ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΤΕΦΑΝΕΛ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ



ΠΩ ΠΩ ΓΕΛΙΟ, ΠΩ ΠΩ ΓΕ-Ε-ΛΙΟ. ''Γιώργος Σιγάλας'', ρυθμικά. Για ποιο λόγο όλα αυτά? Λίγες μέρες πριν η Στεφανέλ ανέτρεψε διαφορά 19 πόντων και τους απέκλεισε από την Ευρώπη στο μπάσκετ, με μπροστάρη το Σιγάλα.
 

 
Ο ΝΤΙΝΟ ΡΑΤΖΑ στο αεροδρόμιο παίρνει φαλάγγι κάποιους οργανωμένους βάζελους και τους τρέχει μονάχος του. Εμείς από την άλλη, συγκεντρωμένοι στα δικά μας.
 
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΑΠΡΙ-Ι-ΛΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
ΓΑ...ΖΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

 
Έφτασε λοιπόν η 4η Απριλίου 1998, ημέρα Σάββατο και στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1997-98, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ ως τυπικά φιλοξενούμενος τον ΠΑΟ. 3 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, βολευόταν και με την ισοπαλία, ενώ ο ΠΑΟ ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον, αφού στον πρώτο γύρο είχε χάσει με σκορ 3-1. Ας δούμε λοιπόν το ερυθρόλευκο πάρτυ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 6-4-1998
 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-4-1998
 

 

 
Γιαννακόπουλος-Μαυρογενίδης καθαρίζουν το βάζελο στα γρήγορα και μετά αναλαμβάνει η εξέδρα τα ''Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ''. Τα βαζέλια ορκίζονταν εκδίκηση για όσα τραβήξανε εντός κι εκτός γηπέδου στον πρώτο γύρο, αλλά πάλι στον άξονα κάτσανε (τον κατακόρυφο, το z) και πάλι κατοστάρια βαράγανε. Δεύτερο σερί πρωτάθλημα, ουσιαστικά, για τον Θρύλο, με τα βαζελάκια να δέχονται τότε πως δίκαια το παίρνει ο Ολυμπιακός -διαβάστε την περιγραφή του αγώνα από το Σαριδάκη στα ΝΕΑ- και να ανακαλύπτουν μετά από πολλά χρόνια πως ''μόνο με παράγκες τα παίρνει ο γαύρος''.
 

 
Τα λαγουδάκια μετά θα εγκλωβιστούν σε συζητήσεις για το ποιος φταίει για την κατάντια τους, αν ο Βαρδινογιάννης κάνει καλό στην ομάδα τους, μέχρι και πέσιμο στην Ηχώ θα κάνουν
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-5-1998
 

 
Αυτή είναι η ιστορία, όπως όντως γράφτηκε. Τις ''παράγκες'' τις ανακαλύψανε μετά, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τότε που τρώγανε τις φάπες, άλλοι τους έφταιγαν, αφού καταλάβαιναν το τι σημαίνει αυτό που τους φωνάζαμε.
 
ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Φίλε Σάββα εδώ θα διαφωνήσω γιατί κι εμείς τα ίδια κάναμε στο ΦΩΣ μετά τον τελικό της ντροπής με παοκ το 2001 στην Φιλαδέλφεια τότε που ο κυρ-Θόδωρος έγραφε για την εκδίκηση του Μπάγεβιτς...

Εικόνα savvas gridlock

Ρε μουνια, κανετε πολεμο στο Λεμονη... Δεν υιοθετουμε.

Εικόνα nik7os

SER TAKIS σε παρακαλώ....

Εικόνα μαουνιέρης

"Ούτω βινέει Πειραιεύς" στα... αρχαία ελληνικά!

Εικόνα savvas gridlock

Χαχα, έτσι...