ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ



Την ιστορία την έχουμε παρουσιάσει εδώ. Στις 30 Απριλίου 1996 έγινε ο περιβόητος τρίτος ημιτελικός των play off μεταξύ ΠΑΟ και Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, με τη διαιτητική σφαγή και τα επεισόδια που ακολούθησαν. Ας δούμε λοιπόν μια χαρακτηριστική φωτογραφία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3-5-1996
 

 
Πω πω τι του'σκασε. Γεμάτο μπουνίδι. ΣΤΗ ΜΑΠΑ. Mια ζωή κοπανάει τα βαζέλια ο Ντούντα...

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Κι εγώ κροσέ θα τό 'λεγα, αλλά είναι δικής του επινόησης, κάτι μεταξύ κροσέ και άπερκατ που δε σε διδάσκουν σε καμία σχολή, αλλά το βγάνεις μοναχός σου στον αγώνα. Φαίνεται ήταν ήδη έμπειρος πυγμάχος. Μετά έγινε και ραπιστής αγνών βαζέλικων πάτων

Εικόνα vagio

...Και μ'αυτα και μ'αυτα, με το ετσι θελω, γινανε μαγκες οι πορδες. Το μυγοχεσμα που κατεβαινε και τραβουσε τα μανικια των διαιτητων και που αργοτερα πετουσε ευρω στα μουτρα του Μπερτομεου. Ειναι υποκινητες επεισοδιων αυτοι?? ΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!
Ο Αλβερτακος..Που κατεβαινε στο ΣΕΦ με κοκκινισμενα μαγουλακια και τα ματια κατω και το κουτελο του εγραφε με φωσφοριζε γραμματα 'παλι θα μας γαμησουνε αποψε', μετα αφησε μουσι και μας εγινε τοτεμ, γκουρου, σημαια, ηγετης. Ο τυπος που γεννηθηκε παλιομοδιτης μπασκετμπολιστας. Τι υψηλοσωμο 2αρι βαλθηκαν να τον βαφτισουν, τι μοντερνο 4αρι..

Γιατι ρε Σαββας μου ανεβαζεις την πιεση??

Εικόνα savvas gridlock

Σκέψου τι πίεση ανεβάζεις αν ετοιμάζεις κιόλας τέτοιου είδους θέματα, όχι απλώς ως αναγνώστης.