Ο ΜΑSTER CHEF, H ...ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΩΛΗΝΑΤΟ"



Αντί για ανάλυση του Ολυμπιακός - Φενέρ, ήθελα πρώτα να ανεβάσω κάτι σχετικό με τους διαιτητές του μεθαυριανού ντέρμπυ κι όχι μόνο. Κυρίως όμως ήθελα να διαφοροποιηθώ από τα σχόλια του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που μεταξύ άλλων έκανε λόγο για "διαδικασίες Master Chef".  Σε αυτό το σημείο ακριβώς εντοπίζεται και το ατυχές της τοποθέτησης! Το να'σαι master προϋποθέτει και μια ποικιλία στο μενού μεταξύ άλλων. Αυτοί εδώ και έξι χρόνια τουλάχιστον(οπότε και ξαναγίναμε πλήρως ανταγωνιστικοί) μας ταϊζουν την ίδια πουτανέσκα! 

Οποιοσδήποτε παρακολουθεί στοιχειωδώς το άθλημα είναι πλέον σε θέση να μαντεύει τουλάχιστον δυο από τους διαιτητές που κληρώνονται στα ματς "Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός"! Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, με τέσσερις μαντεψιές το πολύ! Αυτή την φορά τις δυο πρώτες θέσεις του διαιτητικού τριολέ "διεκδικούσαν" οι Τανατζής, Πηλοϊδης, Αναστόπουλος και Σχινάς ...για να λάχει ο κλήρος στους δυο πρώτους! Τρίτος της παρέας ο Κορομηλάς. Ξέρω, δεν εκπλήσσεσθε ...ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε τους διαλόγους πριν και μετά την κλήρωση! Να πούμε και δυο-τρια πραγματάκια που κανείς(ερυθρόλευκος και μη) δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει...

Χρήστος Σταυρόπουλος: «Θα ήθελα να μας πείτε αν πήγαν όλα καλά το Σαββατοκύριακο».
Στέλιος Συμεωνίδης: «Τι εννοείτε;»
Σταυρόπουλος: «Δόθηκε μια τεχνική που έκρινε το ματς και δεν δόθηκε ένα αντιαθλητικό φάουλ…»
Συμεωνίδης: «Πολύ σωστά έγινε…»
Σταυρόπουλος: «Πριν λίγες εβδομάδες στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Άρη δηλώσατε ότι κακώς δόθηκε τεχνική ποινή». 
Συμεωνίδης: «Δεν τα διαβάσατε σωστά. Εγώ τότε είπα ότι αυτή η τεχνική ποινή καθόρισε το αποτέλεσμα και δεν υπήρχε αγωνιστικός χρόνος μπροστά». 
Σταυρόπουλος: «Εσείς θεωρείτε πως η τεχνική ποινή και ο μη καταλογισμός του αντιαθλητικού φάουλ, δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα;».
Συμεωνίδης: «Όχι, είναι άλλα τα αγωνιστικά κριτήρια και τα άλλα τα πειθαρχικά. Στην Δράμα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος γιατί είχε τη μπάλα ο Άρης και είχε το προβάδισμα, ενώ σε αυτή την περίπτωση είχε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ». 
Σταυρόπουλος: «Λέτε δηλαδή ότι σωστά δεν δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ και σωστά δόθηκε τεχνική ποινή». 
Συμεωνίδης: «Είμαι ξεκάθαρος….».
Σταυρόπουλος: «Όπως θέλετε τα παρουσιάζετε. Όταν αγωνίζεται μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, βγαίνετε να κάνετε δηλώσεις, τώρα δεν είπατε τίποτα». 
Συμεωνίδης: «Πέρασαν πέντε μέρες για να κάνω δηλώσεις και βγήκα για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους».
Και τώρα σκάει το καλό, μπαίνει ο Ζαβλανός στην κουβέντα ...καταλυτική η παρέμβασή του(μπουαχαχαχα)
Σταυρόπουλος: «Nα μας απαντήσουν και τα υπόλοιπα μέλη. Κύριε Ζαβλανέ ήταν αντιαθλητικό;»
Συμεωνίδης: «Εγώ ήμουν παρατηρητής του αγώνα, μην τους βάζετε σε αυτή τη διαδικασία».
Νίκος Ζαβλανός: «Εγώ ήμουν στο Αιγάλεω σε παιχνίδι Β’ Εθνικής που διήρκησε τρεις ώρες». 

