ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ, Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ



Η μέρα που τελείωσε, πια, ήταν η επέτειος της πρόκρισης στο Κύπελλο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-3 μετά από παράταση. Στις 4 Απριλίου 1990 είχε γίνει το ματς και ήταν ο επαναληπτικός του 2-1 του Σταδίου Καραισκάκη υπέρ του Ολυμπιακού. Ο γηπεδούχος ΠΑΟ προηγήθηκε 2-0, ο Μητρόπουλος μείωσε σε 2-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση, όπου και προέκυψε το 3-3 και η πρόκριση του Θρύλου. Τις επόμενες μέρες τα βαζέλια σήκωσαν θόρυβο για τη διαιτησία του παιχνιδιού, κατηγορώντας τον Κουκούλα, τον ''άρχοντα'' της αναμέτρησης, πως τους ''κυνήγησε''. Αυτήν την ιστορία θυμήθηκαν χθες και τα αγαπητά μας λαγουδάκια, καταπώς τους συμφέρει βέβαια. Εμείς αρχικά θα βάλουμε το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα.
 

 
α) Στο 01:34 του βίντεο και μετά, είναι η φάση της ''ανατροπής'' του Μαραγκού, του συζύγου της Αντριάνας, από τον Τσιαντάκη. Πατημένο πόδι κάτω ο Νικόλας, τινάζεται λες και τον χτύπησε ρεύμα ο σύζυγος της Αντριάνας. Αν αυτή η φάση είναι πέναλτυ για τα βαζέλια, για εμάς είναι κίτρινη κάρτα για θέατρο στο Μαραγκό. Το σύζυγο της Αντριάνας, ξαναγράφουμε...
 
β) Ας υποθέσουμε ότι εμείς εδώ δεν είμαστε ''αντικειμενικοί'', ότι τα λέμε όπως γουστάρουμε και πως η παραπάνω φάση είναι κραχτό πέναλτυ, που ο εντεταλμένος του...Σαλιαρέλη (τι γράφω βραδυάτικα ρε πούστη...) δεν το έδωσε για να ευνοηθεί ο γαύρος. Το σκορ τότε ήταν 1-0 κι αν δινόταν το μπέναλντυ και το έβαζε ο βάζελος, θα γινόταν 2-0. Ε, ΕΓΙΝΕ 2-0 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΡ. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Δεν είχαμε δηλαδή μια φάση μπέναλντυ στο 2-0, που θα μπορούσε κάποιος να πει ''αν εκεί γινόταν το 3-0, μετά ποιος μου λέει εμένα ότι θα αντιδρούσε ο γαύρος?''. Καμία συνολική αλλοίωση του ματς και πόσο μάλλον της πρόκρισης λοιπόν από τη βουτιά του συζύγου της Αντριάνας.
 
γ) Στο 05:45 του βίντεο, βλέπουμε το μπέναλντυ που πήρε ο βάζελος στο ξεκίνημα της παράτασης. Γιατί αυτό που αποκρύπτουν τα αγαπητά μας λαγουδάκια πιο πάνω, είναι ότι ο εντεταλμένος του...Ανάργυρου -μπρρρρρρρ- έδωσε πέναλτυ υπέρ του βάζελου στην παράταση. Να το δούμε πιο καθαρά?
 

 
Πώς το βλέπετε το μαρκάρισμα? Είναι εντός ή εκτός περιοχής? Γιατί εμείς με τα κόκκινα γυαλιά μας το βλέπουμε ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Κοκοκό φυσικά οι βάζελοι οι ''αδικημένοι''...
 
δ) Στο 06:57 και μετά υπάρχει το μπέναλντυ που κερδάει ο Ολυμπιακός. Ο Κωφίδης γυρίζει την μπάλα, αυτή βρίσκει στον Καλαντζή -δίχως να φαίνεται πού ακριβώς, σε ποιο σημείο του σώματός του δηλαδής- και ο Κουκούλας δείχνει την άσπρη βούλα για χέρι. Από την στιγμή που διαφωτιστικό replay δεν υπάρχει, εμείς σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε, απλώς αναρωτιόμαστε γιατί ο Κρις, ο Κρις, ο Κρις ο Καλαντζής δεν διαμαρτύρεται ιδιαίτερα και ο μόνος που κάνει σαν παλαβός και εν τέλει τρώει και κόκκινη για διαμαρτυρία, είναι ο Κουρμπανάς του βάζελου.
 
Ας δούμε το τι δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο ίδιος ο Κουκούλας για τις αποφάσεις του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 5-4-1990
 

 
Αφού εξαντλήσαμε το θέμα σχετικά με τις παπαρολογίες των βάζελων γύρω από το πρώτο ματς του Κουκούλα, θα πούμε ότι σε λίγες μέρες έχουμε την επέτειο για το δεύτερο παιχνίδι, τον Απρίλιο του 1992. Γι'αυτό το ματς θα αφιερώσουμε ξεχωριστή ανάρτηση. Μέχρι τότε, κρατήστε το παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 10-4-1992
 

 

 
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ'' ΜΕΣΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΥΤΑ.
 
Υπομονή 3 μέρες και θα δείτε εκεί τα υπόλοιπα. Θα σας μπει στα ούλα. Το βιξ που θα πάρετε για τα λαιμά σας εννοούμε, μην το πάρετε αλλιώς. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας...
 
Υ.Γ. Ρε τενεκέδες, το ότι είστε άσχετοι με το θέμα ''Ρέντη και λεφτά της ΓΓΑ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό'', το ξέρουμε. Βαφτίσατε σκάνδαλο τι ακριβώς? Τις προεκλογικές εξαγγελίες Κουλούρη, για λεφτά που ΘΑ έδινε και τελικά ποτέ δεν έδωσε στον Θρύλο? Η αλήθεια με στοιχεία είναι εδώ, που εξετάζεται και η συγκεκριμένη περίπτωση. Και εντάξει, ας πούμε δεν ξέρετε το θέμα και κάνετε προπαγάνδα. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ? Ο Ρούσσος, ο τότε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ταυτόχρονα, είπε όσα είπε το 1985. Ποια ''23 χρόνια πέρασαν από τότε''? 2013 έχουμε σήμερα. 2013-1985 μας κάνει 28 χρόνια. Κι επειδής κάτι μου λέει πως μετά από αυτό εδώ θα διορθώσετε το κείμενο, όπως έχετε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, βάζουμε και την απόδειξη, τη φωτογραφία του τι διαβάσαμε.
 

 
Ρε κοίτα κάτι ''γνώστες'' ρε...