ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ



Ο τελικός κυπέλου μπάσκετ στο γήπεδο του Ελληνικού τελείωσε και νομίζω ότι ο τίτλος του άρθρου περιγράφει πλήρως την εικόνα του πολεμικού σκηνικού που στήσανε και επικράτησε τελικά. Δεν θα μπω καν σε λεπτομέρειες ανάλυσης του παιχνιδιού, ο Draza όπου να ναι ανεβάζει το άρθρο του και θα ήταν το λιγότερο άχρηστο να μπω στα χωράφια του, θα ασχοληθώ λίγο με την επόμενη ημέρα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπώθηκαν από τους αρμοδίους και μη, παράγοντες  των δύο ομάδων.

Ότι ο Δημητράκης είναι ΑΛΗΤΗΣ δεν περιμέναμε το Κυριακάτικο παιχνίδι να το μάθουμε, πόσο περισσότερο να το καταλάβουμε. Προσέξτε λίγο για να μην παρεξηγηθώ, ο χαρακτηρισμός ανήκει στον ίδιο (εφευρέτη της αλητείας χαρακτήρισε τον εαυτό του http://www.sport-fm.gr/article/655026  ), άρα έχω κάθε δικαίωμα να το παγιώσω και να το χρησιμοποιώ όποτε και όταν κρίνω, αναφερόμενος στο πρόσωπό του. Ο ΑΛΗΤΗΣ λοιπόν πρόεδρος του ποα τι έκανε τόσο πριν τον αγώνα όσο και μετά τον αγώνα? Την προηγούμενη Δευτέρα μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου η καλύτερη ομάδα της σεζόν, πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός, ξεπάτωσε για ακόμα μια φορά τον βάζελο, υπερδίκαια, ο Δημητράκης προετοιμάζοντας προφανώς το κλίμα του τελικού κυπέλου, μπούκαρε στα αποδυτήρια και απείλησε φραστικά τους διαιτητές, βρίζοντας τους  και απειλώντας τους για την συνέχεια της σεζόν. Αυτό αναφέρεται και στην συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών http://www.sport-fm.gr/article/655312

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα Τ. Πηλοϊδης να δεχτεί επίθεση στο σπίτι του και άλλοι διαιτητές να εξαφανιστούν από το δικό τους, με τον φόβο ανάλογων επεισοδίων. Φυσικά ρουθούνι δεν άνοιξε για το γεγονός και μάλλον θεώρησαν ότι και αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές, που έχουμε βέβαια δει πολλές φορές να εμφανίζονται στο ΟΑΚΑ, πάντα παραδόξως σε αγώνες του ποα.

Πριν το παιχνίδι υποψήφιοι διαιτητές για να σφυρίξουν τον τελικό, ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να εξαιρεθούν από τα play offs του Μαίου (!!!!), αλλά θέτουν εαυτούς στην διάθεση της επιτροπής για τον ορισμό τους στον τελικό της Κυριακής (!!!!), αυτό αλήθεια δεν σημαίνει τίποτα? Ιδρώνει κανενός το αυτάκι?
Αυτά επιγραμματικά  για πριν το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι είχαμε το παραλήρημα του ΑΛΗΤΗ προέδρου του ποα, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μίλησε για τον Ολυμπιακό ως τον σύλλογο της βρωμιάς και περί πελατών τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τους ιδιοκτήτες του τμήματος μπάσκετ, αδελφούς Αγγελόπουλους. Ο ίδιος αποφάσισε βέβαια, να δώσει τις διαπιστεύσειςτης ομάδας του στα επίσημα του γηπέδου σε κάφρους και συνδεσμίτες της μπύρας 13, φροντίζοντας και προβλέποντας από πριν τι θα γίνει στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ίδιος και ο συγγενής του Θανάσης (αυτός ντε που τον κορόιδεψε με την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας του…) μετά την εκκένωση του γηπέδου, έβριζαν λυσσασμένα και χυδαία τους διαιτητές και τον Σπανούλη (όποιος έβλεπε τηλεοπτικά το παιχνίδι ξέρει γιατί μιλάω), μένοντας φυσικά ατιμώρητοι και στο απυρόβλητο. Οι διαιτητές βέβαια είχαν άλλες προτεραιότητες, μη τους χαλώντας χατίρι και αφήσουν τον Ολυμπιακό να νικήσει, γιατί αυτό θα σήμαινε και το τέλος ΟΛΩΝ των εμπλεκόμενων στο πρωτάθλημα του σωλήνα.

 Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την αντίδραση μετά το τέλος του ματς από τον αρχηγό του ποα και καλύτερο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών, κατά τους αντικειμενικούς (προφανώς το μπάσκετ γι αυτούς αρχίζει από το 1996 στην Ελλάδα), Δ. Διαμαντίδη που φυσικά αφιέρωσε στον ΑΛΗΤΗ το τρόπαιο μετά την λήξη του παιχνιδιού. Ποιος αλήθεια έχασε το κύρος και το ήθος για να το βρει αυτός…

Όλα τα παραπάνω είναι ιστορία πια, οπότε ας έρθουμε λίγο στο ζουμί. Η αντίδραση της δικής μας διοίκησης στα όργια, διαιτητικά και παραγοντικά, του σωματείου της πουστιάς, ήταν να βγουν οι ιδιοκτήτες http://www.sport-fm.gr/article/656435 και να  πουν τόσο στους παίκτες, όσο και στην συνέντευξη τύπου τα πράγματα όπως έχουν και όπως αρμόζει στο τεράστιο ΗΘΟΣ τους. Δεν ξέρω αν ήταν την συγκεκριμένη στιγμή η ενδεδειγμένη αντίδραση, αλλά αντέδρασαν. Κατά την γνώμη μου όμως σύγαυροι, αυτή η αντίδραση δεν αρκεί. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, που έχει έναν μόνο σκοπό. Την δυσφήμηση και την μείωση της εικόνας και του κύρους του Ολυμπιακού μας, σε όλα τα αθλήματα. Είπαμε πολύ καλή η ανωτερότητα, αναγκαία όταν είναι και έτσι ο χαρακτήρας σου, αλλά στο νοσηρό κλίμα που ζούμε μετά το 1992 (δεν είναι τυχαία η χρονολογία) την πολύ ανωτερότητα την βαφτίζουν και μαλακία. Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα για τον σύλλογο Ολυμπιακός και όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ και όλοι μας να είμαστε χαλαροί και με έναν ακατανόητο ωχαδελφισμό. Δεν είναι δυνατόν να επιτίθεται ο ΑΛΗΤΗΣ προσωπικά στους Αγγελόπουλους, στους πιο ΗΘΙΚΟΥΣ και ΤΙΜΙΟΥΣ προέδρους που έχει δει ποτέ ο Ελληνικός αθλητισμός.  Δεν είναι δυνατόν, ο υπό την επήρεια πρόεδρος του ποα (του μεθυσιού της νίκης για να μην το έχετε και αυτό μέσα σας…), να λέει ότι θέλει για σχεδόν όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ολυμπιακού. Να μιλάει για βόλευ, για ριζούπολη, για μπάσκετ. Ποιος είσαι ρε ΑΛΗΤΗ και πιάνεις στο στόμα σου το μεγαλείο μας? Μιλάς εσύ που μαζί με τον θείο σου ήσασταν οι εμπνευστές του ΤΣΟ & ΛΟ? Μιλάς εσύ όταν αποδεδειγμένα έχει πυροβοληθεί άνθρωπος της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (πραγματικά όχι τζόρβικα) σε τελικό πρωταθλήματος? Μιλάς εσύ που ακόμα τρέχεις από το κλωτσομπουνίδια του Ράτζα http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130211/ntino-ratza-oe-oe-oe ? Μιλάς εσύ που η ομάδα σου έχει κλέψει μέχρι και Ευρωπαϊκό και σε κάθε περίπτωση έχετε καταστρέψει κάθε έννοια δικαίου, τόσο στην Ελληνική κοινωνία http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130123/ta-125-ek-eyro-ton-aggelopoylon-kai-i-kae-karampampas , όσο και στον Ελληνικό αθλητισμό? Μιλάς εσύ που ήρθες σαν κύριος την προηγούμενη Δευτέρα στο ΣΕΦ και έφυγες σαν απλός χουλιγκάνος ΑΛΗΤΗΣ, χωρίς κανένας να σε ακουμπήσει?

Παράκληση προς τους διοικούντες του συλλόγου. Αντιδράστε γιατί αυτή η ηρεμία θα παρθεί σαν αδυναμία και θα έρθουν πολύ χειρότερα. Δεν με νοιάζει τι σχέσεις έχετε μεταξύ σας, σε επαγγελματικό ή οποιοδήποτε επίπεδο, σταθείτε απέναντι στην ΑΛΗΤΕΙΑ και βάλτε πλάτη για το κύρος του Ολυμπιακού μας. Ο ΑΛΗΤΗΣ θα κάνει και θα πει χειρότερα στον μέλλον αν τον αφήσετε ανενόχλητο. Κόψτε το κεφάλι του φιδιού ΤΩΡΑ για να μην ξανασηκωθεί ΠΟΤΕ.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Η κόκα κόλα πάει με όλα, έτσι ΑΛΗΤΑΚΙ? Αν δε υποψιαστώ, ότι στον πάγκο έφαγες και γλυκάκι (σοκολάτα μάλλον), τότε θα πεθααααάνω…
ΥΣΤ 2. Πρόεδροι μετά τα Κυριακάτικα πλύνεται και τα χέρια σας που ακουμπήσατε κιόλας τον ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ στο ματς της Δευτέρας, ααα και ψάξτε και τις τσέπες σας.
ΥΣΤ 3. Ζούμε εβδομάδα Europa League. Καλή επιτυχία στην ομάδα, τα λέμε πάλι μετά το παιχνίδι
ΥΣΤ 4. Πόσο είπαμε απέχει ο ποδοσφαιρικός ποα από την ζώνη του υποβιβασμού? Προλαβαίνει λες?

