ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ 11 ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο-ΜΑ-ΔΑ-ΡΑ ΤΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ



Κυριακή 3 Μαρτίου του 1974 και στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελλάδος της σεζόν 1973-74, ο Θρύλος υποδέχεται στο Καραισκάκη τον Φωστήρα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έπειτα από μία τυπική χουντο-διαιτησία, η ομαδάρα του Γουλανδρή είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία με 1-1 στα Σφαγεία, δίνοντας τίτλο στις εφημερίδες της εποχής με το ''σφαγή στα Σφαγεία''. Έτσι, με το που ήρθε η ώρα να κατέβουν Καραισκάκη οι κακόμοιροι παίκτες του Φωστήρα, πριν καν δούνε το γήπεδο με τα μάτια τους, άρχισαν να μαζεύουν γκολ. Έκτοτε, το παραμύθι για το ''φονέα των γιγάντων'' θα τελείωνε μια και καλή...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-3-1974
 

 

 

 

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ  4-3-1974

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ  5-3-1974

 
Ένας ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ Ολυμπιακός έκανε το κοινό των 40 και πλέον χιλιάδων οπαδών του να παραληρεί και να μετατρέπει το Καραισκάκη σε ηφαίστειο, αποθεώνοντας τον ΤΙΤΑΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, πρώτα και κύρια, με τα ''ό,τι θέλει ο Γουλανδρής'' και το ''κανείς κανείς δεν είναι Γουλανδρής'', ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ξε...χαρβάλωμα των χουντοειδών με τα δεκάδες εκατομμύρια που είχε ξοδέψει και τα οποία επιτέλους άρχισαν να πιάνουν τόπο. Όχι μόνο το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ όμως. Την τιμητική τους είχαν και ο Υβ, με το ''ΥΒ ΥΒ ΥΒ'' να δονεί την ατμόσφαιρα, ο ασύγκριτος ΓΙΟΥΤΣΟΣ, αλλά και άλλοι παίκτες εκείνης της φοβερής και τρομερής, πραγματικά, 11άδας, που συνολικά άκουγε το ''νάτοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη'' από τους γαύρους για τα ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ρεκόρ της. Ας θυμηθούμε αυτήν την 11άδα του συγκεκριμένου αγώνα.
 
ΠΟΥΠΑΚΗΣ
 
ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ
 
ΑΓΓΕΛΗΣ
 
ΣΙΩΚΟΣ
 
ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΠΕΡΣΙΔΗΣ
 
ΠΑΜΠΟΥΛΗΣ
 
ΒΙΕΡΑ
 
ΥΒ
 
ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ
 
ΓΙΟΥΤΣΟΣ
 
Πρώτα και κύρια Έλληνες μέσα, 40.000 λαού να τους αποθεώνει και ο Θρύλος να γράφει ιστορία, κόντρα σε όλους και σε όλα (ο Πρίντζης, ο τότε ΓΓΝΑ που διόρισε ο ''μαύρος ταξίαρχος'' και μέλος του ΠΑΟ Ιωαννίδης των ΕΑΤ-ΕΣΑ, έβαζε μαύρες πλερέζες για τον καημένο τον Παναθηναικούλη του).
 
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ, ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 

 
Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ  Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Εικόνα red apple

Ψάχνω εδώ και τόσο καιρό να βρω εκείνη την περιβόητη φωτό του Γιούτσου που δείχνει τα απαυτά του στους Σφαγείς -τρομάρα τους- αλλά φευ!
Είναι η γνωστή ιστορία που τον κάλεσε, δήθεν, η δικαιοσύνη για να απολογηθεί...

Αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ, κύριε συντάκτα είχα την τύχη να τηνε δω αγωνιζόμενη δεκάδες φορές, αν και πιτσιρικάς 16 χρονών, τότε.
Μεγάλες στιγμές, μεγάλη μπάλα, Ηφαίστειο Καραισκάκης κάθε Κυριακή

Τώρα ορισμένοι μου θέλουν καλοπιάσματα, μετεγγραφάρες και υποσχέσεις, δώρα και τσιρλίντερς

Ρεεεε, ο Θρύλος ήταν ανέκαθεν ΑΝΤΡΙΚΗ ομάδα

Εικόνα canio

Όχι απλά τον ισοπέδωσε,τον έστειλε κατευθείαν στα σφαγεία!
Απορώ πώς μερικοί βάφτισαν αυτό το μπουρδέλο,"φονέα των γιγάντων".Προφανώς απέφευγαν να πουν με ποιό τρόπο πέτυχε αυτό το παρατσούκλι!
Έφαγαν μια ντουζίνα-παρα ένα-γκολ και διαλύθηκαν!