ΕΠΑΡΣΗ-ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ



Ξημερώνει 25η Μαρτίου σε λίγες ώρες. Εθνική επέτειος με δεκάδες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, όπου σε όλες αυτές, είτε πρόκειται για την στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, είτε απλώς για το μπαλκόνι ενός σπιτιού, η ελληνική σημαία έχει την τιμητική της. Στο πνεύμα των ημερών, λοιπόν, εμείς θα γυρίσουμε λίγο πίσω στον χρόνο για να δούμε αντίστοιχες εκδηλώσεις των γαύρων για τη σημαία του Ολυμπιακού.
 
Ιούνιος του 1971 και ο Θρύλος έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, στους πρώτους έξι μήνες της εμφάνισης ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ στα διοικητικά της ομάδας μας και βάζοντας τέρμα σε μία άγονη, από πλευράς τίτλων, διετία μέσα στη χούντα. Πέρα από το τρόπαιο, η προσμονή για την εκτόξευση με τους παικταράδες που αγόραζε με τα εκατομμύριά του ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ -ειδικά τους δύο Γάλλους, Υβ-Ρομαίν- έχει προκαλέσει παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας. Διαβάζουμε λοιπόν στον Τύπο της εποχής την παρακάτω ωραία ιστορία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-6-1971
 

 
Πώς σηκώνουν οι φαντάροι κάθε πρωί την ελληνική σημαία στα στρατόπεδα και κάθε βράδυ την κατεβάζουν? Ε, κάπως έτσι ξηγιόντουσαν και οι συγκεκριμένοι γαύροι στην Αργυρούπολη το 1971. Πάλι καλά που δεν πηγαίνανε με βήμα και δεν δίνανε και ''επ'ώμου'' και ''παρουσιάστε''...
 
Ποιος να συγκριθεί με αυτόν τον κόσμο? Πώς να αποτυπωθεί το μέγεθος της λατρείας του προς τον Θρύλο?
 
ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΓΗ

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω...Με το μπαμπάκι τους σφάζεις...αχ....αχ...Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω....

Εικόνα GPan

Exw provlhma megalo... gia na mou paei kontra h dikia mou kanei oti den katalavainei ti 8a pei Olympiakos.

Thn exei pshliastei th douleia oti o Olympiakos einai faros ston pagkosmio a8lhtismo me kosmo pa8iasmeno kai mou kanei antipoliteush, mexri kai oti einai me thn alogotrofh mou eipe kapote"... kalaaaa" lew.

Ela omws pou gyrizei o troxos kai phgame prin apo dyo kalokairia prwth fora diakopes gia mpania sth Mhlo...kai ela pou se ka8e paralia dipla apo th mple shmaia tis Eurwpaikhs Enwsews vlepame kai shmaies tou 8rylou...apo panw ws katw sto nhsi se kati xwrioudakia ton 30 spitiwn na sou h ery8roleukh na kymatizei.

Molis to eide to epiase to nohma, katalave se poia xwra eimaste kai se poio 8eo pisteuoume...alla den me rwthse =)

Εικόνα canio

Και πότε όλα αυτά,ε?Στην χούντα!Τα λαγουδάκια,το πολύ πολύ,κρέμαγαν στα μπαλκόνια τους σημαίες με τον φοίνικα!