Σταυρόπουλος: «Έχασε ο Παναθηναϊκός από τον Ίκαρο και οι διαιτητές τιμωρήθηκαν και είπατε ότι δεν το κάνατε. Ψηφίσατε και το αποτέλεσμα ήταν 3-2 να τιμωρηθούν, ναι ή όχι;»
 Καπάκι ο Συμεωνίδης  αφού συμβουλεύθηκε τα τεφτέρια του είπε:  
«Εδώ έχω την ακτινογραφία του πρωταθλήματος, δεν τους τιμώρησα. Εσείς με ρωτήσατε με συνωμοτικό ύφος και σας απάντησα όχι».  
Σταυρόπουλος: «Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, δεν είμαι σαν εσάς που μου είπατε να έρθω στο γραφείο σας να μιλήσουμε για να μην γίνονται θέματα στις κληρώσεις. Και σε 10 λεπτά τα είχατε βγάλει στο ίντερνετ». 
Σ.Σ: «Εγώ σέβομαι και εσάς και τον Ολυμπιακό». 
Χ.Σ: «Δεν μας σέβεστε. Μου δείχνετε τις σημειώσεις σας; Τι είναι αυτό; Να σας δείξω και εγώ τις δικές μου; Οι διαιτητές τιμωρήθηκαν». 
Συμεωνίδης: «Δεν τιμωρήθηκαν. Δεν γίνεται να παίζουν πάντα Α1». 
Σταυρόπουλος: «Δεν έπαιξαν ούτε την κάτω Μαγούλα». 

Συμεωνίδης: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο και έβρισε τους διαιτητές». 
Σταυρόπουλος: «Ο Μαρκόπουλος δεν μπήκε; Τα παρουσιάζετε όπως θέλετε». 
Συμεωνίδης: «Εγώ χαίρω εκτίμησης από όλους γιατί είμαι ειλικρινέστατος».
 Στον χορό των υπεκφυγών μπήκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός,  Μάνος Παπαδόπουλος για νας πει το εξής χρήσιμο: «Έχει νόημα να λέμε τι έγινε πριν δύο μήνες; Αν ο προπονητής βρίζει 12’’ πριν το τέλος, να μην του δώσει τεχνική ποινή;»
Σταυρόπουλος: «Κάνεις κρίση για παιχνίδι που δεν ήσουν και δεν είδες;»
Παπαδόπουλος: «Το είδα στην τηλεόραση. Πήγε παίκτης του Ολυμπιακού και είπε στον διαιτητή, “φτου σου;”»
Σταυρόπουλος: «Τον προστάτη κάνεις;»
Δεύτερη παρέμβαση Ζαβλανού ο οποίος απευθυνόμενος  στον Χρήστο Σταυρόπουλο είπε: «Έχετε παράπονα φέτος από τη διαιτησία;»
Σταυρόπουλος: «Εμείς δεν λέμε ότι παίξαμε καλά, αλλά η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα». 
Συμεωνίδης: «Που να ξέρει ο διαιτητής την πρόθεση, ήταν μαρκάρισμα προς τη μπάλα. Αν τον αγκάλιαζε ή αν τον έβγαζε από το κέντρο θα ήταν διαφορετικά. Ένας άλλος διαιτητής στο ίδιο παιχνίδι έδωσε τρεις επαναλήψεις σε μια βολή. Ήταν στην κρίση του, έτσι το είδε».
Στην συζήτηση εκείνη την ώρα χώθηκε ο τρίτος διαιτητής του μεθαυριανού ντέρμπυ, Κώστας Κορομηλάς. Μετά τον Ζαβλανό τον έπνιγε κι αυτόν το δίκιο... 
Κορομηλάς: «Μιλάτε δύο άνθρωποι και δεν σέβεστε κανέναν».
Σταυρόπουλοας: «Σας παρακαλώ πολύ τους σεβόμαστε όλους». 
Κορομηλάς: «Δημιουργείτε κλίμα». 
Σταυρόπουλος: «Δηλαδή όταν σφυρίζουν έτσι να μην διαμαρτυρόμαστε γιατί δημιουργούμε κλίμα;»
Συμεωνίδης: «Εγώ ήμουν παρατηρητής και έκρινα πως δεν ήταν αντιαθλητικό. Θα σας ικανοποιούσε να έλεγα πως ήταν αντιαθλητικό και όχι τεχνική;». 
Σταυρόπουλος: «Θα ήμουν ικανοποιημένος αν λέγατε αυτό που πραγματικά έγινε».

