεν μασάνε να παραδεχτούν αλήθειες που πονάνε. Οι υπόλοιπες όμως, οι ''αντικειμενικές'' φυλλάδες? ''Φωνάζουν δικαιολογημένα στον ΠΑΣ για το έμμεσο'' μας γράφει η Μπομπολοφυλλάδα. Όχι φυσικά στον τίτλο, για να μην κακοκαρδίσουμε τους μπουγατσόβλαχους λαλαλάδες και όλη τη Μακεδονία που περιμένουμε να αγοράσει σήμερα κάνα φύλλο. Κάπου μέσα, στα ψιλά γράμματα, κάνοντας κοκοκό και για το πέναλτυ και τα λοιπά σφυρίγματα του ''γαύρου του Παππά''. Η εφημερίδα από τον υπόνομο της Δαβάκη, κάνει λόγο για παράπονα του ΠΑΣ. Τι είδους παράπονα ρε Χελάκη? Δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν το πετρέλαιο και παραπονιούνται? Και είναι δικαιολογημένα κατ'εσέ αυτά τα παράπονα? Οι λοιπές φυλλάδες, τίποτε, ούτε αναφορά. ΟΙ ''ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ'', ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. Τώρα που τελείωσε και ο πρώτος γύρος, αρχίσαμε το ποιος θα μείνει και το ποιος θα φύγει, για το αν ο Ολαιτάν μας κάνει και για το αν ο Τάτος θα πάει δανεικός. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡ-ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ. Για τρεις εβδομάδες διακόπτεται το πρωτάθλημα, μόνο για αυτά θα γράφετε. Φωτεινή εξαίρεση, ο ΓΑΥΡΟΣ, που πολύ σωστά αναδεικνύει το θέμα στην έκταση που του αρμόζει.
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΚΟΥΛΑ
 
Εδώ, δεν υπάρχει καμία εμπάθεια για κανέναν. Αν ξηγιέσαι σωστά, θα ακούσεις και έναν καλό λόγο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ό,τι κι αν έχει πει ή έχει κάνει στο παρελθόν.
 
Σε λίγο καιρό θα επανέθουμε με βιντεάκια και περαιτέρω στοιχεία πάνω σε όλα αυτά. Είμαστε σίγουροι όμως πως στο μέλλον θα ξαναμπούμε στη διαδικασία να κράξουμε το Μαρινάκη για το ότι δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα. Θα μας ξαναδώσει αφορμές η διαιτησία του γαύρου, που θα κυνηγήσει και πάλι την κακόμοιρη Μπαοκάρα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν σήμερα αν χθες στη θέση της ''αδικημένης'' ΔΕΚΟ του Βορρά ήταν ο Θρύλος, έτσι? Κάτι Γεωργίου, ο αποδυτηριάκιας, ο έντιμος κύριος Μπραουδάκης και λοιποί αντικειμενικοί, θα είχαν ξεσαλώσει. ''Μην βιάζετε το ποδόσφαιρο. Φτάνει ρε Μαρινάκη, άσε κάναν άλλον να αναπνεύσει''. Και φυσικά αυτό αφορά και τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΣ και λοιπών μικρομεσαίων κρατικοδίαιτων μπουρδέλων, που θα χαλούσαν το στόμα τους για ''το δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακό, που τα θέλει όλα για πάρτη του''. Έτσι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ? Τα λέμε καλά?
 
ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ΡΕ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ...

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Είναι πραγματικά κρίμα για το παγκόζμιο ποδόσφαιρο, το στολίδι της Ελλάδας, ο ζμπάουκ, να κυνηγιέται τόσο από τη διαιτησία. Ο Μαρινάκης έχει απλώσει παντού τα δίχτυα του και δεν αφήνει κανέναν ούτε καν να το γκυνηγήσει. Μόνο τη ντελευταία αγωνιστική έκοψε βαθμούς με δολοπλοκίες από Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Νιόνιο, Σκώληκα, Ξάνθη, Πλατανιά, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Βάζελο και παραλίγο και δικέφαλη μπουγάτσα. Πάλι καλά που υπήρχε και ο Σαλπιγγίδης

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μαρινάκης κυνηγάει 15 ομάδες ταυτόχρονα, έχει διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οδηγάει στην ανυποληψία. Γι'αυτό πρέπει να φύγει, ώστε να σπεύσουν οι επενδυταί, που τώρα δεν μπαίνουν, επειδής ξέρουν ότι όσα κι αν βάλουν, ο γαύρος θα τα παίρνει με την παράγκα και τα παραρτήματα.

Πουλάμε στόκο, αγοράζει κανείς?

Εικόνα dono

Φυσικά, ο πρίγκηπας του Τσάκα...
Γιατί τι έχει και δεν σου αρέσει;; Χολέρα;;;;
Χοχοχο

Εικόνα savvas gridlock

Θα σκάσει λέει κατονεβδομήντα κατομμύργια για τη Μπανάθα, αλλά δεν έχει λεφτά πάνω του τώρα να κλείσει μια σουίτα. Από την άλλη, πέρασε λέει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και για να ήρθε εδώ να κάνει συνέντευξη, δεν γίνεται να είναι τόσο τσίρκο, θα έχει λεφτά. Σε μια τελική, και τον Πολέμαρχο του Θεού ποιος το μπιστέβει? Ελάχιστοι. Όταν όμως έρθει η ώρα, οι άπιστοι, τα λαμόγια και τα τσιράκια τους θα συντριβούν ανηλεώς στη μάχη στο Αραντίς...

Εικόνα dono

Πάντως γνωρίζω (θα σου πω από κοντά) ότι όντως είναι πρίγκηπας και είναι κοντά να πάρει τον ποα, αλλά η ίδια πηγή μου έλεγε τα ίδια και την προηγούμενη φορά, οπότε αναμένω... Τώρα να σκάσει 170 εκ χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ περίπτωση να τα πάρει πίσω, ξέρω γω δύσκολο μου φαίνεται.