''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ



Φεβρουάριος του 1982 και η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ καλείται να αντιμετωπίσει στον ''Τάφο του Λαγού'' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλαίσια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης της σεζόν 1981-82. Η ομάδα από το Ισραήλ ήταν αήττητη στη διοργάνωση και κατά πολλούς αποτελούσε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, άσχετα που τελικά δεν το πήρε. Ας δούμε το σκηνικό γύρω από το ματς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-2-1982
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 6-2-1982
 

 

 
Ο Ουίλλιαμς της Μακάμπι ήταν λίγο ζόρικος τύπος λοιπόν και πέταξε μια μπάλα στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της μπύρας 13. Γιατί όμως έφτασε σε αυτό το σημείο? Τι άκουγε ως τότε, αλλά και μετά από αυτήν του την ενέργεια, όχι ως κύριος παραλήπτης, αλλά ως εμπλεκόμενος, αφού ήταν παίκτης ''εβραικής'' ομάδας?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-2-1982
 

 
''Άουσβιτς'', ''Νταχάου'' και ''σαπούνια'' ακούγανε οι παίκτες της Μακάμπι. Αυτό θα πει να είσαι δημοκράτης και να εχθρεύεσαι το φασισμό, όπως έχουμε δει κι εδώ. Και θα ξαναγράψουμε για μία ακόμη φορά, πως δεν λέμε ότι όποιος είναι βάζελος, είναι και πουτ..., ώπα λάθος, πήγε να μου φύγει, ότι είναι και φασίστας και ''Ναζί'' ρε παιδί μου. Απλώς πώς γίνεται αυτοί οι ''Ναζί'' να βρίσκανε πρόσφορο έδαφος στους κόλπους της μπύρας 13 και να μην τους πετάγανε έξω οι υπόλοιποι βάζελοι, που διαφωνούσαν όταν τους άκουγαν να επιδεικνύουν τα ''δημοκρατικά'' τους φρονήματα? Μήπως επειδή και οι άλλοι διαφωνούσαν μεν, αλλά όχι και δραματικά?
 
ΠΑΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
 
Ρε τους ''δημοκράτες'' τους λαγούς...
 
Υ.Γ. 1 Έχουμε ΠΟΛΛΑ ακόμη σχετικά με αυτό το θέμα.
 
Υ.Γ. 2 ''Δημοκράτες'', η ΗΧΩ τα γράφει αυτά, όχι ''αυτά τα λένε οι γαύροι'' πάλι. Φτάνει η κασέτα, αλλάξτε την λίγο.

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ

Εικόνα savvas gridlock

Όχι μόνο τον θυμηθήκαμε, τον κάναμε και ανάρτηση.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130117/i-nopo-o-nigirianos-k...

Εικόνα canio

Μια ζωή φασισταριά και νεοναζί δολοφόνοι οι βάζελοι!

Εικόνα indian

ας μας πουν οι δημοκράτες αντιεξουσιαστές πώς και γιατί γεννήθηκε η νόπο και αν η κουλυούρα της μπυρας 13 έπαιξε το ρόλο της...ας μας πουν αν ξέρουν κάποιους κυρίους στα επίσημα του οακα και στην r2...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!