Έφθασε η ώρα της κλήρωσης οπότε και ο  Συμεωνίδης άρχισε να εξηγεί την διαδικασία...

Συμεωνίδης: «Θα κάνουμε ό,τι και τις άλλες  χρονιές. Πέντε διαιτητές στο πρώτο γκρουπ, Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής, Πηλοϊδης. Και στο δεύτερο Φούφης, Κορομηλάς, Καρακατσούνης». 
Σταυρόπουλος: «Μισό λεπτό, δεν είναι η ίδια διαδικασία. Στον πρώτο γύρο είχατε βάλει τέσσερις διαιτητές στο πρώτο γκρουπ». 
Συμεωνίδης: «Τώρα δεν είναι ο Γκόντας»
Σταυρόπουλος: «Δίνετε διπλή ευκαιρία σε Τανατζή και Πηλοϊδη, τα αλλάζετε πάλι». 
Ζαβλανός: «Είναι ίδια η διαδικασία». 
Σταυρόπουλος: «Θα μας πείτε ποτέ ποιοι είναι στο πρώτο γκρουπ και ποιοι στο δεύτερο;»
Συμεωνίδης: «Ο Γκόντας δεν μπορεί να είναι…» 
Σταυρόπουλος: «Πώς να είναι: Αφού το κάνατε ορισμό στον ΠΑΟΚ για να μην είναι». 
Συμεωνίδης: «Όχι δεν έγινε ορισμός»
Σταυρόπουλος: «Πως δεν έγινε ορισμός; Μας είχατε πει πως ο Καρακατσούνης δεν παίζει τις Δευτέρες». 
Συμεωνίδης: «Όχι σας είχαμε πει πως μέχρι τις 31/12 είχε πρόβλημα με τις Δευτέρες». 
Σταυρόπουλος: «Δεν μας το είχατε πει ποτέ αυτό. Όπως θέλετε τα βγάζετε. Όπως θέλετε τα μαγειρεύετε, έχετε γίνει Master Chef».
Εκείνη την ώρα προσπάθησε να δώσει τέλος στην κουβέντα ο Κορομηλάς που όπως αναφέρθηκε παραπάνω τον έπνιγε το δίκιο. Για την ταμπακιέρα όμως ΤΟΥΜΠΕΚΑ:  
«Αυτούς κρίναμε, αυτούς βάλαμε. Μας λέτε διαβλητούς; Mας προσβάλλετε».  
Σταυρόπουλος: «Κάθε φορά τα αλλάζετε». 
Ούτε τότε δόθηκε κάποια απάντηση επί της ουσίας...

Δίνοντας έμφαση στα τονισμένα-υπογραμμισμένα θα παρατηρήσατε τρία πράγματα: 


1. Την ώρα που οι διαιτηταί πιπιλούσαν την καραμέλα περί στοχοποίησης και δημιουργίας κλίματος όποτε ο Σταυρόπουλος τους έκανε να νιώθουν άβολα ...φάνηκε στην πράξη πως αυτοί που στοχοποιούμαστε είμαστε εμείς! Εμάς προσπαθούν να εκθέσουν και εναντίον μας προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Εκτός κι αν μπορείτε εσείς να δώσετε άλλη εξήγηση για τις επιλεκτικές διαρροές και την άμεση(εντός δέκα λεπτών) δημοσίευση διαλόγου που στο παρελθόν είχαν ο Σταυρόπουλος με τον Συμεωνίδη. Το πόσο καλά μεθοδευμένο ήταν το σκηνικό απ'την πλευρά του διαιτητοπατέρα φάνηκε από το γεγονός ότι κάλεσε τον Σταυρόπουλο στο γραφείο του να τα πούνε οι δυο τους. Γιατί υπό τέτοιες συνθήκες, απουσία δηλαδή μαρτύρων ο "κομιστής" έχει την ευχέρεια χρεώσει στον συνομιλητή του ό,τι θέλει και να δώσει στον Τύπο ο,τι θέλει! Η δε βαρύτητα μιας διάψευσης από τον δεύτερο της παρέας εξασθενεί αφού ο κομιστής θα απαντήσει "Δεν έχεις αποδείξεις για αυτά που λές! Είναι ο λόγος σου κόντρα στον δικό μου!".

