ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ



Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε σήμερα να απολύσει τον προπονητή της ομάδας μας, το ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ, για λόγους που φαντάζομαι θα μας εξηγήσει κάποια στιγμή δημόσια. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά και θα το κάνουμε, αλλά όχι τώρα. Θα περιμένουμε να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του ΖΑΡΝΤΙΜ, που όπως μαθαίνουμε, θα γίνει γνωστός άμεσα. Γιατί αντικαταστάτης θα υπάρξει.
 
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΑΣ ΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.
 
Σε αυτήν τη φάση, θα πούμε μόνο δύο πράγματα, προς τους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας.
 
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΕΔΩ.
 
Πρόεδρε, ελπίζουμε να βρεις γρήγορα πάτο, γιατί η κατρακύλα, όταν ξεκινάει, δεν μοντάρεται εύκολα.
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

βαγγελη δεν γινεσαι ετσι ευκολα Σωκρατης...η ιστορια επαναλαμβανεται σα φαρσα που ειπε και καποιος με μουσι που δεν τον διαβαζουμε και πολυ ...(γιαυτο και τα διαφορα ΔΝΤ γαμανε τους λαους..)
Οι ομαδες δε χτιζονται ετσι. Αυτο το εμαθε και ο σωκρατης εστω και αργα. Εσυ βρηκες το δρομο στρωμενο. Βρηκες το ΘΡΥΛΟ κυριαρχο. τα πετρινα τα εζησες οπως κι εμεις σαν οπαδος. τωρα εισαι προεδρος του ΘΡΥΛΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ πρεπει να ειναι αβερτος βαγγελη. Οχι τοσο στη τσεπη οσο στη μπεσα. Και του πορτογαλου δε του φερθηκαμε καλα ..
.
Το χειροτερο το καταλαβες βαγγελη? ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΩΝ ΑΡΔ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! αυτων που σε ξεφωνηζαν για τακιμι του μπεου για να χτυπησουν το ΘΡΥΛΟ...

Εικόνα str

Για καθηστε λιγο ρε παιδια.Ειναι δυνατον να παιζει ο ολυμπιακος με μπατζετ 50φορες μεγαλυτερο απο αυτο της καβαλας και να μην κανει μια φαση της προκοπης? Ειναι αληθεια οτι οι αντιπαλοι μας παιζουν αμυντα τυπου πουλμαν αλλα σχεδον παντα ετσι δεν ηταν?Φετος ειναι η μονη χρονια που θυμαμε να μην εχω δει ωραια μπαλα απο τον ολυμπιακο ουτε 1 λεπτο( εκτος ισως με την αρσεναλ εξω).Το ροστερ που εχουμε λογικα πρεπει να παιζει πιο ωραιο ποδοσφαιρο.Εκανε τραγικα λαθη ο ζαρντιμ.Ο μασαδο ηταν επιλογη του και βγηκε καρκινος.Αντι να ετοιμασει τον βλαχοδημο για εξτρεμ εβαζε ποτε μασαδο ποτε φουστερ.Αν δεν εχει ρε φιλε εξτρεμ παιξε αλλο συστημα παιξε 442 με μιτρογλου και τζεμπουρ μαζι.Το αλλο με τα τερματα?Εδω θα παιζει ο καρολ εκει ο μεγερυ.Τι ειναι αυτα? Ο καλυτερος βασικος ετσι παει.

Υ.Γ. Δεν αφηνω εξω τον κυριο υπευθυνο τον χοντρο που δεν εχει βαλει φραγκο.
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Εικόνα savvas gridlock

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το ''φάση της προκοπής'', πάντως τα στατιστικά του ημιχρόνου με την Καβάλα, όπου έπεσε και η γιούχα, ήταν αυτά

http://api.ning.com/files/adZRMOh*ImyQzyqmM7Y1c9mLgTcIp5Woy0BhsCaDZ8Yf2V...

και τα συνολικά στατιστικά του αγώνα, μετά τη λήξη του, αυτά

http://api.ning.com/files/j3SMWXFNgjPoGbw9dAICs96Tuli3zysIfTFR5B-TTHtgZJ...

Αν εσύ θεωρείς ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα εξασφαλίσει σε αυτόν τον Ολυμπιακό περισσότερες από 20 τελικές απέναντι σε μια ομάδα που έχει 17% κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και 16% στο δεύτερο, πάσο και περιμένω να τον υποδείξεις.

