ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: ΜΠΥΡΑ 13, ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



Εν όψει του τελευταίου και καθοριστικού ματς των προημιτελικών της Euroleague μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παναθηναικού, διαβάσαμε το παρακάτω.
 
Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως η ΚΑΕ θα ναυλώσει τσάρτερ για Βαρκελώνη και θα πάρει μαζί της 100 πιστούς ως ένδειξη τιμής για την προσφορά της Θύρας 13 στην ομάδα. Ετσι ο Παναθηναϊκός στον «τελικό» για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου δεν θα είναι μόνος του.
Μεταξύ άλλων στην γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρει: Ο πέμπτος αγώνας θα είναι «πόλεμος» και πρέπει να τον κερδίσουμε, διότι είμαστε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, το εθνικό προϊόν που για δεκαετίες κάνει περήφανους τους απανταχού Έλληνες και κρατά ψηλά την ελληνική σημαία! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που η πατρίδα μας έχει τόσο ανάγκη από στιγμιαίες χαρές που να μας κάνουν να ξεχνάμε τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.
Κάποτε ήταν οι 300 του Λεωνίδα, τώρα θα είναι οι 100 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!
Δημήτρης Γιαννακόπουλος"
 
Έτσι, σε πρώτη φάση, θα εξετάσουμε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις από το παρελθόν των εκδρομών της ''ένδοξης και αδέσμευτης'' μπύρας 13 σε παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ, όπου μεγαλομέτοχοι είναι οι κύριοι Γιαννακόπουλοι.
 
1) Mπάκλερ Μπολόνια-ΠΑΟ τα Χριστούγεννα του 1993 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της σεζόν 1993-94, στη φάση των ομίλων στους ''16''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 22-12-1993
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 27-12-1993
 
 
2) Final 4 Σαραγόσα 1995 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της σεζόν 1994-95
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 14-4-1995
 
 
 
3) Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ της σεζόν 1997-98 στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο, ημιτελικοί Άρης-ΠΑΟ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τελικός Άρης-ΑΕΚ, με Κυπελλούχο τον Άρη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3-2-1998
 
 
Σε λίγες μέρες θα δούμε και το δεύτερο μέρος και μόνο για τη δεκαετία του '90. Πού να πάμε και στα '00s. Θα γελάσει το πανελλήνιο με την μπύρα 13 των δρόμων και της φάπας...

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Μεταφοραί, εκδρομαί, ο Τράκης.

Εικόνα indian

στο μυαλό μου είσαι ρε Σάββα...γι' αυτό ακριβώς το θέμα ήθελα να γράψω...ας συνεχίσουμε τώρα εμείς να είμαστε υπάλληλοι και επιδοτούμενοι...όσο για την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης του φαρμακοτρίφτη τι να πει κανείς, λαϊκισμός του κερατά απευθυνόμενος σε αναλόγου επιπέδου υποκείμενα...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Εμείς γεννηθήκαμε υπάλληλοι-πρόβατα-θύρα λ7. Δεν είμαστε σκεπτόμενοι και έντιμοι...