2. Τους διαιτητές του Ίκαρος - Παναθηναϊκός , του μοναδικού αγώνα που χάσανε οι ζελέδες πέραν του μεταξύ μας τους έφαγε η μαρμάγκα! Δεν πιστεύω να θέλετε να σας εξηγήσω τον λόγο.  Παρ'όλα αυτά ο Συμεωνίδης διαβεβαίωνε τον Σταυρόπουλο πως δεν υπήρξε ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη τιμωρία σε βάρος τους ...απλά δεν έλαχε να ξανασφυρίξουν στην Α1! Όταν όμως ο γενικός μας διευθυντής πρόσθεσε πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές δεν εμφανίστηκαν σε κανέναν αγώνα καμίας κατηγορίας μετά την ήττα του ζελέ ...αντί απαντήσεως εισέπραξε και πάλι τουμπεκί ψιλοκομμένο! Μούγκα στην στρούγκα ο Συμεωνίδης και το παρεάκι του! Να κι ένα ωραίο θεματάκι για ρεπορτάζ από τους "έγκριτους": Πόσοι ακόμα διαιτητές που τους έλαχε να σφυρίζουν σε "τσάμπα ήττες" του ζελέ, που μπορεί να έκριναν και το πλεονέκτημα έδρας, είχαν την ίδια τύχη τα προηγούμενα χρόνια;;

3. Ο αριθμός καθώς και τα ονόματα των διαιτητών που μπαίνουν στα γκρουπ της κλήρωσης διαμορφώνονται ανάλογα με τα γούστα και τις ορέξεις της ΚΕΔ! Την μια τέσσερις την άλλη πέντε ...την παράλλη ας βάλουν δυο στην κληρωτίδα των δυο πρώτων έτσι για να αποκτήσει ενδιαφέρον!  Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο όταν μπορείς να έχεις Τανατζή, Αναστόπουλο, Πηλοϊδη, Σχινά και Χριστοδούλου στο πρώτο γκρουπ είναι δυνατόν να περιορισθείς σε τέσσερις;  Σου πάει αλήθεια η καρδιά να παρέμβεις σε αυτό το ...μπουκέτο βάζοντας Γκόντες και άλλους τυχάρπαστους στο κόλπο; Και πάντοτε τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε τα κωλύματα και οι υποχρεώσεις των υπολοίπων διαιτητών να ...εξυπηρετούν τους ίδιους και τους ίδιους! Συγκυριακό και τυχαίο θα'ναι το δίχως άλλο... 

Είναι η πουτάνα η τύχη που δίνει πάτημα σε κάτι πονηρούς αναγνώστες μας να βάζουν στο στόμα τους την ΚΕΔ αλλά και την ΕΟΚ του Θεού του μπάσκετ Βασιλακόπουλου! Και μάλιστα να προβαίνουν και σε ακραία σχόλια: 

26/01/2013
"Αν καθόμαστε ακόμα να δούμε μπάσκετ είναι για να θαυμάσουμε τα κατορθώματά σου Σωλήνα ... για να υποκλιθούμε στις εφευρέσεις σου Μεγάλε Ευλογητέ! Κόλλα ψεύτικο μουσάκι και μπες να σφυρίξεις και'συ ρε γέρο. Έτσι κι αλλιώς πολλοί από τους τωρινούς διαιτητές είναι σχεδόν συνομήλικοί σου." 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130126/me-skato-stin-kaltsa 