Στα υπόλοιπα, έχω σταθεί κι εγώ αρκετές φορές στη λάθος συγκρότηση της 11άδας, αλλά αλάνθαστος προπονητής δεν υπάρχει. Υπάρχει προπονητής που διορθώνει τα λάθη του μέσα από τη δουλειά. Δεν γίνεται να φέρουμε κάποιον που με τη μία όλες του οι επιλογές θα βρίσκουν σύμφωνους τους πάντες, ούτε φυσικά να φέρουμε προπονητή που μέσα σε 6 μήνες θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας με την μπάλα που θα μας παρουσιάσει. Καινούρια ομάδα έχουμε φέτος, όπου τα 7/11 της 11άδας είναι διαφορετικοί παίκτες από πέρυσι. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να δεις κάτι ελκυστικό. Τον χρόνο σου τον εξασφαλίζουν τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λογική στο να παίρνει κάποιος αποτελέσματα και να απολύεται...στη μέση της χρονιάς. Τον αφήνεις να ολοκληρώσει την χρονιά και μετά τον κρίνεις συνολικά. Τι θα σου προσφέρει σε αυτήν τη φάση ο αντικαταστάτης του άραγε? Καλύτερα αποτελέσματα? Αφού έχεις ήδη καλά. Μήπως θα κρίνει το ρόστερ, όπως λένε ορισμένοι και θα ξέρει τι να κάνει από του χρόνου? Κι αν αυτός απαιτήσει του χρόνου 5-6 αλλαγές, με παίκτες άλλης φιλοσοφίας, που υπηρετούν καλύτερα την τακτική που έχει στο κεφάλι του? Η φετινή χρονιά χαμένη και πάλι ''φτου κι από την αρχή''? Ωραία πράγματα και ωραίος σχεδιασμός.

Ο Μαρινάκης δεν είναι καθόλου τζάμπας. Στις δύο πρώτες του χρονιές η ομάδα εμφάνισε τα υψηλότερα μπάτζετ της ιστορίας της. Ποτέ επί Κόκκαλη δεν είχαμε κόστος λειτουργίας 66 και 60 εκ. ευρώ. Άλλα είναι τα λάθη του, όχι ότι δεν δίνει λεφτά.

Εικόνα str

η φαση της προκοπης που ειπα δεν ειναι ποσοτικα μετρησιμο μεγεθος αλλα κυριως ποιοτικα. Εννοω ενα ωραιο 1-2 του σεντερ φορ με το 10αρι μια εξυπνη καθετη μια προσποιηση και πασα κατι ρε παιδι μου που μοιαζει ωραιο. Η μπαλα με την καβαλα δεν ηταν ελκυστικη μη λεμε οτι θελουμε.Ενας νεο προπονητης αυτο που περιμενω να κανει ειναι να ΔΩ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ οπως εβλεπα που και που με βαλβερδε.Ο μαρινακης αντι να κρατησει τον κορμο και να κανει προσθηκες εκανε μαλακιες. Ας εδινε 200 χιλ παραπανω στο ολφ να μειενει.Δεν το εκανε πηγε και πηρε τον κοντρερας.Δεν πηρε κοφτη δεν πηρε εξτρεμ δεν πηρε οργανωτη.Πηγε και πηρε 10 χαφ που ξερουν γιγο απ ολα και επι του πρακτεου κανεις δεν θα τους θυματε μετα απο 10 χρονια. Ο κοκαλης καθε 1 2 χονια εφερνε παιχταραδες ο μαρινακης μεχρι γκρεκο. Που ειναι τα λευτα που εβαλε?

Εικόνα savvas gridlock

Για να δεις μπάλα σε καινούρια ομάδα, με νέους παίκτες σε σχέση με πέρυσι και με προπονητή άλλης φιλοσοφίας από την περυσινή, απαιτείται χρόνος. Ο Μέλμπεργκ πήγε και υπέγραψε στη Βιγιαρρεάλ με τα μισά λεφτά που του έδινε ο Μαρινάκης, στη Β' Εθνική Ισπανίας. Ο Μαρινάκης πλήρωσε το Μασάντο, Τουλούζ+παίκτη+εφορία γύρω στα 5 εκ. ευρώ μόνο για φέτος, πλήρωσε για τον Γκρέκο Ρόμα+παίκτη+εφορία περίπου 2 εκ. ευρώ μόνο για φέτος και έχει ήδη ανανεώσει συμβόλαια με περισσότερα λεφτά σε Αμπντούν, Χολέμπας με τριπλασιασμό περίπου αποδοχών και ακολουθούν κι άλλοι. Λεφτά βάζει και τώρα, απλώς γίνονται λάθη και σε κάποιες θέσεις δεν υπάρχουν οι επιλογές που θα θέλαμε.

