NTINO ΡATZA OE OE OE



Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Καράμπαμπας κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου περί ''πελατών'' Αγγελόπουλων, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία που τον αφορά. Σεζόν 1998-99, τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μπάσκετ στη χώρα μας. Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων, ώστε να υπερκαλύψει το χάντικαπ της ήττας του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας για τα play off. Τελικά θα κερδίσει στην παράταση με τρεις πόντους, σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του ήταν ''όποτε ήθελε κέρδιζε ο Ολυμπιακός''. Ας δούμε τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον 24άχρονο, τότε, γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 29-3-1999
 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 29-3-1999
 
Βρισιές, φωνές, μπουνιές, κλοτσιές. Πολύ ψύχραιμα τη δέχθηκαν τη νίκη-ήττα όλοι στον Παναθηναϊκό...
Σκοτωμός έγινε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων μετά το ματς! Πρωταγωνιστής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του Παύλου. Περίμενε τους παίκτες στη φυσούνα και τους άρχισε στις βρισιές, αλλά... μόνο για προθέρμανση. Αμέσως μετά, προχώρησε στα έργα. Πλησίασε τον Σούμποτιτς και του άστραψε μια σφαλιάρα!
Ο Λευτέρης έδωσε τόπο στην οργή. Ο Ράτζα, όμως, έγινε «πύραυλος».
Ο Κροάτης πήρε στο κυνήγι το γιο του αφεντικού και, για κακή τύχη του μικρού, τον πρόλαβε. Του έδωσε μια κλοτσιά, τον πέταξε πάνω σ'ένα κάγκελο, του έδωσε και μια γερή γροθιά, τον γέμισε με αίματα. Αν δεν τον φυγάδευαν κακήν-κακώς κάποιοι ψύχραιμοι (οι οποίοι του έκαναν «σκριν» και τον έχωσαν στα αποδυτήρια των διαιτητών), θα είχε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα ο λεγάμενος. Φτηνά τη γλίτωσε...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 30-3-1999
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 30-3-1999
 
Αδίκως εκλιπαρούσε προχθές ο Λευτέρης Σούμποτιτς να σταματήσει η «τρομοκρατία» στον Παναθηναϊκό. Οι «ειδικές δυνάμεις» χτύπησαν χαράματα, αυτή τη φορά στο σπίτι του Ντίνο Ράτζα!
Εχοντας ως προφανή σκοπό τους να εκδικηθούν τον Κροάτη για την επίθεσή του στο γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη (κατά τα άλλα, ο Ράτζα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...) άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι του Ράτζα, στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, και άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια μπίρας, όπως και βάζα με νεσκαφέ και... μέλι!
MHNYΣH
 
Μόλις τελείωσε ο σύντομος «βομβαρδισμός» του σπιτιού του (συνοδεύτηκε φυσικά με απίστευτο υβρεολόγιο και την προσταγή να σηκωθεί να φύγει αμέσως από την Ελλάδα ο Ντίνο), ο Ράτζα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (Καστρί) και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων για απρόκλητη επίθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του, για να συμπαρασταθεί στην τρομοκρατημένη -για μια ακόμα φορά- σύντροφό του Βίκυ.
Και χθες το μεσημέρι, θέλοντας να εκτονώσει κάπως την κατάσταση, ο Κροάτης εμφανίστηκε να μη γνωρίζει ότι αυτός που έδειρε την Κυριακή ήταν ο Γιαννακόπουλος τζούνιορ: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε. Δεν ήξερα ότι το συγκεκριμένο παιδί ήταν ο γιος του κ. Γιαννακόπουλου. Πάντως, δεν δέχομαι να με βρίζουν ύστερα από νίκη της ομάδας μου, γι' αυτό και αντέδρασα έτσι άσχημα. Και πάλι λυπάμαι γι' αυτό το γεγονός».
 
Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι πάνω σε αυτά. Δημήτριε Γιαννακόπουλε, σε περιμένουμε στο ΣΕΦ στους τελικούς. Πάρε το σουβλατζίδικό σου και έλα να μας φτιάξεις τα σπέσιαλ τυλιχτά σου. Εμείς θα σε ανταμείψουμε με τα δικά μας δώρα. Φαγητό θα έχουμε κι εμείς, αλλά και αναψυκτικό για τη χώνεψη. ΚΟΚΟρέτσι και ΚΟΚΑ-κόλα. Σε περιμένουμε να μας λύσεις και δύο σοβαρές απορίες που έχουμε εδώ και χρόνια.
 
ΠΟΥ'ΝΑΙ Ο ΡΑΤΖΑ ΟΕΟ ΠΟΥ'ΝΑΙ Ο ΡΑΤΖΑ.
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΚΟΥΝΕΛΗΣ'' ΚΑΙ ΑΝ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

Σχόλια

Εικόνα lemmy

Μεγάλος καύλας ο Ντίνο εκτός από μεγάλος παίχτουρας..Η φωτό του άρθρου αν δεν κάνω λάθος,είναι από "υποδοχή" ζελέδων στο αεροδρόμιο μετά από από τον πούλο που τους κέρασε η Τιμσίστεμ (προημιτελικά του '99).Κάποιος λαγός είχε τη φαεινή ιδέα να ρίξει γιαούρτι προς τον Ράτζα και από το τρέξιμο παίζει να έφτασε στον αεροδιάδρομο..

Εικόνα savvas gridlock

Στεφανέλ 1998 στο Μιλάνο είναι η αρχική φωτό, με το Σιγάλα να τους κάνει κωλοδάχτυλα και να τους στέλνει φιλάκια. Πήγανε να κυνηγήσουνε τους παίκτες τους μετά οι λαγοί στο Ελληνικό, κοπανήσανε το Σούμποτιτς, αλλά ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΤΙΝΟ τους πήρε φαλάγγι μονάχος του και τους έκανε λαγούς στο πανελλήνιο, μέσω της κάμερας του STAR. 3 μέρες μετά είχαμε το ντέρμπυ τίτλου στο ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ που τους κερδίσαμε 0-2 με τα γκολ των Μαυρογενίδη-Γιαννακόπουλου και όλη η κερκίδα μας, ΟΛΗ ΟΛΗ, πήγαινε πάνω κάτω με το

ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΤΕΦΑΝΕΛ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΠΩ ΠΩ ΓΕΛΙΟ
ΠΩ ΠΩ ΓΕ-Ε-ΛΙΟ

Εικόνα lemmy

Σωστός:)Από 19-20 πόντους που 'χανε κερδίσει στο οακα βρεθήκανε με ερυθρόλευκη προβοσκίδα 25αρα στο μιλάνο.