04/12/2012
"Mόνο εσύ δεν έχεις μπει να σφυρίξεις ρε Σωλήνα αν και πιστεύω πως θα το κάνεις όταν νιώσεις ότι πεθαίνεις. Θα μπεις με την μουτσούνα του Μεγάλου Κλόουν από το Καλημέρα Ζωή και θα δείχνει χεράκλα σου μπρος-πίσω, βήματα και ντισκαλιφιέ για χάρη της πανάθας σου" 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121204/pernoyn-oi-meres-pernoyn-oi-mines-tsapoy-tha-pesei-en-athinais-0 

DRAZA

ΥΓ: Ήτανε απόγευμα Πέμπτης και εμείς ακούγαμε ραδιόφωνο με στυλ ...αθλητικό! Δυο ώρες περίπου πριν το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρ, έγκριτος μπασκετικός δημοσιογράφος μας έδινε το σχετικό ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.  Λίγο πριν έπαιζε σε ηχητικό η παρέμβαση που είχε κάνει ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης(aka Περούκας) νωρίτερα. Ο εν λόγω παράγοντας έκανε λόγο για γκαγκστερικές μεθόδους από πλευράς Παναθηναϊκού στην προσπάθεια τους να υπογράψουν τον Ανάκογλου. Πιο συγκεκριμένα μας είπε ότι ο ζελές προσπάθησε να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη παρακάμπτοντας σκοπίμως την ομάδα και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο! Ξεκινώντας λοιπόν ο έγκριτος μπασκετικός είπε "Θέλω να ξεκινήσω με κάτι άλλο πριν τα μπασκετικά. Εφόσον επιτρέπονται οι συζητήσεις υποψηφίων ομάδων με παίκτη έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του παίκτη τι πρόβλημα έχει ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού; Πού φταίει ο Παναθηναϊκός και γιατί έπρεπε να ρωτήσει τον Θεοδωρίδη;" Μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει ο τύπος που εκείνη την ώρα είχε εκπομπή πως οι παίκτες μπορούν να διαπραγμάτευονται έξι μήνες πριν για το πού θα αγωνιστούν ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ! Άρα ένας παίκτης που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, μπορεί να διαπραγματευθεί από τώρα για το καλοκαίρι!  Παρ'όλη την εξήγηση ο έγκριτος μπασκετικός, που σημειωτέον θα μετέδιδε κι αγώνα μας, είχε στυλώσει τα πόδια!! Του θίξαμε βλέπετε το τριφύλλι της καρδιάς του. Θέλει η αποτέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Σκεφτείτε πως θα αντιδρούσε έτσι και του λέγανε κακή κουβέντα για την μπασκετική βαζέλα ...μακελειό θα γινόταν! 


ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΣΩΛΗΝΑΤΟ"(ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΗΨΗΣ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ 
 
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Hank

Λιγο κομμένος μου φαινεται ο σωληνας στη φωτό.

Ειναι καλα, ξέρεις τίποτα; επαθε κάτι;

Εικόνα DRAZA

Ταλέντο φορκικό έπαθε μόνο.

Κατά τ'άλλα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι πιο Δρακουμέλ και από τον επίτιμο της νουδού.

Εικόνα sada

na pw kai egw tin gnwmi mou...o simewnidis einai ipallilos tis prasinis oikogeneias twn aggelopoulwn..epomenws oi dialogoi einai skiniko tou swlina kai skinothetimenoi wste kai kala na dimiourgeitai ntoros kai na fainetai poso adinamos einai o olumpiakos sto paraskinio...40-20 re paidia katalavainete poso tsouzei tin oikogeneia auto??pws o agloupas glentaei tin farmaki me ta lefta tou baba tou kai o gigourtakis ekane vari kai gimnaze to peos tou prin pethanei autoi oi tipoi exoun tin kavlanta tou trifiliou auto tous tsitwnei na kseftilizoun ton olumpiako..na einai i monadiki omada stin evrwpi pou exei 2,5 ksenous energous law hines(antic tsontas,gece anergos,powell sakatis) na einai i isixiroteri oikogeneia stin ellada kai na tous glentane oi autistikoi etsi nomizoun oti meinwnoun ton olumpiako mas..apo pou na stirixtoun apo ton erasitexni pou o grillos exei ftasei ston sagoni apo to podosfairo pou exoun siggaei apo tis apanwtes poutses?i moni xara pou tha tous meinei fetos einai to triple crown tis panathas pou etoimazetai gia ton 13o amerikano kai tin 3456 allagi enw epitrepontai 2 gia tis koines omades...idia xilioeipwmena pragmata exoume ksenerwsei mas kanan na sixathoume to basket,me exoun kanei na eimai adiaforos na lew oti dn ipostirizw kanena sto basket giati exoun katantisei ton olumpiako parartima tou vazelou...iparxei kaneis pou na exei agwnia gia to ti tha ginei avrio na min kserei ti tha zisei...oute enas