Σχόλια

Εικόνα canio

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Καλά λένε οι Αγγελόπουλοι ότι δεν γουστάρουν να γίνουν αλήτες και μπράβο τους,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να να είναι θύματα!

Εικόνα Εν Αθήναις

Όλοι πίνουν κόκα κόλα. Κακό δεν είναι, στα παιδιά μας να μην δίνουν μόνο.
Κάτι πρώην σας πάντως, την Πέπσι ούτε να την δουν δεν ήθελαν. Μόνο κόκα κι αυτοί.

Εικόνα Hank

Πρώην μας...όπως το λές.
Οχι νυν μας. Ουτε ποτέ θεματοφύλακες των ιερών μας.

Και σίγουρα, ούτε στιγμή εντεταλμένοι να διαχειριστούν το κλέος μας.

Ενω εσεις...

Εικόνα dono

Πάντως για τα παιδάκια και την κόκα κόλα συμφωνώ... Είδες πόσο καλή διάθεση έχω... Χαχαχα

Εικόνα dono

Πάλι τα ίδια...
Κατ´ αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή να ασχολήσε με άλλον σύγαυρο πλην του Σάββα και του κάνιο...
Anyway ο μπουρούσης πρέπει να σας έχει εντυπωθεί σοβαρά στην μνήμη έτσι; Μην ξαναλέμε τα ίδια. Παραφράζοντας σύνθημα, οι κόκα κόλες είναι αμέτρητες παναθηναικέ!!!
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, αναφέρομαι στον τράκη. Εσύ μπορείς να μου πεις κάτι αντίστοιχο σε πρόεδρο, αν σου βρίσκεται; Αν όχι δεν πειράζει, αλλά για την ταμπακιέρα να μιλήσουμε και όχι για τα ίδια και τα ίδια, που εξάλλου σου έχουν απαντηθεί εδώ μέσα (κοίτα άρθρο για τον δολοφόνο, φοροφυγά, λάτρη της κόκα κόλα και κρώην αθλητή σας.

Εικόνα Εν Αθήναις

Ένας παλιός σας πρόεδρος του Ερασιτέχνη που τσακωνόταν με την Κανέλλη για τον βασιλιά, αλλά μου διαφεύγει το όνομα του...

Εικόνα dono

Βεβαίως και τον ξέρω
Η βρώμα όμως είχε βγει γι αυτόν αλλά και για κάποια άτομα της κολητήσ παρέας του. Γνωρίζεις κανέναν από αυτούς; Έχει ενδιαφέρον αλλά μην το σχολιάζεις μονόπλευρα. Να τα λέμε όλα. Υπάρχουν όμως ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διάφορες στις δύο περιπτώσεις. Στον πρώην που λες, πες μου σε παρακαλώ ένα παραλήρημα σαν αυτό του τράκη. ΕΝΑ! Μην το κουράζεις δεν θα βρεις
Μιλάμε για μπάσκετ και τα όσα ΕΙΠΕ ο τράκης. Δεν βγάζω κάτι από το μυαλό μου. Μπορείς να μου πεις κάτι αντίστοιχο;

Εικόνα canio

Μην ρωτάς,αυτό αρκεί στα βαζελάκια για να κάνουν συγκρίσεις,τσουβαλιάζοντας ανθρώπους και ανθρωπάκια!

Εικόνα dono

Όταν προσπαθεί σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ να εξισώσει το ήθοσ με τους εφευρέτες της αλητείας, τι να πω ρε κανιάρα...

Εικόνα canio

Να 'ταν μόνο η μαρουλοφυλλάδα,λογικό μου φαίνεται... αλλά,εδώ έχουν πάρει φόρα και οι "αντικειμενικοί" και στο άγχος τους να φανεί ότι παίρνουν θέση,τσουβαλιάζουν και αυτοί!Άσε για τον ΠΣΑΚ,που τον πληρώνει ο κάθε μαλάκας Έλληνας από το περίσσευμά του,για να συνεχίζει να έχει "ζωή" και να ασκεί ελεύθερα την προπαγάνδα του!

Εικόνα dono

Ναι ξέρω, αντικειμενικοί σαν τον Καραλή...
Του ΠΣΑΚ του απάντησαν οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, οπότε δεν έχω να πω κάτι επ´ αυτού

Εικόνα dono