ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΤΟΣ



Στο αγαπημένο μας site διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο
 
ΟΚ, μην γελάτε. Ας μιλήσουμε σοβαρά. Όχι με δικά μας επιχειρήματα. Αρχικά με τον πίνακα της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ για τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη σεζόν 2012-13 οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.
 
 
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 35η θέση του πίνακα με 10.8800 βαθμούς για τη σεζόν 2012-13 και ο ΠΑΟ βρίσκεται στην 53η θέση με 4.8800 βαθμούς για τη σεζόν 2012-13. Σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέτος μάζεψε περισσότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ, που ''είχε καλύτερα αποτελέσματα έξω''. Προφανώς για την ΟΥΕΦΑ δεν μπαίνουν όλες οι νίκες στο ίδιο τσουβάλι και έχει σημασία το ποιον κερδίζεις και πού, σε ποια διοργάνωση, αλλά η ΟΥΕΦΑ ως γνωστόν είναι του γαύρου. Πασίγνωστο το ότι εκεί μεσα λύνει και δένει ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, ο Θόδωρος, γι'αυτό και δεν δέχονται οι Ευρωπαίοι το να αθροίσουμε μήλα με μανταρίνια. Πάμε όμως να δούμε ποια ήταν αυτά τα ''καλύτερα'' αποτελέσματα που έφερε φέτος ο ΠΑΟ από τον Ολυμπιακό στα ευρωπαικά Κύπελλα?
 
α) Κέρδισε μέσα έξω τη Μάδεργουελ το καλοκαίρι. Τι εστί Μάδεργουελ? Μια ομάδα που βρέθηκε από το πουθενά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανώς ανέτοιμη, μετά τον υποβιβασμό στη Δ' Εθνική των Ρέιντζερς για χρέη. Διότι εκεί οι ομάδες που χρωστάνε, πέφτουν. Δεν είναι Παναθηναικούληδες να φεσώνουν μέχρι και τους φούρνους της Παιανίας και να αφήνουν απλήρωτα νοίκια και ΔΕΗ στο ΟΑΚΑ κάνα δίχρονο ατιμώρητοι. Εν πάση περιπτώσει, να δούμε το τι εστί Μάδεργουελ?
 
1 ολόκληρο πρωτάθλημα Σκοτίας έχει να επιδείξει στην πλούσια τροπαιοθήκη της. Προσφάτως. Το 1932. Μόνο η Πανάθα κερδάει τέτοια μεγαθήρια. Πού να φτουρήσουν οι γαύροι...
 
β) Κέρδισε στο ΟΑΚΑ τη Μάριμπορ. Πώς την κέρδισε?
 
Μεγαλειώδης νίκη της Πανάθας, με την αξία της και το σπαθί της. Τέτοιες αντρίκειες νίκες κοσμούν ολόκληρη την ιστορία του συγκεκριμένου Συλλόγου, σε όλα του τα τμήματα. Να δούμε όμως και το πόσο θηρίο ανήμερο ιστορικά είναι η Μάριμπορ?
 
Επί ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μία φορά. Μιλάμε φυσικά για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Λίγο το έχετε? Β' Εθνική σε ολόκληρη Γιουγκοσλαβία? Μια κλάση ανώτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ήταν από την Primera Division και την Premier League. Από εκεί και πέρα, στα 22 τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο σλοβένικο πρωτάθλημα.
 
Τι εστί όμως σλοβένικο πρωτάθλημα? Ας δούμε τις ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία του, τις οποίες βάζει από κάτω η Μαριμποράρα.
 
10 ολόκληρες ομάδες, διάσημες σε όλη την υφήλιο, σκίζονται κάθε Κυριακή στα γήπεδα της Σλοβενίας, προσφέροντας αφειδώς θέαμα στο κοινο τους. Ουρές κάνουνε οι χορηγοί να διαφημιστούν σε αυτήν την πρωταθληματάρα. Άσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έτσι? Από Αυστραλία μέχρι Περού παίρνουν εικόνα της Γκόριτσα και της Τρίγκλαβ.
 
Καταπιανόμαστε και με ορισμένα εδάφια του αριστουργήματος του αρθρογράφου του αγαπημένου μας site, ώστε να αναδυθεί η μαγεία του πονήματός του καθάρια και ατόφια μπρος στα μάτια ακόμη και ενός αδαούς αναγνώστη.
 
