''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'', Η ΣΤΗΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ



Όπως έχετε καταλάβει, εδώ στο site διαβάζουμε καθημερινά την στήλη ''Πρασινοφρουρός'' στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ. Ως ρέκτες της παναθηναικής αλήθειας που αναβλύζει από τα κείμενα του συγκεκριμένου κολοσσού της σύγχρονης αστικής διανόησης, μπορούμε να πούμε πως έχουμε πάθει εξάρτηση. Ας απολαύσουμε το τελευταίο του πόνημα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 5-3-2013
 

 
Δηλαδή, όποιος ''μπουκάρει μέσα'' και διακόπτει το ματς επειδή ο αντίπαλος γλεντάει την ομάδα του, είναι γαύρος στο μυαλό και στη νοοτροπία. Πάμε λίγο πίσω στον χρόνο, μετά το 0-1 του Αμπντούν πέρυσι το Μάρτιο στο ΟΑΚΑ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 19-3-2012
 

 

 
Τετράγωνη λογική, παροιμιώδης συνέπεια απόψεων, χειμαρρώδης ρητορική και μηχανή παραγωγής ατραντάχτων επιχειρημάτων, που σκάνε ωσάν καταπέλτης στα κεφάλια ανυποψίαστων γαύρων.
 
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ. ΤΟ ''ΑΛΟΓΟ'' ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΡΩΠΑΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΝΤΙΝ ΤΟ YGGDRASILL, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 9 ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΖΕΛΕ...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Φοβερή η καταληκτήρια εξήγηση τού τί είναι (ο) "Πρασινοφρουρός". Για να το καταλάβεις πρέπει να σε συνδράμει η νορδική μυθολογία, αφού καταπιείς πρώτα όλες τις σάγκες, διαβάσεις τουλάχιστον πενήντα φορές την Αρχαία Έδδα και τα άπαντα του Σνόρρι Στούρλουσον (στα ισλανδικά εννοείται!). Σύγγαυρε, με έκανες και γέλασα - και το είχα πολύ ανάγκη. Χρόνια πολλά για τον 88χρονο Θρύλο μας.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Ζήτω η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μας...

Εικόνα GPan

http://www.youtube.com/watch?v=Ylpwm9PYGHc&playnext=1&list=PL0E0DE3FA7F2...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΩΧ ΩΧ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το αντιπαλο..δεος

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει, το έχω πει και για άλλους, αλλά για αυτούς ισχύει 100%. Το έχουν, αυτό, μέσα τους...

Εικόνα canio

Μόνο τα νεφελίμ δεν έβαλαν στο "κακό,που κυνηγάει την πανάθα"!
Επίσης,είχαν δικαιολογήσει και το ντου των οπαδών τους,μετά την ΦΑΠΑ από τον Μπέο,στο λαγΟΑΚΑ.

Εικόνα Gavrontas

Gpan, Ινδιάνε, τζάμπα χαλιέστε.
Σας κατανοώ βέβαια, αντιστοιχα έχω νιώσει και εγώ για τα Μηνημεία αυτά στην ιστορία των οπαδικών εφημεριδων, των οπαδικών στηλών, και των οπαδικών δημοσιογράφων.
Ομως, αναγουλιαζοντας, θυμωνοντας η ο,τι αλλο απεχθες σας προκαλούν τα Μηνημεία αυτα στην ιστορία των οπαδικών εφημεριδων, των οπαδικών στηλών, και των οπαδικών δημοσιογράφων, τους προσδιδετε καποια αξία και βαρύτητα η οποία νομιζω δεν του αναλογεί με τη γκαμία.
Πρεπει να το δουμε στη σωστη του διάσταση.
Δηλαδη: Σε έναν κόσμο mainstream, εκπομπές σαν τα Παρατράγουδα πχ κατατάσσονται στο χωρο του αβασταχτα γελοίου και γραφικου, η και του cult.
Σε εναν κόσμο που τα Παρατράγουδα θα ηταν mainstream, τα Μηνημεία αυτα στην ιστορία των οπαδικών εφημεριδων, των οπαδικών στηλών, και των οπαδικών δημοσιογράφων, θα ήταν ο αντίστοιχος Κατμαν, ο Ταμπακης, ή η Ελένη Λουκά...ο Τζανετάκος, ο Αγκόπ. Ο Μαρκος ο Λεζές.
Και παιρνανε εκπομπη στη μεταμεσονυχτια ζώνη, αντιστοιχης σοβαροτητας, αισθητικής και εγκυρότητας, με το "Ερωτοδικείο".

Το θυμάστε το "Ερωτοδικείο" ετσι; Με κείνο το εκρηκτικό μιγμα κατινιάς, λαγνείας και καυλας, την Πεπαρα;

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20120826/engine/imeris...

Εικόνα dono

Αν σταματήσει ο πιτσιρίκος να κλαίει από λύπη, θα κλαίει από τα γέλια με τα χάλια τους.
Αυτή την φορά το σύστημα ήθελε αίμα... και το πήρε... ΕΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!!!

