Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ



Μετά το τέλος του χθεσινού πρώτου προημιτελικού της Euroleague στη Βαρκελώνη μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παναθηναικού, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος έκανε κάποιες δηλώσεις.
 
«Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Euroleague και ιδιαιτέρως του κ. Ρήγα», ανέφερε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Αυτά ήρθαν να προστεθούν στο πρόσφατο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟ από την ΤΣΣΚΑ για το Top 16, μιας εφημερίδας που όπως όλοι ξέρουμε δεν έχει την παραμικρή σχέση με την οικογένεια των Γιαννακόπουλων.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 5-4-2013
 

 
Έτσι, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε μία όχι και τόσο παλιά ιστορία, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Για τη Euroleague της σεζόν 2010-11, ένα από τα 4 ζευγάρια ήταν και αυτό μεταξύ Μπαρτσελόνα και ΠΑΟ, όπου και πάλι πλεονέκτημα έδρας είχε η καταλανική ομάδα. Τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς λοιπόν διεξήχθησαν στη Βαρκελώνη. Το πρώτο έγινε στις 22 Μαρτίου 2011, ημέρα Τρίτη και το κέρδισε η Μπάρτσα με σκορ 83-82. Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα της επομένης, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 23-3-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DERBY 23-3-2011
 

 
Περνάει και η ενδιάμεση, κενή μέρα και οι ομάδες ετοιμάζονται για το δεύτερο ματς της σειράς, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011. Ανήμερα του παιχνιδιού, βλέπουμε τα παρακάτω πρωτοσέλιδα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 24-3-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DERBY 24-3-2011
 

 
Kατά τη διάρκεια της ημέρας όμως γίνεται γνωστή και η παρακάτω είδηση.
 
Αργά χθες το βράδυ, ξέσπασε φωτιά στην καφετέρια του γιού του Κώστα Ρήγα στον Άγιο Δημήτριο.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, για το αν πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό και δεν έχουν βγάλει ακόμα πόρισμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο περαστικοί πέταξαν ένα αναμμένο στουπί σ' έναν καναπέ που βρίσκεται έξω από την καφετέρια κι έτσι ξεκίνησε η φωτιά.
Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής και το γεγονός ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα έγινε ύστερα από τηλεφώνημα ενός γείτονα που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά άμεσα και πριν επεκταθεί εντός της καφετέριας.
 
Η ίδια είδηση από άλλη ιστοσελίδα.
 
Άγνωστος έβαλαν φωτιά στην καφετέρια του γιου του Κώστα Ρήγα, πρώην διαιτητή του μπάσκετ και νυν υπεύθυνου της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, στον Άγιο Δημήτριο. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε το περιστατικό και η αστυνομία ψάχνει τον δράστη.
Ένας άνδρας έφτασε στο μαγαζί τα ξημερώματα της Πέμπτης και έλουσε με βενζίνη το πατάκι της εισόδου του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια άναψε φωτιά. Ένας γέιτονας αντιλήφθηκε γρήγορα το περιστατικό και κάλεσε την πυροσβεστική και έτσι οι ζημιές ήταν περιορισμένες. Ο δράστης φορούσε κουκούλα, αλλά το βίντεο κατέγραψε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο και στην αστυνομία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φτάσουν στα ίχνη του. Η αστυνομία συνδέει το περιστατικό με το παιχνίδι της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα την Τρίτη, για το οποίο οι "πράσινοι" φωνάζουν ότι αδικήθηκαν από τους διαιτητές. Ο κ.Ρήγας, που βρίσκεται στη Βιτόρια για το ματς Κάχα Λαμποράλ-Μακάμππι Τελ Αβίβ, ενημερώθηκε για το περιστατικό, όμως δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.
 
