ΣΥΓΓΝΩΜΗ FIBA ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Το θέμα γνωστό και το έχουμε αναλύσει και εδώ. Σήμερα θα δούμε το πώς φτάσαμε εκεί, ώστε να γίνει κατανοητό από όλους ότι η FIBA όχι μόνο δικαίωσε την Μπαρτσελόνα, αλλά σύρθηκε σε μία συγγνώμη για να γλυτώσει τα χειρότερα.
 
Μετά το τέλος του ματς και την κλοπή του Ευρωπαικού, η Μπάρτσα υπέβαλε ένσταση.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13-4-1996
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Τις αντιδράσεις των Καταλανών για την κλοπή τις έχουμε εξετάσει και παλιότερα. Το καινούριο στοιχείο εδώ είναι η δημόσια ομολογία του Ντοριζόν, διαιτητή του τελικού, στην ''Εκίπ'' λίγες μέρες μετά πως έκανε λάθος. Κι επειδή ήδη ακούμε τη φωνή του λαγού ''αυτά τα λένε οι γαύροι'' στα αφτιά μας, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε το ίδιο το δημοσίευμα της ''Εκίπ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16-4-1996
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Αυτή η δημόσια ομολογία του Ντοριζόν ήταν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα. Για να αποφύγει τον σκόπελο, η FIBA του Στάνκοβιτς σύρθηκε στην περιβόητη ανακοίνωση συγγνώμης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-5-1996
 

 

 
ΚΛΕΕΕ-ΦΤΕΣ ΚΛΕΕΕ-ΦΤΕΣ...
 
Υ.Γ. 1 Το ερώτημα παραμένει και σήμερα. Τη βίλα του Στάνκοβιτς στην Ελλάδα ποιος την πλήρωνε άραγε?
 
Υ.Γ. 2 Το να σχολιάσουμε τις αντιδράσεις των Καταλανών εκ νέου, θα'ταν περιττό. Όποιος έχει μάτια βλέπει και διαβάζει. Το ότι όμως η μάνα του Στάνκοβιτς ήταν πουτάνα, όπως λέγανε, δεν το ήξερα. Μήπως είχε κάποια σχέση η συγχωρεμένη με τη μάνα αυτουνού που του πλήρωνε τη βίλα στην Ελλάδα? Μπας και δουλεύανε μαζί λέω ρε παιδί μου, μήπως ήταν του χώρου κι αυτή...

Σχόλια

Εικόνα takistsoukalakos

η ομαδουλα των αλλοπερντιν εβλαγε ολοκληρη σφαγη ενα ματς για μια φαση,χαχααχα να οι πραγματικες δηλωσεις του προεδρου της φιμπα και ο λογος ππου οι καταλανοι το βριζανε,η δηθεν συγγνωμη http://4.bp.blogspot.com/_lHiei_ohtZk/TLiU_ncXIBI/AAAAAAAAAN4/NUFYQhCbV8... επισης στην επιμαχη φαση εχει γινει διπλο φαουλ στο κορφα φαουλ στο γιαννακη,φαουλ στο ΣΤΟΓΙΑΝ ιδου http://4.bp.blogspot.com/__CTQRlUlklw/TUmiFCeXCwI/AAAAAAAAANo/WKHW3cCUJT... και φυσικα καθαρα βηματα του μοντερο στο σουτ,αλλα οι αυτοι που δηλητηριαζουν ομαδες μονο την ταπα ειδαν.στο τελικο του 95 ειχε ξανακολλησει το ρολοι,γιατι αραγε κυριε στανκοβιτς χαχαχαχα

Εικόνα savvas gridlock

Ρε καραγκιοζη, την ανακοινωση της Φιμπα δεν την βλεπεις στην αναρτηση; Μην κανεις κοπυ πειστ απο λαγοσαιτ ρε τενεκε, μεχρι και αποκομμα απο Ηχω εχουμε που ειχε πρωτοσελιδη τη συγγνωμη της Φιμπα. Στοκε.

Εικόνα nissios

Μη σε παίρνει από κάτω που σε δηλητηριάσανε, χαχαχαχα...

Εικόνα dono

Οι αλλοδαπές πόρνες μάνες των Στάνκοβιτς και Πλατινί συνάντησαν τις εγχώριεσ πόρνες των ημεδαπών εφευρετών και άλλων. Παγκοσμιοποίηση μάλλον..

Εικόνα clark gheibol

σε πείζμα όλων των μνημονίων που πάνε να διαλύσουν τις συντεχνίες, οι συντεχνίες των μανάδων είναι πάντα ισχυρές
αλλά ρε συ, Σάββα, λύσε μου μια απορία. Τελικά δεν είναι μύθος η συγνώμη της ΦΙΜΠΑ σε Μπαρτσελόνα;

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό. Μάλλον παραμυθάκι είναι, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες.

Εικόνα clark gheibol

Για ψάξ' το λίγο, γιατί εγώ διάβασα από την ομάδα ερεύνης ότι είναι μύθος. Δε γκζέρω πχοιον να πιστέψω, αυτούς ή τα δημοσιεύματα...

Εικόνα savvas gridlock

Η αλήθεια είναι ότι πηγές δεν υπάρχουν επ'αυτού. Μάλλον έχουν δίκιο οι ερευνηταί που το θεωρούν μύθο. Δυστυχώς, εμείς οι γαύροι λέμε πολλά παραμύθια. Δεν είμαστε παναθηναικοί να λέμε μόνο αλήθειες και τεκμηριωμένα πράγματα.

Εικόνα clark gheibol

εγώ πάντως δεν απογοητεύομαι. Ίσως ψάχνοντας να βρούμε και κανα δημοσίευμα

Εικόνα dono

Δλδ η επιστολή στο μουσείο της μπάρτσα είναι ακόμα μια πλεκτάνη σε βάρος του εξάφαπου;

Εικόνα savvas gridlock

Πούντηνε η επιστολή γαύρε? Φέρ'την να τηνε δω. Άμανε δε ντη δω, εγώ δε μπιστέβω κανένα γαύρο ψεύτη.