ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: ΑΛΛΟ 1 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1975Θυμάστε που είδαμε πριν λίγες μέρες το 1 εκ. δραχμές που έδωσε ως πριμ ο μπαρμπα-Αριστείδης Αλαφούζος, ο πατέρας του Τουίτη, εδώ? Ας δούμε τη συνέχεια.
 
Στις 18 Ιουνίου 1975 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟ στον τελικό Κυπέλλου. Η χρονιά ήταν γεμάτη οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέραμε και στην παραπάνω ανάρτηση, για τον Ολυμπιακό. Ανήμερα του τελικού λοιπόν με το βάζελο, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-6-1975
 

 

 

 
Ο ''μέγας λάτρης'' της ερυθρόλευκης παράταξης, σύμφωνα με το ΦΩΣ, Αριστείδης Αλαφούζος, φόρτωσε με άλλο ένα εκατομμύριο δραχμές μέσα σε δύο μήνες τα ταμεία του Θρύλου και προσέφερε κίνητρο στους παίκτες της ομάδας μας για να κατακτήσουν το Κύπελλο, κάτι που έγινε, με νίκη μας με σκορ 1-0. Με λίγα λόγια, το νταμπλ εκείνης της σεζόν το οφείλουμε σε ένα μεγάλο βαθμό στον κύριο Αλαφούζο και στα χρήματα που έδωσε. Είμαστε στα 2 εκατομμύρια δραχμές αυτήν την στιγμή και μόνο για το 1975, ως σύνολο χρημάτων που δαπάνησε ο μπαρμπα-Αριστείδης για τον Ολυμπιακό. Και φυσικά θα'χουμε συνέχεια.
 
ΤΟΥΙΤΗ, ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ''ΣΟΥ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ?