ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Εν όψει του σημερινού τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
 
«Η ώρα του τελικού πλησιάζει. Καλό θα είναι οι καλοπληρωμένοι μας παίκτες να καταλάβουν ότι το βράδυ του Σαββάτου, έχουν μόνο μια δουλειά... Να πάρουν το Κύπελλο!
Από την στιγμή που δεν έκαναν ότι θέλαμε όλοι στα ντέρμπι, ας κάνουν τώρα αυτό που ΑΠΑΙΤΕΙ ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Επιτρέψατε με τη συμπεριφορά σας στο γήπεδο να πέσουμε σε περίοδο εσωστρέφειας.
Ελπίζουμε να μην έχει κανένας στο μυαλό του το καλοκαίρι και τις διακοπές, γιατί, αν πάει κάτι στραβά, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ για εκείνους...
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι ΚΑΙ ΕΚΕΙ! Και θα περιμένει να πανηγυρίσει το νταμπλ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας...
Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Οι ασπίδες που είχατε στις όποιες μέτριες εμφανίσεις κάνατε, έπεσαν. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι στην Ελλάδα της κρίσης, αξίζετε τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια σας...».

 
Συμφωνούμε μέχρι κεραίας, αλλά επειδή αρκετά ήδη έχουν παρεξηγηθεί από διάφορους παρατρεχάμενους, που κάνουν λόγο για ''σκληρή και επιθετική ανακοίνωση, με απειλές προς τους παίκτες'', να τα πούμε και πιο καθαρά.
 
ΔΕΝ ζητάμε νίκη σώνει και ντε, με κάθε τρόπο. Μπάλα είναι, μπορεί να μην μπαίνει μέσα. Μπορεί να κάνουμε 20 φάσεις για γκολ και να χάνουμε τα άχαστα. Έχουμε δει όλοι μας πάρα πολλά τέτοια ματς και δεν αποκλείεται και αύριο να δούμε τα ίδια.
 
ΔΕΝ ζητάμε μπαλάρα, τριγωνάκια και αυτοματισμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αλλάξαμε αγωνιστική φιλοσοφία στα μέσα της χρονιάς και αναγνωρίζουμε πως για να εμπεδωθεί, απαιτείται χρόνος. Όσα δεν είδαμε όλο τον χρόνο, ξέρουμε πως δύσκολα θα τα δούμε σήμερα.
 
Τι ζητάμε?
 
Πάθος, νεύρο, ένταση και να βγάλετε κάποιες φάσεις, σίγουρα περισσότερες από τους ''παικταράδες'' του Τσιώλη. Να μας δείξετε ότι ματώνετε τη φανέλα και ότι μέσα στο γήπεδο είστε καλύτεροι από τον αντίπαλό σας. Δεν παίζετε με τη Λεβάντε. Με τον Αστέρα παίζετε. Μπείτε μέσα, πιάστε τους από το λαιμό κι αν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, κανείς δεν θα σας πει τίποτε. Αν όμως ξαναδούμε εμφάνιση όπως αυτή με τον ΠΑΟ στο Καραισκάκη, βλέπω κάποιοι πάτοι να ματώνουν. Θα σας πιάσει διάρροια από την πίεση εννοώ, μην το πάτε αλλού.
 
ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ...
 
Υ.Γ. Και σε όσους τα παραπάνω φαίνονται απειλητικά και ότι ''θα γεμίσουν με άγχος τους παίκτες μας, δεν πρέπει να γράφονται δημόσια τέτοια πράγματα παραμονή ενός αγώνα'', περαστικά και βιξ για τα λαιμά. Αν φορτώνονται με άγχος οι καλοπληρωμένοι ''παικταράδες'' μας πριν από ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ''δεν μπορούν'', τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία. Για Ολυμπιακό μιλάμε, όχι για την Πρόνοια. Αυτά που ξέρανε ορισμένες καλομαθημένες ''πριμαντόνες'' ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
 

Σχόλια

Εικόνα indian

Για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μιλάμε μάγκες....
ένα παιχνίδι είναι, όλα γίνονται και αυτό είναι και κομμάτι της μαγείας του ποδοσφαίρου...αλλά πέρα από αποτέλεσμα, είστε υποχρεωμένοι για 7000 λόγους, να βγάλετε και την ψυχή σας στο γήπεδο...και την ψυχή σας

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα red apple

Τί ζητάμε; Να μάθουν να παίζουν με το αίμα στη γλώσσα, όπως τα άλλα παιδάκια στο μπάσκετ... Μια ψυχή ένα σώμα ένας στόχος

Εικόνα μαουνιέρης

Για Ολυμπιακό μιλάμε...