Εικόνα GPan

leei gia ekeino ton pitsirika pou phge na dei mpalitsa kai anti gia ena wraio apogeuma me ton patera tou, efage sth mapa...p*****, mpala kai karate etsi?

Auta paidia se symadeuoune san an8rwpo einai plhges auta, kai de ftanei h khdeia, pas thn allh mera sto sxoleio kai vlepeis th mourh sou kremasmenh sta periptera sto...khdeioxarto. Gia na mh milhsw gia to kazo apo ton symma8hth gauro pou paei ghpedo kai exei synh8isei ta ntortia kai tis eksares..E einai na mh gineis PRASINOFROUROS kai PRASINOMPERES meta?

Εικόνα dono

Ή αυτό γίνεσαι ή κρυφογάβρος...

Εικόνα clark gheibol

Αφού το ξέρεις ότι οι μαλακίες ύστερα από μια βδομάδα παραγράφονται και μπορείς μετά με άνεση να υποστηρίξεις το αντίθετο

Εικόνα indian

Συγγνώμη ρε παιδιά αν προσβάλω κάποιον, αλλά είναι δυνατόν να επιτρέπεται να κυκλοφορεί τέτοιο πράγμα;;;;και να ονομάζεται εφημερίδα;;;;;και να υπάρχουν κάποιοι που το διαβάζουν;;;;;;και να μην έχει επέμβει εισαγγελέας;;;;;;ή μήπως περιμένει να κυκλοφορήσουμε με μπλουζάκι -31 για να επέμβει;;;;;θα βγάλω το τοστ που μόλις έφαγα ρε, έλεος...δεν ξέρω αν νευριάζω πλέον ή αν θλίβομαι...τί να πω ρε πούστη μου...αλαφ-ούζος,γιαννακο-πούλοι και σια σε μια χώρα που λειτουργεί με αρχές και ήθος δε θα περνούσαν ούτε απέξω...κι εδώ λύνουν και δένουν...δεν κάνω ποτέ γενικεύσεις αλλά πόοοοσο βαρεμένος, κακομοίρης, κομπλεξικός, μίζερος, μισαλλόδοξος, μαλάκας είσαι ρε νεοέλληνα...τέλοσπάντων, από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά αν τα πεις σε κάναν Μπραουδάκη ή γενικότερα σε κάποιον σούπερ-ντούπερ δημοσιογράφαρο αντιστοίχου βεληνεκούς, θα σου αρχίσουν την κασέτα για την ελευθεροτυπία και για το πόσο κακό είναι να φιμώνεται κανείς και μπλα μπλα μπλα. Αφού η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ είναι ανίκανοι να προστατέψουν τα του οίκου τους, με ποιο δικαίωμα ορθώνουν ανάστημα ζητώντας δικαιώματα για τέτοιους ''δημοσιογράφους'' σαν κι αυτούς των οπαδικών φυλλάδων, όταν και καλά ''στοχοποιούνται'' από οπαδούς ή παράγοντες? Δηλαδή στα δικαιώματά μας ως κλάδος είμαστε πρώτοι, αλλά στις υποχρεώσεις μας κάνουμε κοκοκό?

Εικόνα GPan

Δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι τα γράφουν μόνοι τους μπαμπάς, θείος και ανηψούδι..είναι μακράν ότι πιο εμετικό μπορείς να βρεις στον αθλητικό τύπο.

Ειδικά αυτό το κομμάτι για τον Άρη ούτε ο Κώστας, ο μαστούρης, ο τελεσίγραφος (οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι τυχαία!) δεν θα το έγραφε με τέτοιο μίσος.

Εικόνα savvas gridlock

Η πλάκα είναι ότι συνήθως την στήλη την γράφει όντως γαύρος. Πειραιώτης, από το Χατζηκυριάκειο...

Εικόνα canio

Ναι,ο Βασιλαράς,που πριν πάει στην λαχανί,ήταν στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.Δικαιολογείται το παιδάκια να έχει κόμπλεξ κατά του Θρύλου,όταν τον ξεφτύλιζαν οι συνάδελφοι του,οι γαύροι!Άντε να γράφεις για την μπανάθα σε γαύρικη εφημερίδα!
Μετά,ήρθε ο λίτσας και του δωκε ένα κομμάτι ψωμί και έφινε έτσι βαζελάκι!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ρε, καμία σχέση. Ο Nik Nik Nik Lara, έχει φύγει εδώ και χρόνια από την ΠΡΑΣΙΝΗ. Άλλος την γράφει τώρα την στήλη συνήθως, όταν δεν αναλαμβάνει το αφεντικό. Νίκος κι αυτός. Ο Βασιλαράς είναι βάζελος. Παλιά βέβαια ήταν αντικειμενικίδης στην Sportime, αλλά με τον καιρό έγινε χου-χου-χούλιγκαν της Πανάθας και του τριορόφου...

Εικόνα red apple

Ίιιχααααααα!!!
Α-ΛΟΓΑ εντελώς είναι τα παιδιά...

Πρέπει να τους κάνουμε, όμως και τεστ DNA για να ερευνήσουμε το αν είναι πράγματι, απόγονοι κάποιου Ιωσήφ...