Εικόνα virus

δυστυχως φιλαρακι ο χοντρος μας εβγαλε ψευτες σε ολα αυτα που λεγαμε προ ημερων...μας ξενερωσε ασχημα.και προσωπικα εμενα δεν με ξενερωσε τοσο που εδιωξε τον ζαρντιμ,(ασχετα αν πιστευα πως ειναι πολυ αξιολογος,δουλευταρας και εξελιξιμος προπονητης που θα κερδιζαμε και οι δυο απο αυτην την συνεργασια)αυτο το εχουμε ξαναζησει...με ξενερωσε γιατι εγινε αυτο που ηθελαν οι αρδ,οι αμπαλοι και οι μιζαδοροι αυλοκολακες του...μακαρι να μας ξαναβγαλει ολους εμας μαλακες και να ξερει κατι παραπανω,για καλο δικο μας,αν και το θεωρω δυσκολο...παντως για ενα πραγμα χαιρομαι,ειλικρινα..που ο λαγος προλαβε και πηρε τον φαμπρι...ρε τι ζησαμε και σημερα...

Εικόνα savvas gridlock

Μπα, δεν συμφωνώ. Αυτό που ζήσαμε χθες δεν έχει ξαναυπάρξει στην ιστορία μας. Απολύθηκε προπονητής δίχως καμία γκέλα.

Εικόνα virus

καλα αστο αυτο...εννοω οτι εχουμε ξαναξυπνησει ενα ωραιο πρωι και εχουμε βρεθει προ εκπληξεως...χωρις γκελα οχι,δεν το εχουμε ξαναζησει,εχεις δικιο...

Εικόνα Mhtsaras

Καλά φιλαράκι μαλακίες σεζετάμε τώρα...
όπου και να το πούμε όκσω στας Αβρώπας ότι δγιώκσαμε άθρωπα που μας έχει πρώτους παντού και μέσα στο Γουέφα θα μας κράκσουνε άγρεα !
Με δάφτες τις μαλακίες που κάμουμε σα γκράτος ,σα χώρα και σαν αθλετιζμός κσένος προπονεταράς δε θα κσαναπατέπσει στη χώρα μας !
Και στακάτε να ιδείτε ρε σεις...Ο Σπανιόλος που θάρθει, δε γκζέρω πγοιος θάναι δάφτος, αλλά υποπσιάζομαι(γάμεσέτα....)το σεμβόλαιο που θα υπογράπσει θάναι τέτγοιο που θάναι από παντού ασπιδωμένος !
Γιατί ο κάθε σοβαρός άθρωπας πόχει δουλέπσει σε σοβαρές ομάδες κι έχει κι ένα καλό ονοματάκι σου λαλεί...''Κάτσε ρε μεγάλε...εδανά δγιώχνεις άθρωπες που σέχουνε πρώτο και μέσα σε ούλους σου τους στόχους σε μένα θα κολλήσεις άβριο μεθάβριο για να με σουτάρεις και να μου χαλάσεις τόνομά μου μετά από καναδγυό περιέργα αποτελέζματα ;Θα σου πγιω το αίμα κουφάλα άμα με δγιώκσεις !''
Άδεκο θάχει ρε σεις ;
Η ομάς που εκσέθρεπσε προπονεταράδες ,όπως το Σερβοέλληνο, το Ντάκη το Λεμόνια, το Δγιαμαντόπουλα, το Ντιμούρ Κετσπάγια του Κετσπαγίωνος κι άλλους τέτγοιους επιστημόνους της μπάλας έχει στραβώσει άσχεμα με προπονετές τωρενούς που δε ντηνε έχουνε κάμει Βαρκελώνα !
Μάιστα...
Μήμπως ρε συ Βαγγέλα θάθελες να κάμουμε και καμνιά κουβεντούλα για το περσινό και το φετεινό ροστέρι ;όχι μωρέ...Έτσα λέω τώρα εγώ με το λειπσό μου το μνυαλό...
Α ρε καημένε Λεονάρδε...τι αμαρτίες αλλωνώνε πλέρωσες πάλε κι εσύ...

