Ο ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ΚΑΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ



Πρωτάθλημα Β' Εθνικής, σεζόν 1987-88. 31η αγωνιστική, τρεις πριν το τέλος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικεί την άνοδό του στην Α' Εθνική και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα, η οποία έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες με την παραμονή της, αν και δεν έχει άμεσο πρόβλημα. Εδώ ο πίνακας
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 25-4-1988
 

 
Στα πλαίσια αυτού του παιχνιδιού, λοιπόν, ξεσπάει το σκάνδαλο της απόπειρας δωροδοκίας της Καβάλας από την τότε διοίκηση του ΠΑΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 25-4-1988
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-4-1988
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1988
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-4-1988
 

 

 
Ποια ήταν όμως η ποινή που επεβλήθη στην ''αδικημένη από το κράτος των Αθηνών και έξω από τα κέντρα αποφάσεων'' ομάδα του ΠΑΣ?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-5-1988
 

 

 
Αντί να υποβιβαστούν που τους πιάσανε στα πράσα, -5 βαθμοί και παραμονή στην κατηγορία. Μιλάμε για σφαγή της ''αγνής'' ομάδας της Ηπείρου, έτσι? Όπως λένε και οι οπαδοί τους, ''εμείς δεν είμαστε γαύροι να μας ευνοούν. Εμάς μας κυνηγάνε''. Σωστά. Εσείς δεν είστε γαύροι. Γιδοβοσκοί είστε.
 
Εμείς απαντάμε και σε αυτούς τους ''αδικημένους'' στο γήπεδο. Προπαγάνδα εναντίον μας εσείς? Γκολ εμείς. Και το πάρτυ θα συνεχιστεί με όλα τα κρατικοδίαιτα σωματεία της Ελλάδος και τις αμέτρητες βρωμιές τους. Όρεξη να έχετε να διαβάζετε μόνο, γιατί έχουμε σκοπό να τα βγάλουμε όλα.

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Αυτά τα κείμενα φανερώνουν ενοχές μήπως φίλε Σάββα;

Δεν έχεις ακόμα ασχοληθεί με τον Θιναλιακό και τον ΠΑΟΝΕ και ανησυχώ.

Επίσης το 1978 ένας παράγοντας του Χαραυγιακού είχε αποπειραθεί να δωροδοκήσει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ΕΑΡ. Μεγάλο σκάνδαλο. Πώς και δεν έχεις γράψει ακόμα σχέτικό άρθρο;

Εικόνα savvas gridlock

Δωροδοκήσαμε κανέναν εμείς και δεν το ξέρω? Αναρτήσεις βλέπεις για όλους τους αντιπάλους μας. Και για την Κέρκυρα θα βγει μέσα στο Σ/Κ, πρώτα ο Θεός. Το μπούστη το Χαραυγιακό, αν τον βρούμε ποτέ, θα τον τσακίσω που τον έχω και άχτι.

Εικόνα canio

Βλέπεις λαγουδάκο μου,εμείς δεν είμαστε κομπλεξικοί και δεν κοιτάμε το δέντρο.Δεν ασχολούμαστε μόνο με τον αιώνιο αντίπαλο μας,όπως εσείς!Ξέρουμε και κρίνουμε και βγάζουμε στην φόρα τις βρωμιές όλων,όχι όπως εσείς που τις κάνετε αβαβα και τις θάβετε,ασχολούμενοπι μόνο με αυτό που σας πονάει,τον Θρύλο!
Είναι που ενδιαφέρεστε και για... το καλό του ποδοσφαίρου!

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, σε παρακαλώ μην τα βάνεις όλα
άσε έξω κάποιο σωματείο, μπας και υπάρχει κάποιος μη γαύρος οπαδός να κυκλοφοράει με το κεφάλι αψηλά
Έτσι, κάτι σαν τον Επιμηθέα με την Ελπίδα