Η φετινή Τότεναμ είναι στην πρώτη 4άδα στην Πρέμιερ Λιγκ και ήδη στους 16 του Europa αποκλείοντας εμφατικά τη Λυόν.
 
Η φετινή Άρσεναλ τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο του ΟΣΦΠ, είναι στην πέμπτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, 21 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ γνώρισε στο Europa League νέα βαριά ήττα 1-3 μέσα στο σπίτι της από την Μπάγερν

 
Εδώ το κριτήριο είναι το τι κάνουν οι ομάδες φέτος στην Premier League. Φέτος λοιπόν έχουμε 
 
Χαώδης διαφορά, έτσι? Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Τότεναμ είναι 1 ολόκληρο πόντο πάνω από την Άρσεναλ. Την έχει τσακίσει. Ισοπεδωτικά ανώτερη. Να δούμε πέρυσι την τελική βαθμολογία?
 
Έναν ολόκληρο βαθμό πάνω η Άρσεναλ από την Τότεναμ. Άρα ήταν πολύ ανώτερη πέρυσι, σωστά? Να θυμηθούμε και το πώς ήρθε η Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ?
 
Τραυματίες οι αμυντικοί Ασού-Εκοτό και Καμπούλ και οι μέσοι Λίβερμορ και Πάρκερ
 
Ποιοι παίξανε τελικά εδώ?
 
Έξω και ο Σάντρο, που ξεκουράστηκε. ''Πάνοπλη'' κατέβηκε με λίγα λόγια στο ματς, χτυπώντας ''λυσσαλέα'' τη νίκη.
 
Η Λεβάντε δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Η ομάδα του... Λουκά Βύντρα και του Νίκου Καράμπελα είναι 9η στη φετινή ισπανική Λίγκα.
 
Το 2008-09 και 2009-10 βρίσκονταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Χρειάστηκε να περάσουν 40 χρόνια από 1964 για να ξανανέβει στα μεγάλα σαλόνια (αγωνιζόταν συνεχώς στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία).
 
Από την άλλη πλευρά, η Μάλαγα για την οποία ο αθλητικός Τύπος προσπαθούσε με το ζόρι να μας πείσει πως είναι διαλυμένη, είναι η ομάδα που ενισχύθηκε με ηχηρά ονόματα, στην οποία αγωνίζονταν παίκτες πανάκριβοι με τεράστιες αρετές, όπως ο Τουλαλάν, ο Μπουονανότε, ο Ίσκο (καλύτερος νέος παίχτης του Ισπανικού πρωταθλήματος πέρυσι), ο Χοακίν, ο Σαβιόλα, ο Ζούλιο Μπαπτίστα, ο Ελισέου, ο Μόνρεαλ.
 
Εδώ έχουμε διαφορετικό κριτήριο. Το παρελθόν της κάθε ομάδας. Αν φυσικά το εφαρμόσουμε και πιο ψηλά, μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ, δεν θα μας συμφέρει, αλλά πάμε παρακάτω. Με αυτό το κριτήριο, ας δούμε τι έκαναν οι δύο ομάδες πέρυσι στο πρωτάθλημα της χώρας τους.
 
Δεν μιλάμε για μια απλή διαφορά. Μιλάμε για το Χάος από τη ''Θεογονία'' του Ησιόδου. 3 ολόκληροι βαθμοί. Διαφορά κλάσης και επιπέδου, όχι αστεία. Πού να συγκριθεί η Μάλαγα με το χωριουδάκι της Λεβάντε?
 
8 οι βαθμοί της διαφοράς αυτήν την στιγμή. Να ενημερώσουμε βεβαίως τους ''γνώστες'' του παραπάνω site πως αυτή η διαφορά δημιουργήθηκε με τη νίκη πριν λίγες μέρες της Μάλαγα μέσα στην έδρα της Λεβάντε, με μια διαιτησία που θα γούσταρε πολύ ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος. Το πέναλτυ με το οποίο ισοφάρισε η Μάλαγα, θύμισε την ''ανατροπή'' του Σισοκό στο ΟΑΚΑ φέτος με τον Άρη ή την ''ανατροπή'' του Τοτσέ στην Ξάνθη. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως ήταν και 2 οι βαθμοί της διαφοράς και όπως και να'χει το πράγμα, η χρονιά τρέχει. Θα δούμε πού θα κυμανθεί και υπέρ ποίου η βαθμολογική διαφορά Λεβάντε και Μάλαγα. Κρατάμε όμως και το κριτήριο του ''τι παίκτες έχει η Μάλαγα, χαίρεσαι να τους απαριθμείς και να τους βλέπεις''. Αφήνουμε απ'έξω την Άρσεναλ και το ''τι παίκτες έχει κι αυτή'' γιατί πάλι δεν θα μας συνέφερε και πάμε παρακάτω.
 
