ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (VIDEO)



Ήρθε η ώρα να δούμε το βίντεο με όλα όσα γίνανε στην Πάτρα, στο περιβόητο ματς Κυπέλλου Παναχαική-Ολυμπιακός που ''αηδίασε όλη η Ελλάδα με τα σφυρίγματα που παίρνει ο γαύρος''. Θα τα δούμε ΟΛΑ ΟΛΑ. Ποια δηλαδή?
 
α) Το ''γαύρο'' το Δημητρόπουλο να χαρίζει κίτρινες, κόκκινες, φάουλ και ό,τι άλλο μπορεί στην Κουγιακή.
 
β) Τα Κουγιόπαιδα να διαμαρτύρονται συνεχώς από το 3' σε κάθε σφύριγμα.
 
γ) Το βάζελο Κωσταβάρα που περιγράφει το παιχνίδι στο OTE TV να δικαιολογεί πλήρως το διαιτητή για τις αποφάσεις του, πλην του πέναλτυ, όπου χρειάστηκε τρία replay για να πάρει θέση.
 
δ) Το παιχνίδι να διακόπτεται με την πέμπτη και όχι με την πρώτη, κάτι που δικαιολογεί πλήρως την άποψη ΑΡΔικειμενικών και γαύρων νέας κοπής ότι ''ο Μαρινάκης έκανε επίδειξη δύναμης στον Κούγια''.
 
ε) Τα ποτιστήρια να ανοίγουν την ώρα του αγώνα.
 
στ) Τα μεγάφωνα σε άσχετα σημεία του παιχνιδιού να αναφέρονται στα στημένα ματς και στον Κομπότη.
 
ζ) Τους παίκτες της Κουγιακής να τρέχουν πανικόβλητοι να ηρεμήσουν τον κόσμο τους που πετάει μπουκάλια πριν και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, κάτι που δικαιολογεί πλήρως το ότι ''φταίνε ΚΑΙ οπαδοί του Ολυμπιακού για τη διακοπή''.
 
η) Το πόσο ''σίγουρο γκολ'' ακύρωσε στην Παναχαική στο 1-0 ο βοηθός με το οφσάιντ που υπέδειξε, με τον Γκούρτσα να είναι στη σέντρα και δύο παίκτες του Θρύλου να τρέχουν προς τα πάνω του να τον προλάβουν, όπως και το πόσο ''κραχτό πέναλτυ'' έφαγε ο γαύρος ο Δημητρόπουλος από την Κουγιακή, την ώρα που ο Κωσταβάρας έβγαλε συμπέρασμα με την τρίτη και ενώ ο Κοντρέρας έστω και λίγο παίρνει μπάλα στην προβολή του (πέναλτυ είναι, μην πει κάνα στοκάδι ότι τα μασάμε).
 
θ) Το πόσο κόσμιοι και παντελονάτοι ήταν οι οπαδοί μας στην κερκίδα, παρά το ότι έπρεπε να κάτσουν σε άλλο σημείο του γηπέδου και με τη βία τους έχωσαν αλλού και παρά το ότι τα ούμπαλα χωρίς λόγο περιφέρονταν γύρω τριγύρω τους όλη την ώρα. Φωνή, τραγούδι και αγνοούσαν τις προκλήσεις. Αυτοί φαίνεται δεν ντρέπονται που είναι Ολυμπιακοί και αποφάσισαν να στηρίξουν την ομάδα, δίχως να αηδιάσουν με όσα βλέπουν κάποιοι τρίτοι ''φωστήρες'' από τον καναπέ τους (αν τα είδαν κιόλας αυτοί).
 

 

 
Μετά από τα παραπάνω, θα συστήσουμε στους έντιμους και αντικειμενικούς ΑΡΔ των αμερόληπτων ΜΜΕ, όπως και στους οπαδούς των άλλων ομάδων, την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.
 

 
Στους δικούς μας, που θίχτηκαν με όσα είδαν, που δεν γουστάρουν εύνοια, που φοράνε παντελόνια και παραδέχονται το πότε ευνοούμαστε και απειλούν να κόψουν το γήπεδο λόγω της συνεχούς αβάντας του Ολυμπιακού από τη διαιτησία και του Μαρινάκη που τους κοροιδεύει, εμείς οι υπόλοιποι τους λέμε
 
ΣΤΟ ΚΑΛΟ
 
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τζένη Μπαλατσινού.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Κατ' αρχάς, η κατάσταση που είχαν δημιουργήσει στο γήπεδο οι διοικούντες (εδώ πέφτει χονδρός γέλως) ήταν απο μόνη της τέτοια που έπρεπε να διακοπεί το ματς.
Εδώ δεν ξεκινούν αγώνες εξ αιτίας ενός πανό που αναρτούν οπαδοί, όχι να συνεχίζεται κανονικά ενόσο ακούγονται από τα μεγάφωνα όλα αυτά τα προκλητικά και γελοία...
Δυναμίτισε το ματς ο Κούγιας και εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος

Εικόνα savvas gridlock

Μην τα λες αυτά Αδάμη, θα παρεξηγηθούνε κάποιοι δικοί μας που δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια και δεν αντέχουνε να ευνοούμαστε.