Εικόνα DRAZA

"Γύμναζε το πέος του" λέει

Φίλε εντός ολίγου θα δούμε τα αποτελέσματα της ...γυμναστικής παικτών και προπονητή!

Όσο για την ...Όλγα, θα μας έλθει πλυμμένη και φκιασιδωμένη στο ΣΕΦ! Μένει να δούμε αν θα αρπάξουν την ευκαιρία.

Να πούμε όμως και το σωστό, τόσον καιρό σε συναντήσεις με την ΚΕΔ χαλιόμασταν που κάποια πράγματα δεν λέγονταν με το όνομά τους. Φέτος παρατηρήθηκε κάποια πρόοδος σε αυτό το κομμάτι φίλε...

Να δούμε τι καρπούς θα αποδώσει το μίνι ξεμπροστιασμα!

Εικόνα savvas gridlock

o simewnidis einai ipallilos tis prasinis oikogeneias twn aggelopoulwn

40-20 re paidia katalavainete poso tsouzei tin oikogeneia auto??

Xαχαχαχα, ρε πούστη sada...

Εικόνα DRAZA

αν το μήνυμα στελνόταν νωρίτερα θα μιλούσε και για το φετινό αήττητο είμαι σίγουρος ...ευτυχώς το καθυστέρησε και δεν εκτέθηκε!

Εικόνα Mhtsaras

Ε να...δε θωρράς ;Εφτούνα γίγνονται από τότες πόφυε ο Λάρης ρε !
Τώρα κάτι Σεμεωνίδηδες και κατιτις αλλονοί Πόντιοι τάχουνε κάμει ρόιδο...Εμ βέβαια...Πόσντιοι δεν είναι ;
Όσο για το αντεαθλετικό καλύπτεται από τον οριζμό και είναι !
Ελάτε ρε μαλάκες κόρακες τώρα...Θα μας ματαπάτε στο δέφτερο έτος των ΤΕΦΑΑδων να κσαναδγιαβάσουμε για ένανε κανονεζμό που δεν άλλκσε ποτές ;Ήμαρτον...Απλά τους βόλεπσε το ματσάκεον, ήτονε και κακός ο Γάβρατσος, τάκαμε ρόιδο και στο κοουτσάρεζμα και ο Μίνυ Μάους και το γαμήσαμε κι έσκασε !Τόσο απλα...
Το μόνο βέβαια απλούστερο απούλα είναι ότι άμα ζορίζεται ο Πρασινούλης ο Δγιαμαντάκος μπάινει στη μέση το τοτέμ(έτσα τονε λαλούνε οι προπονετές της Α1)γνωστός και ως Σωληνακόπουλας και καθαρέβει τη γκατάστασις !Έτσα μωρέ....λιγάκι...λίγο κωλοδάχτελο και λίγο σπρωκσιματάκι και τονε πάει μνια χαρά...να φάινεται φυσικό και απλοικό...να μεν μποράεις να μελήσεις και νάχουνε να λαλούνε οι ζελέδες για τη ντιμωρία τους...

Εικόνα DRAZA

Φίλε ο Συμεωνίδης είναι Πόντιος. Οκ! Ο Σωλήνας μπορείς να μου πεις από που έχει καταγωγή για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε;