Η Σάλκε ουδέποτε έχει κατακτήσει τίτλο στην Μπουντεσλίγκα από το 1963-64 που ξεκίνησε. Φέτος, κάνει κάκιστη χρονιά και ήδη βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.
 
Πρόκειται για ομάδα που για μια δεκαετία (1982-1992) ανεβοκατέβαινε στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
 
Η Λάτσιο από την άλλη πλευρά είναι φέτος ισόβαθμη με τη Μίλαν στην 4η θέση και ήδη στους 16 του Εuropa, αφού απέκλεισε την Γκλάντμπαχ.
 
Αν εφαρμόσουμε εδώ το κριτήριο του ''τι παίκτες έχει η Σάλκε'' άραγε, τι θα έχουμε? Χούντελαρ, Αφελάι, Ντράξλερ, Φαρφάν. Ενδεικτικά, για να αναρωτηθούμε μαζί σας. Ο Ντράξλερ αυτήν την στιγμή πόσες φορές ακριβότερος είναι ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ? Εγώ λέω μίνιμουμ τρεις. ΟΚ, δεν έχει τη μεγάλη στόφα ηγέτου ενός Φουρναρόλι, αλλά πρέπει να παραδεχτούν οι φίλοι μας οι πράσινοι πως είναι πάστα μεγάλου παίκτου. Και δεν συζητάμε καν για τις διεθνείς διακρίσεις της Σάλκε, με κατάκτηση ενός Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1997, που ήταν πολύ πιο δύσκολη και ανταγωνιστική διοργάνωση από ότι σήμερα, με ομάδες από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες να μην την σνομπάρουν, αλλά και με παρουσία στους ''4'' του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2010-11. Αλήθεια, η Λάτσιο τι παραπάνω έχει να επιδείξει στην παρουσία της στις διεθνείς διοργανώσεις? Μήπως ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κι αυτή, το 1999 και τίποτε αξιοσημείωτο στο Τσάμπιονς Λιγκ?
 
Η Μάριμπορ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι με τέρματα 6-10 στον όμιλο , η δε Μονπελιέ μάζεψε 12 τέρματα στο παθητικό της και τερμάτισε τέταρτη.
 
Η Μονπελιέ φέτος βρίσκεται στην 8η θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι ήδη εκτός όλων των στόχων της. Με 37 σεζόν στη δεύτερη κατηγορία είδε το όνομα της να γίνεται γνωστό την δεκαετία του '80 όταν σπουδαίοι Γάλλοι παίχτες έπαιξαν εκεί. Το 2001-2004 αγωνιζόταν ξανά στην δεύτερη κατηγορία, ενώ πέρυσι έκανε την έκπληξη και κέρδισε το γαλλικό πρωτάθλημα.
 
Από την άλλη, η Μάριμπορ μόνιμη πρωταθλήτρια Σλοβενίας με 10 τίτλους τα τελευταία 15 χρόνια, είναι και φέτος πρώτη με 11 πόντους διαφορά από τον επόμενο αντίπαλο.
 
Σύγκριση της πρωταθλήτριας Γαλλίας με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας. Και επειδή φυσικά η μία έχει πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα Γαλλίας, η Μάριμπορ που κερδάει συνέχεια τις Γκόριτσες και έχει γεμίσει τίτλους, είναι ανώτερη. Το ίδιο είναι να βάζεις από κάτω σε μαραθώνιο 38 αγωνιστικών την Παρί των 200 εκ. ευρώ με το να υποτάσσεις τη χαλύβδινη Ολύμπια από τη Λιουμπλιάνα? Μόνο γαύροι θα λέγανε κάτι τέτοιο. Ποια αξία έχει να ρίχνεις 5 γκολ μέσα-έξω στην πρωταθλήτρια Γαλλίας ρε γαύρε? Αφού είναι της πλάκας ομάδα. Γι'αυτό και ο ΠΑΟ έχει κερδίσει δεκάδες φορές την όποια πρωταθλήτρια Γαλλίας βρήκε στον δρόμο του, στην πλούσια από διακρίσεις ιστορία του. Δέκα επί μηδέν, μηδέν.
 