 
Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη έγιναν όλα αυτά, το βράδυ πριν το δεύτερο προημιτελικό. Την Πέμπτη τελικά ο ΠΑΟ με μια ''μεγαλειώδη'' εμφάνιση θα κάνει το break στην έδρα της Μπάρτσα, με αποτέλεσμα να τον αποθεώνει ο Τύπος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 25-3-2011
 
 
Η είδηση για τον εμπρησμό της καφετέριας του γιου του κυρίου Ρήγα δεν θεωρήθηκε άξια αναφοράς από τους περισσότερους εκδότες αθλητικών εφημερίδων, με εξαίρεση τον κύριο Θόδωρο Νικολαίδη και το δημοσιογράφο Γιάννη Φιλέρη στο ΦΩΣ, την ώρα που και στο sport24.gr που εργάζεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αλλά και στο ''συγγενικό'' contra.gr είδαμε σχετικές αναφορές. Σε καμία περίπτωση φυσικά και δεν θεωρούμε πως η είδηση ''θάφτηκε'' στο Internet, αφού κυκλοφόρησε σε αρκετές ιστοσελίδες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-3-2011
 
 
Τελικά ο ΠΑΟ πέτυχε άλλες δυο νίκες στο ΟΑΚΑ και απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, ενώ έγινε και ''εξάστερος'' στο Final 4 που ακολούθησε, κατακτώντας άλλο ένα ''μάγκικο και Παναθηναικό'' Ευρωπαικό. Στις δύο παραπάνω υποθέσεις, αυτήν του 2011 και τη σημερινή, βλέπετε ομοιότητες? Προφανώς και δεν υπονοούμε πως η ιδιοκτησία της ΚΑΕ ΠΑΟ και δη ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος έχουν την παραμικρή σχέση με το περιστατικό στο Μπραχάμι πριν δύο χρόνια. Αλίμονο. Απλώς παραθέτουμε κάποια περιστατικά ''για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας''. Όπως και να'χει, η καφετέρια αυτή άλλαξε πια ιδιοκτήτη και δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο. Είμαστε πεπεισμένοι πως η σειρά αυτή των προημιτελικών θα κριθεί αυστηρά και μόνο στις 4 γραμμές στα δύο κλειστά γήπεδα,σε αυτό της Μπαρτσελόνα και στο ΟΑΚΑ και πουθενά αλλού. Δεν είμαστε κακεντρεχείς εμείς να βάλουμε άλλα με το μυαλό μας. Δεν το έχουμε, αυτό, μέσα μας...
 
Υ.Γ. 1 Μυστήρια πράγματα από τον κύριο Κώστα Τσαρτσαρή. Τι να συμβαίνει άραγε...
 
Υ.Γ. 2 Τα συγχαρητήριά μας στον κύριο Χατζηγεωργίου της Δημόσιας και όχι Κρατικής ΕΡΤ για την εξαιρετική μετάδοση του αγώνα. Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας υγεία και μακροημέρευση, για να μας χαρίζει πάντοτε τέτοιες στιγμές που κοσμούν την ελληνική αθλητική -και όχι μόνο- δημοσιογραφία. Θα θέλαμε όμως να τον δούμε κάποια στιγμή και στο ΣΕΦ, ώστε να του εκφράσουμε τον απεριόριστο θαυμασμό μας για την αξία και το ήθος του. Γιατί δεν έρχεστε κύριε Χατζηγεωργίου στον Πειραιά?

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

τονε βλέπω με τσιμεντένια ποδαράκια να βουτάει στο Σαρωνικό το Τζαρτσαρή

Εικόνα dono

Ξέρει subuteo?

Εικόνα clark gheibol

Ξέρει δε γκζέρει θα μάθει ρε φίλος, όπως σου βαράν χορεύεις

Εικόνα indian

save dimitris...και τους 2...είναι η επιτομή της κατάντιας μας σαν χώρα...

υγ. προς εμετική φυλλάδα: ναι ναι κι εγώ αναρωτιέμαι ποιος δεν ήθελε να παίξουμε αντίπαλοι στα προημιτελικά...

υγ. προς το ποδοσφαιρικό μας τμημα: διαλύστε τους την Κυριακή...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