ΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?



Ρητορικό το ερώτημα. Την απάντηση την ξέρει όλη η Ελλάδα. Τα καπνογόνα τα φέρανε στη χώρα μας οι οπαδοί της ένδοξης θύρας 13 των δρόμων, τότε που οι γαύροι δεν υπήρχαμε οπαδικά. Εδώ θα το επιβεβαιώσουμε αυτό, με στοιχεία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 13-11-1962
 

 
Αφού είδαμε τη σύνοψη από μία αντικειμενική πηγή, ας δούμε αναλυτικά αυτά που περιγράφονται πιο πάνω, από μία φιλοπαναθηναική εφημερίδα, το gazzetta της εποχής.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-7-1961
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 6-7-1961
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-6-1962
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-11-1962
 

 

 
Παρά την κοινή πεποίθηση όλων των Ελλήνων οπαδών ''που ξέρουν'', λοιπόν, ότι τα καπνογόνα τα φέρανε οι οπαδοί του ΠΑΟ στα τέλη της δεκαετίας του '70 στην Ελλάδα, εμείς καπνογόνα πετάγαμε στη Λεωφόρο από το 1961, πριν ιδρυθεί η θύρα 13 το 1966. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και φωτογραφίες από το ΦΩΣ για όλα αυτά, αλλά εκτός του ότι τις φυλάμε για άλλες αναρτήσεις, θα ακούγαμε το κλασικό και θρυλικό ''καλά ρε γαύροι, το ΦΩΣ μας βάζετε ως πηγή? Πόσο πρόβατα είστε?''. Ε, δεν βάζουμε το ΦΩΣ ως πηγή κι ας είμαστε γαυροπρόβατα. Ούτως ή άλλως, μην μασάτε, κι αυτά που βάλαμε πιο πάνω, προπαγάνδα των γαύρων είναι. Οι βάζελοι είναι πρωτοπόροι. Σε όλα. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν κι εδώ να τους προσπέρασε κάποιος άλλος. Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο.
 
ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΘΥΡΑ 13
 
Τέλος.
 
Υ.Γ. Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΕΣ''. Και να τα είχανε φέρει άλλοι τα καπνογόνα στην Ελλάδα, το θέμα θα ανέβαινε, αλλά με άλλον τίτλο. Δεν μας νοιάζει να αποδείξουμε τίποτε και σε κανέναν. Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΡΑ 7, δεν ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ, ούτε πουλάμε μόστρα. Την ιστορία μας πάμε να αναδείξουμε εδώ μέσα και αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα όμως, όταν ακούμε και διαβάζουμε τόνους προπαγάνδας από άλλους, που μάλιστα εμφανίζονται και ως ''ψαγμένοι'' και ''γνώστες'', θα απαντάμε και σε αυτά, γελώντας με τα χάλια τους. Πρωτοπόροι του κώλου λαγοί, αράξτε λίγο, γιατί από την πολλή πρωτοπορία θα βγάλετε κάνα δάχτυλο...

Σχόλια

Εικόνα stelios

τι δλδ η μπυρα 13 δεν εφερε πρωτη τα καπνογονα??? ναι αλλα με τα correo? τα πανια? ελα αφου ειναι πρωτοποροι τα παιδια....!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτοί δίδασκαν, διδάσκουν και θα διδάσκουν μια ζωή οπαδισμό. Που να φτουρήσεις εσύ ρε γαύρε ομπρός τους...