ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ



Πόσες φορές έχετε ακούσει να μας αποκαλούν ''ο στρατός των οργανωμένων του Ολυμπιακού'' ή παλιότερα, υποτιμητικά, ''ο στρατός του Κόκκαλη''? Πάμε λοιπόν να τους επιβεβαιώσουμε, αφού τον Θρύλο τον γουστάρουνε ΚΑΙ μέσα στον στρατό.
 
14 Φεβρουαρίου 1965 και στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1964-65, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Καραβάνια γαύρων βάφουν για μία ακόμη φορά ερυθρόλευκη την Εθνική Οδό -αυτό που υπήρχε στη θέση της τότε, εν πάση περιπτώσει- και κάνουν κατάληψη στη λαλαδούπολη και στις εξέδρες του γηπέδου, όπου η παρουσία τους είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Μεταξύ αυτών θα βρεθούν και αρκετοί φαντάροι, όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 16-2-1965
 

 
Το 616 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, που σήμερα έχει έδρα στο Νεοχώρι της Ορεστιάδας, μας φανέρωσε τις οπαδικές προτιμήσεις των στρατιωτών του. Μάθαμε λίγο πολύ αυτό που ξέρουμε.
 
ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Στους συνταγματάρχες είχατε υπεροχή, η αλήθεια είναι...

Εικόνα savvas gridlock

Να βάλουμε και την περίοδο της ''Επανάστασης'' μέσα ή όχι? Αν την βάλουμε, με το μισό ΓΕΣ να είναι στη διοίκηση του ΠΑΟ και το άλλο μισό στους επιλαχόντες, Ιωαννίδηδες-Μακαρέζοι-Πηλιχοί-Κουμαριανοί-Κίτσιοι κτλπ., μάλλον ξεφεύγετε με μεγάλη διαφορά, έτσι?

Εικόνα canio

Όντως,συνταγματάρχες είναι αυτοί που βλέπεις.Έτσι μας είπε ο γιατρός,"με τα νερά του να πηγαίνετε,ότι πει αυτός,να συμφωνείτε εσείς,πάνω απ' όλα η ψυχική του υγεία,ότι τον κάνει χαρούμενο και ας είναι ψέματα".
Δίκαιο έχεις λοιπόν.

Εικόνα Εν Αθήναις

Ευχαριστώ αγαπητέ.

Να με προσέχετε. Έναν Παναθηναϊκό με έχετε...Καλό είναι να υπάρχει κι ένα αντίβαρο.

Εικόνα canio

Εννοείται,τους πελάτες μας,πάντα τους προσέχουμε!Χατίρι δεν τους χαλάμε!
Εξάλλου,πάντα σε μια συζήτηση θα υπάρχει και ένας παράφρων,να την κάνει πικάντικη και να δίνει ενιδαφέρον!