Ανοίξτε μας τα μάτια. Έχουμε γεμίσει τσίμπλες από τα ΜΜΕ που μας γλείφουνε. Κάντε μας να πετάξουμε το σανό που μας σερβίρουν ρε ''μάγκες Παναθηναικοί'' με τα πύρινα άρθρα σας.
 
Έχει γέλιο του Παναθηναικούλη το μπουρδέλο. Να δούμε σε λίγα χρόνια, που θα ολοκληρωθεί η κατρακύλα και θα λέμε ''ήταν κάποτε μια συνοικιακή ομάδα της γειτονιάς Κολωνακίου-Αμπελοκήπων, με δεκάδες βρωμιές και σκάνδαλα στην ιστορία της, που τώρα βολοδέρνει στα Τοπικά της Αθήνας'', πόσο γέλιο θα έχετε. Εκεί στα στενοσόκακα της Άνω Κυψέλης, στην Αλεπότρυπα...

Σχόλια

Εικόνα kg

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΩΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ .........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΙΤ..................ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΜΕ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ........ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ......................ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ είμαι φανατικός αναγνώστης τους. Κάνουν έρευνα. Κουσουνέλειος κοπτοραπτική...

Εικόνα GPan

Telika o Vazelos h' Xaivani 8a einai h' Xaivani, kai pws tyxainei kai einai panta xaivani?!

Pantws kai mono pou ka8ontai kai asxolountai meta apo tetoia katrakyla einai aporias aksio, exoun kouragio ta paidia kai antexoun to ena pikro pothri pisw apo to allo.

"Matsakoni douleuoune to sverko sou oi kokkinoi katsapliades" pou leei kai o poihths.

Εικόνα Hank

Κοίτα, είναι λίγο άκυρο αυτό που λές.
Εγώ νομίζω πως ο βάζελος είναι χαϊβάνι.

Εικόνα indian

Φίλε Σάββα,
η βλακεία είναι αήττητη...και δε θα ασχοληθώ με τα καφενειακού επιπέδου βαζελικά επιχειρήματα για τας ευρώπας και εγώ έπαιξα με αυτόν, εσύ με αυτόν και δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο...υπάρχουν δεδομένα και κανονισμοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...δυναμικότητα πρωταθλήματος->πώς τα πήγες;πήρες πρωτάθλημα;κύπελλο;2η,3η θέση;παίζεις Ευρώπη->αναλόγως και οι βαθμοί σου στην Ευρώπη εξαρτώνται από τη δυναμικότητα της διοργάνωσης και είναι και είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος της ομάδας που αντιμετωπίζεις...τελεία και παύλα βαζελάκια

υγ.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα Mhtsaras

Ώστε μαζώκσανε πγιότερους βαθιμούς από το Γάβρατσο έτσα ;Μάιστα...
Προς το παρόντο είναι ΜΟΝΟ 31 βαθιμούθς από κάτωθεν του έφηβα κι έπεται σενέχεια...
Βέβαια του Κοκκιναικού του δίδωνε σφουρίγματα οι κοράκοι !Τα παίρνει ΠΑΝΤΑ πέτσινα και τα στήνει ούλα !Έτσα τονε συφέρει το Γιάννη να λαλέι...Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή !
Και φέτος ειδικά που η ομάς τους κεντάει είναι ΜΟΝΟ 31 βαθιμούς όπισθεν...
ΠΑΟ ΓΕΡΑ !Η ΦΟΥΤΜΠΟΛΙΓΚΑ ΕΙΝ ΚΟΝΤΑ !!!
Α ρε νάμπερα που σας χρειάζονται παλιολεβγιέδες κσεφτύλες !
Αλλά εκειό που με τρελαίνει είναι η...ελληνοποίεπσις του ροστεργιού του ζελεδάκου ρε !Πάει σέμφωνα με τις δελώσεις του Αλαφούσκα το κατακαλόκαιρον !ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ !!!
Με το Σκουλήκα παίκσανε δγυο(!!!)έλληνοι !Ακόμα δεν είδα πόσοι παίκσανε πσες με τον ΟΦΗτα...
Ωραίο αρθράκεον γράπσανε τα παιδγιά της πράσενης ζ'ωνης ρε σεις !
Για το ότι μεσοβδόμαδα ανεβήκανε κάπγοιοι μερακλήδες στη Μπαιανία και πλακωθήκανε με το Μπουμσόγκη και τα λεπά κοπέλλια ενώ σκυλόβρισαν το Φάμπρη, κουβέντα !
Κι εφτυχώς δελαδίς που εφτούνη η χώρα έχει πρέζβυρες στην Αβρώπη σα το Μπανάθα !
ΕΚΑΤΟ ΕΤΗ ΟΜΠΡΟΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΡΩΠΕΣ !!!
Το μόνο που θάθελα νάκσερα είναι διατί τόσες πολλές αβάντες στη μπράσενη αρμάδα οι φελλάδες...Το γιατί δε γκαταλαβαίνω ακόμα...και να πεις ότι τα παίρνουνε...από πγοινα ρε φιλε ;Πγοιος να τους τα δώκει ; α ;Και τι να τους δώκει ;Χρυσάνθεμα ;
Ήμαρτον ρε πούστη μου...

