ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΦΥΛΑΚΗ



κι εμείς οι Ολυμπιακοί, θα σας κερδάμε μια ζωή, τη μάνα και την αδελφή. Ο απατεώνας την έχει κάνει για όξω, με τον Ανάργυρο να τον φυγαδεύει με το αεροπλάνο. Τον Ανάργυρο τον μπουζουριάζουν γι'αυτό το λόγο και επικαλείται προβλήματα υγείας, για να την βγάζει στο νοσοκομείο. Οι παίκτες είναι στον αέρα, με τον Ντέταρι και τον Γκμοχ να τρώγονται σαν τα κοκόρια. Η ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη έχει μια καλούτσικη ομάδα, αλλά και πρόεδρο το Γιδόπουλο. Τον γνωστό Γιδόπουλο, που κάνα μήνα πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι δηλώνει δημόσια στην τότε ΕΤ-2 ότι ''θα πατήσω επί πτωμάτων για να πάρω αυτό το Πρωτάθλημα''. Τα ΜΜΕ των εκδοτο-νταβατζήδων, κάτι Λαμπρακο-ΝΕΑ, κάτι Χαφιεδοτυπίες, κάτι Μπομπολομέσα, οργιάζουν και ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ να πέσει κατηγορία ο Ολυμπιακός, από αντίποινα για το μεγάλο πόνο που τους είχε προκαλέσει ο Κοσκωτάς. Μ'αυτά και με εκείνα η ομάδα με μόνο όπλο της αυτό που έχει πάντα, μπροστά στο οποίο όλοι οι άλλοι παθαίνουν κοκομπλόκο και τρέμουν να τα βάλουν στα ίσια μαζί του, τον κόσμο της, τραβάει στη Ρόδο να αντιμετωπίσει το αεκάκι. Όλοι σας ενωμένοι κι εμείς με τον κόσμο μας. Την κατάληξη την ξέρετε.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 9-1-1989
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανήμερα του Αη Γιαννιού λοιπόν, ως δώρο προς τον κόσμο του και τη θύρα 7, που τα μισά ονομαστά μέλη της γιόρταζαν, ο ΘΡΥΛΟΣ γαζώνει το αεκάκι στο ουδέτερο της Ρόδου. Ο Καλταβερίδαρος -που τα ΝΕΑ πραξικοπηματικά έχουν αποκρύψει από την αρχική σύνθεση, επειδής μάλλον τους πονούσε- κόβει τα πάντα πίσω, ο Ντέταρι οργιάζει, ενώ ο ΧΑΤΖΙΔΑΡΟΣ με μια κούρσα βγαλμένη από τα όνειρα κάθε γαύρου, ξεφτιλίζει όλη την άμυνα της ΔΕΚΟ και μας στέλνει στα ουράνια. Κάτι Τούρκοι πριν και μετά το ματς γνωρίζουν τον έρωτα εντός κι εκτός γηπέδου, αφού τόλμησαν να εμφανιστούν στη Ρόδο -δεν είμαστε υπέρ των επεισοδίων, αλλά καταγράφουμε τα γεγονότα-. Εντάξει, μην τρώτε πρόλογο, όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η Ρόδος είναι καταπράσινη και γαύροι δεν υπάρχουν, ούτε υπήρξανε ποτέ, απλώς λέμε κι εμείς τα δικά μας. Ο Γκμοχ με τον Ντέταρι εμφανίζονται αγκαλιασμένοι μετά το ματς, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, αφήνοντάς μας να πιστεύουμε ότι έχει πάει περίπατο η όποια κόντρα τους, κάτι που φυσικά θα διαψευστεί πανηγυρικά τις επόμενες μέρες. Βεβαίως, υπάρχει και το βίντεο του παιχνιδιού, με το μεγαλειώδη Χάρη Αλευρόπουλο να παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας για άλλη μια φορά, κατά την αναμετάδοση και στο ρεπορτάζ μετά το τέλος του ''αγώνος'', που θα έλεγε και ο ίδιος.
 


 

Νίκη μέσα στη γκάβλα, νίκη από όλο τον ΘΡΥΛΟ και όχι μόνο από τους παίκτες μας, νίκη που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την αλήθεια στα παρακάτω, που μόνο αν είσαι γαύρος νιώθεις.
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.
 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ''ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.
 

Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και σε όσους έχουν σήμερα τη γιορτή τους. Ειδικά στα παλιά αλάνια της 7, που τέτοιες μέρες πριν κάποια χρόνια κάναμε και ''πάρτυ'' στο πέταλο για αυτόν το λόγο, με δική τους πρωτοβουλία για το όνομά τους. Όσοι κοζάρουν, κοζάρουν. ΓΙΑΝΝΑΡΟΙ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ντέ-τα!!!

Τί απολαύσανε τα ματάκια μας εκείνες τις εποχές...

Ματς στο ΝΑΟ, με τον ΕΘΝΙΚΟ...

Β' Ημίχρονο. Ο Ντέ τα περνάει όλη την άμυνα και τον Δοξάκη κι αντί να βάλει το γκολ ξαναγυρνά πίσω , τον ξαναντριπλέρνει και του περνάει το γκολ κάτω από τα πόδια!

Η Εκσπερμάτιση είναι διαρκής στην κερκίδα και ο Ντέ τα πάει κι αγκαλιάζει τον Δοξάκη, σε μια μεγαλειώδη στιγμή, σα να του λέει: έπρεπε να δώσω αυτό το σόου για τους 40.000 Γαύρους στην κερκίδα...

Εικόνα savvas gridlock

http://www.youtube.com/watch?v=9Y1jyrM1H9k

Από το 05:20 και μετά

Εικόνα ΔΙΑΣ

χρονια πολλα στο "γιαννη" σωκρατη κοκκαλη που εκανε το ΘΡΥΛΟ εφιαλτη των αντιολυμπιακων..στο ορθοδοξο χριστιανικο εορτολογια θα επρεπε να υπαρχουν 365 γιορτες για το προεδρο των γαυρων..