ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΑΥ ΕΣΤΑΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ...



γαζώνει τα παντελόνια σας. Μην το πάτε αλλού, για ρούχα φωνάζαμε στην κερκίδα. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας. Τώρα βέβαια που αρχίσαμε με τα συνθήματα εκείνης της μέρας, κάτι για κάποιον βιαστή άκουγα, που έκανε ομοιοκαταληξία με το ''Καλαντζής'' -ίσως τον τραγουδιστή? Ποιος ξέρει...-, κάτι για τα ούλα του Κουκούλα και πάλι -κακή στοματική υγιεινή μάλλον είχε ο συγκεκριμένος διαιτητής, δεν εξηγείται τέτοια επιμονή των γαύρων με αυτό το θέμα-, κάτι για εφημερίες νοσοκομείων -καλού κακού, αθρώποι είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις-. Μικρός ήμουν, δεν πολυκαταλάβαινα, γι'αυτό μόνο καταγράφω.
 

Εν πάση περιπτώσει, παραμονές των Φώτων και του Αγιασμού των υδάτων το 1994, ημέρα Τετάρτη, πήγαμε να κάνουμε ένα δικό μας ''αγιασμό'' στα σκαλάκια του ΟΑΚΑ. Απέναντί μας η παρέα του Σαραβάκου του καταδύτη, του δρεπανηφόρου Καλλιτζάκη και του Μαραγκού -και της γυναίκας του-.  Μετά την ΚΑΤΑΛΗΨΗ από γαύρους του χώρου της κερκίδας -εντάξει, λαγούς είχαμε απέναντι, αναμενόμενο αυτό- και έπειτα από το αρχικό μούδιασμα, η ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα και με δύο γκολάρες του Καλαντζή και του Χατζίδη, καθάρισε το ματς. Το πάρτυ συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο, στα αποδυτήρια -με τον Καλαντζή να κάνει σαν μικρό παιδί, παρά το βαζελοπαρελθόν του- και φυσικά στα στενά απ'έξω, σε πολιτισμένες συζητήσεις οπαδών των δύο ομάδων.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 7-1-1994
 

 

 

 

 

 

 

 

Δοκάρι με τον ΤΟΥΡΜΠΟ-ΜΠΕΝΤ, ο Καλλιτζάκης ακόμη να προσπαθεί να κοντρολάρει την μπάλα -λες και μάζευε στάχυα στην Ελευσίνα-, ο Μπίλαρος να χάνει τα άχαστα και βέβαια οι λαγοί μούγκα στην στρούγκα στην κερκίδα, βλέποντας τα χάλια τους και μακαρίζοντας την τύχη τους και το Θεό πάνω από όλα που γλύτωσαν την τεσσάρα. Κι όλα αυτά εκεί, στα πέτρινα τα χρόνια. Εκεί που σας...κερδάγαμε με πέτρες και καδρόνια. Έτσι, για να μαθαίνετε την ιστορία σας και πόσο σούργελα γίνεστε όταν φωνάζετε, κατά καιρούς και καλά ειρωνικά ''έρχονται τα πέτρινα χρόνια'' για να μας πικάρετε.
 


 

Υ.Γ. Ναι, καλά ακούτε. Ο ΠαπαΡογιάννης μεταδίδει για το MEGA. Αυτός που ασχολείται ''μόνο με μπάσκετ'' και δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Τα του συγκεκριμένου ΑΡΔάκου, θα τα δούμε εκτενώς στο μέλλον, αφού έχουμε συλλογή από ''αντικειμενικά'' γραπτά του στο ΦΩΣ.

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Αν βγάλεις και φιλο-Παναθηναϊκό τον Παπαδογιάννη, σου βγάζω το καπέλο!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι λόγω φρονημάτων. Λόγω ''σωλήνα''. Η μασονική στοά κινείται πάντοτε συμπαγής προς την εκάστοτε κατεύθυνση.