ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1962



Πόσες φορές έχετε ακούσει την φράση ''το τάδε γήπεδο φλέγεται από τους οπαδούς της δείνα ομάδας''? Ο καθένας καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής και δεν μιλάει κυριολεκτικά αυτός που λέει τα παραπάνω. Ε, εμείς στο Καραισκάκη, όταν χρησιμοποιούμε αυτά τα λόγια, τα εννοούμε. Χρόνια τώρα. Δείτε τα παρακάτω και θα καταλάβετε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 4-9-1962
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 9-10-1962
 

 
Τα αλάνια οι παππούδες-πατεράδες μας, όποτε έβαζε γκολ ο ΘΡΥΛΟΣ ή όποτε τελείωνε κάποιο παιχνίδι στο Καραισκάκη, είχαν τη συνήθεια να καίνε το γήπεδο. Πραγματικά, όχι στο ''και καλά'', 50 χρόνια πριν από σήμερα όλα αυτά. Έτσι, φαίνεται ξεκάθαρα άλλη μια ''οπαδική πρωτοπορία της ένδοξης θύρας 13''. Είπαμε, εμείς τον οπαδισμό τον μάθαμε από τους οπαδούς του ΠΑΟ. Αυτοί δημιούργησαν τα πάντα σε αυτήν τη χώρα και όλοι τους θαυμάζουν και τους αναγνωρίζουν ως ''πρωτοπόρους''. Αυτοί έβαζαν και βάζουν τα πρότυπα κι εμείς ακολουθούμε.
 
Υ.Γ. 1 Φυσικά, το πρώτο γήπεδο που κάψανε οι γαύροι, δεν ήταν το Καραισκάκη, αλλά αρκετά χρόνια νωρίτερα η ''ιστορική έδρα του ΠΑΟ''. Τα έχουμε ήδη δει αυτά, ας τα θυμηθούμε
 
Υ.Γ. 2 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Σε εσωτερική σύγχυση ο συγγρα-ΦΕΥ-ς...

Εικόνα savvas gridlock

Ποια είναι πάλι η σύγχυση?