Εικόνα red apple

Κύριος!

Ναι εσείς που έχετε ιππεύσει την ελληνική, λέω...

Σχολειό πήγατε; Γράμματα, αριθμούς μάθατε;

Επειδή μας γράφετε οτι ο Ολυμπιακός σας - η πιο βρωμερότατη (σημασία στην υπερβολή) ομάδα του Γαλαξία- είναι 31 βαθμούς μπροστά...

Λάθος, κύριε Αγραμματίδη

31 ΘΕΣΕΙΣ, κύριος....
31 ΘΕΣΕΙΣ

Εικόνα Mhtsaras

Πούσαι μάστορα...ιππέβω κι άλλα πραματάκια εκσόν από την ελληνικιά γλώσσα...
Κανα καλό ''πράσενο'' γκομενάκι έχεις ;Γιατί τώρα πγια ΜΟΝΟ εάν η γκόμενα είναι πρασενοειδές με ''φκιάνει''...πεστέβω να καταλαβαίνεις έτσα ;
Εγώ μαγκίτες ζω για τη στεγμή που θα ματάρθουνε φέτος πάλε στο...Ναό !Θα γενεί της καγκελόπορτας !
Αλλά άσε...κατάλαβα...πάλε θα ντους λεπηθούμε, θα ντους πάμε στο χαλαρόν ,κι ίσως μας πάρουνε και την ισοφαρία και θάχουνε να λαλούνε ούλο το έτος !Το πόσο δελαδίς άφραγκοι ήτονε και μας κάμανε σε δγυο αγώνους ζαλό !Κι έτσα θα πορέβονται...Με τις αβάντες του κράτους και με τη μεγαλοπσεχία των δικώνε μας παιχτώνε...

Εικόνα GPan

Mh les tetoia, mh les tetoia!

Εικόνα savvas gridlock

Όπως έχει ομολογήσει ο Βαγγέλαρος Μπραουδάκης, αυτό το ιερόν τέρας της ΕΛ-ληνικής δημοσιογραφίας, όταν ανοίγεις ένα ΜΜΕ που απευθύνεται σε οπαδούς όλωνε των ομάδωνε, το φτιάχνεις κάπως αντιολυμπιακό, για να ικανοποιήσεις τους περισσότερους ΕΛ-ληνοι. Λίγο πολύ οι βάζελοι-χάνουμοι-βόρειοι-οπαδοί επαρχιακώνε τα βρίσκουνε αναμεταξύτωνε σε αυτό το θέμα. Γουστάρουν κείμενα που ειρωνεύονται το γαύρο. Δεν είναι θέμα χρημάτωνε. Πολιτική είναι για να τσιμπήσουνε αυτοί που έχουν πετάξει την τσίμπλα από τα μάτια και γουστάρουν να ακούνε τύπους που τα λένε έξω από τα δόντια...

Εικόνα canio

Έχουν πολύ θράσος οι λαγουδίνες να βγαίνουν να μιλάνε για τας Ευρώπας!
Και μόνο που θεωρούν μεγαλύτερο όνομα την Τότεναμ από την Άρσεναλ,η κουβέντα τελειώνει εκεί!
Κάνουν τα πάντα προκειμένου να δικαιολογήσουν τις τριάρες που μάζεψαν,ακόμη και από το μεγαθήριο την Μάριμπορ!
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την τριάρα από τα δεύτερα της Λάτσιο!

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα πιάνεσαι κορόιδο. Όταν κέρδαγε με 4 μπαλάκια φέτο η Μάριμπορ τη Ρούνταρ, τα ίδια έλεγες? Νομίζεις πως είναι εύκολο? Τράβα να παίξεις ρε γαύρε με τη Ρούνταρ να γελάσουμε λίγο.