Εικόνα Mr. Spock

Μην ξεχναμε ομως να ριχνουμε και μια ματια σε μια διαφορετικη οψη του νομισματος...στον υπεροχο κοσμο μας, που:

- σε ενα τελειωμενο πρωταθλημα απο την 5η αγωνιστικη, δεν εχει την στοιχειωδη υπομονη να στηριξει ΟΛΗ την ομαδα μπας και φτιαχτει κατι καλο και καινουργιο, αλλα απαιτει μπαλαρα, ντριμπλες, μαγεια, τακουνακια και ντουζινες γκολ απο το πρωτο λεπτο!

- επειδη το σκορ στο ημιχρονο ειναι 0-0, γιουχαρει (ενθαρρυνοντας ουσιαστικα την ομαδα που ταμπουρωνετε και αποδοκιμαζει αυτους που προσπαθουν να παιξουν ποδοσφαιρο)

- γιουχαρει συγκεκριμενους παιχτες αν κανουν μια ή δυο (τρεις ειναι εκλημα) λαθος πασες και δεν μπορουν να περασουν 4-5 αμυντικους ταυτοχρονα και να σκοραρουν με αναποδο ψαλιδι.

- οταν ο αντιπαλος κανει μια υποψια ευκαιριας μεσα στο Καραισκακη, αρχιζει η μουρμουρα (πως μετα ο ταλαιπωρος να βαλει στην 11αδα μονο ενα αμυντικο χαφ??)

- μετα τις νικες στο CL (και ειδικοτερα μετα απο την εκτος εδρας νικη), βγηκε να μειωσει τις νικες αυτες επειδη δεν παιξαμε επιθετικα και επειδη οι αντιπαλοι δεν ηταν επιπεδου Μπαρτσελονα!

- αν δεν παιξει ο Βλαχοδημος, αναστατωνουν το συμπαν και ετοιμαζονται να βγουν στην εθνικη για να καψουν λαστιχα!

- θελει "επιτελους" να παιζουν μαζι ο Τζιμπουρ με τον Μητρογλου, αλλα οταν γινεται αυτο γκρινιαζουν γιατι δεν μπαινουν γκολ

- τον πειραζει οταν ο προπονητης πανηγυριζει ενα αυτογκολ!

- ως μεγας ειδικος του ποδοσφαιρου, χαρακτηρησε τον προπονητη "αλβανο σερβιτορο" πριν κιολας απο το πρωτο φιλικο προετοιμασιας

- "ξερει" οτι ο προπονητης ειναι μιζας και βαζει μονο τα δικα του παιδια!

Αστα ρε φιλαρακι...μπορει να εχουμε αστειο ποδοσφαιρο, μπορει να εχουμε χαλια υποδομες, μπορει να εχουμε ανυπαρκτο προγραμματισμο, μπορει να εχουμε ασοβαρες διοικησεις...αλλα ολα αυτα, πραγματικα μας ΑΞΙΖΟΥΝΕ...για τιποτα παραπανω δεν ειμαστε!

Μερος της κοινωνιας μας ειμαστε εμεις, μερος της κοινωνιας μας ειναι και το ποδοσφαιρο.
Οταν σταματησει αυτη να ειναι σαπια, τοτε μονο θα μπορουμε να ελπιζουμε οτι θα δουμε κατι διαφορετικο.
Μεχρι τοτε αν μας κατσει καμια 8αδα στο CL ή καμια 4αδα στο Europa, ευχαριστημενοι να ειμαστε!

...μπορει να παρεκτραπηκα λιγο, αλλα ειμαι αρκετα εκνευρισμενος με τον παραλογισμο που ζουμε απο το καλοκαιρι!

Εικόνα GPan

Σωστός! και μου άρεσε ειδικά το πρώτο σου σημείο, ότι δηλαδή ο κόσμος δεν έχει την όρεξη να στηρίξει την ομάδα στο κάτι το καλύτερο...

Εικόνα savvas gridlock

Και λίγα είπες.

Εικόνα dono

Συμφωνώ απόλυτα στο τι μας αξίζει τελικά και το έχω γράψει ήδη!
Και σιγά μην παρεκτράπηκες!!!

Εικόνα dono

Αφού ρε Σάββα δεν έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής η ομάς(!!!!), δεν έπαιζε επιθετικά όπως ο Σερ Τάκης και ο Ανάστο. Καλά να πάθει ο άμπαλος Πορτογάλος!!!
Άντε πια βαρεθήκαμε να γκελάρει κάθε Κυριακή η ομάς!!
Γιατί δεν φέρνουμε το μάστερ του θεάματος Κυρ Νίκο αφού θέλουμε τέτοιον προδιαγραφών προπονητή; Ή τον Σόλιντ με το επιθετικό ποδόσφαιρο του;