Εικόνα canio

Μιλάμε για "επιχειρήματα" μικρών παιδιών!Τέτοια,όλως τυχαίως,χρησιμοποιούν και τα ζελεδοειδή προκειμένου να στηρίξουν τις ατεκμηρίωτες θέσεις τους!
Μας λέει ο Στελάκος λοιπόν,ότι το ματς στο κρατικό,δεν έκρινε τον αγώνα!Που ξέρει λοιπόν το πώς θα εξελισόταν ο αγώνας?Ειδικά στο μπάσκετ που τα έχουμε δει όλα.Εκτός βέβαια και αν ήταν τόσο σίγουρος για νίκη του ΜΠΑΟΚ,καθώς θα καθάριζαν ούτως ή άλλως τα κοράκια του!Φρόντισε όμως να μην το κάνει απροκάλυπτα,μην του πούνε και τπτ του καημένου!Το γεγονός,ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να το αρνηθεί παρόλο που φανερά του ήταν δύσκολο.Ζορίστηκε ο καημενούλης και το ξέρασε!
Έχουμε φυσικά και την παρέμβαση του Μανωλάκη του μπούλη-όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη-που δεν κρατήθηκε και το πέταξε το τούβλο!Τουλάχιστον αυτός,δικαιολογείται μιας και είναι παράγοντας του λαγού εν αντιθέσει με τον Στελάκο(λέμε τώρα).
Αλλοίμονο φυσικά,που δε θα αντιδρούσε η Ρουλίτσα η Κορομηλά!Σα να μιλούσε αντί των λαγών περί "δημιουργίας κλίματος".
Εκτός λοιπόν από τα βαζελεδοειδή που χρησιμοποιούν τέτοια "επιχειρήματα",απευθυνόμενοι προφανώς σε κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα,το ίδιο πράττουν και παράγοντες που υποτίθεται είναι παράδειγμα για ανθρώπους και ειρηνιστές σε περιπτώσεις,όπως ενός ντέρμπι.Φευ!
Πορεύονται και αυτοί κατά 'κει που φυσάει ο άνεμος.Πιστοί πρόθυμοι και ακόλουθοι!Για να ξέρουμε πραγματικά ποιός δημιουργεί κλίμα!

Εικόνα DRAZA

Κλασικά, άλλο ένα ραντεωβουδάκι-παρωδία είχαμε!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι προστατευόμενο είδος γυμνοσάλιαγκα αλλά όπως λες αυτός είναι παράγοντας ομάδος και προστατεύει τα συμφέροντα του μαγαζιού του. Το δε μαγαζί του στον συγκεκριμένο τομέα επιδεικνύει χρόνια τώρα υπερβάλλοντα ζήλο!

Το θέμα είναι πως αυτοί που υποτίθεται διασφαλίζουν την αξιοπιστία του θεσμού, (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο)παρεδέχθησαν τα "1,2,3" που επισημάναμε! "Ναι κύριε όποιον θέλουμε κληρώνουμε, όποιον θέλουμε τον παύουμε και τον στέλνουμε στο ταμτούμ για μαϊμούδες! Πειράζει; Μας λέτε και διαβλητούς; Θα δειτε τι διαρρεύσει όλως τυχαίως στον Τύπο από αύριο!"

Περαιτέρω αντιδράσεις από πλευράς επίσημου Ολυμπιακού θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτες!

Εικόνα canio

Καλά,περίμενε εσύ-και όποιος άλλος τρέφει αυταπάτες-να αντιδράσουν οι Αφοι!Δυστυχώς,μια απ' τα ίδια βλέπουμε.

Εικόνα DRAZA

Φίλε "αντίδραση" δεν απαραιτήτως αυτό που διακρίνεται στο προσκήνιο!

Αυτά που ειπώθηκαν από τον Σταυρόπουλο στην φετινή συνάντηση ήταν μια πρόοδος σε σχέση με προηγούμενα χρόνια!

Το θέμα είναι ότι από το σύνολο του Τύπου έγινε τουμπέκα.

Εικόνα savvas gridlock

Συμεωνίδης ''εγώ χαίρω εκτίμησης απ'όλους γιατί είμαι ειλικρινέστατος''.

Μάγκες, τα παρατάω όλα και φεύγω ΕΠΟΠ στη Γκάτζα. Μονιμάς και καραβάνι. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕ.

Εικόνα DRAZA

Άραγε στο διάστημα που έχει διαρκέσει η "καριέρα" του ...πόσες (παραπάνω από τον μέσο άνθρωπο) φορές θα νόμισε ο συγκεκριμένος ότι βρέχει;;;

Αφού σου λέει ότι χαίρει καθολικής εκτιμήσεως...