ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟ ΤΟ 1963



Τα του στόλου τα θυμάστε, έτσι?
 

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/stolos
 

Σήμερα θα δούμε τη συνέχειά τους. Μάρτιιος του 1963 και ο ΠΑΟ πηγαίνει στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1962-63. Πολύ κρίσιμη στροφή, 6 παιχνίδια πριν το φινάλε. Για αυτό, υπήρχαν και ''υψηλοί προσκεκλημένοι'' στο γήπεδο.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 2-4-1963
 

 

 

Το βάζουμε δύο φορές, μία το σημείο που μας ενδιαφέρει και μία ολόκληρο το απόκομμα, ώστε να μην πει κάποιος ''σε άλλο ματς πήγε ο στόλος κι εσείς μας λέτε ότι εμπλέκεται ο ΠΑΟ για να προπαγανδίσετε''. Εξ άλλου, και με αυτό το θέμα, τώρα αρχίσαμε. Σε λίγο θα δούμε κι άλλα τέτοια, πολλά. Από πίσω σας έπαιρναν οι ναύτες. Ακολουθούσαν την ομάδα σας εννοούμε, μην το παίρνετε αλλιώς. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας.

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Είστε έκτακτοι...

Εικόνα Hank

'φχαριστούμε, να σαι καλά, αλλά μη βιάζεσαι να μας αποδώσεις τα εύσημα.
Ακόμα, στην αρχή είμαστε.
Να περιμένεις μέχρι τότε που θα σας κάνουμε να βλέπετε τράτα, γρι-γρι, η και μια φοσυκωτη βαρκούλα στη μπαραλία, και θα βαράτε προσοχή, θα χαιρετάτε με στρατιωτικό χαιρετισμό, και θα αναφωνείτε "God bless America".

Αλλα, μερικοί, εσαστε τίμιοι και ελικρεινεις. Το ξέρατε απο πάντα:
http://www.zografouclub.com/wp-content/uploads/2011/06/panathinaikos_oly...

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, έκανε καμιά δραστηριότητα ο παθαναϊκός χωρίς τη συμμετοχή του έκτου στόλου, καμιά κοπή πίτας ασπούμε; Να το βάλεις κι αυτό για να μη φαίνεται ότι ήταν αδελφάκια...

Εικόνα canio

Πίτες,έκοβε με τους... επαναστάτες,με τα ναυτάκια ένανε πίπες!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εκτος απο το στολο... κιεμεις οι πειραιωται στην αθηνα ανεβαιναμε να "γλεντησουμε"... μη παει το μυαλο σας αλλου... κανα ρεμπετκο και κανα μπαρακι...με καλη παρεα..χαχαχαχαχα

Εικόνα dono

Και οι Εν Αθήναις που ήταν;;;;

Εικόνα Judge Redd

Στόλους θέλατε οι ζελέδες;
Τορπίλες θα φάτε

Γιατί, Ο ΝΟΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