Ο ''ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ'' ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Στην χθεσινή εφημερίδα GOAL NEWS διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο του Κώστα Καίσαρη, του δημοσιογράφου που έγραφε παλαιότερα τις περισσότερες φορές την στήλη ''Αποδυτηριάκιας'' στην εφημερίδα ''Ο Φίλαθλος''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 14-5-2013
 

 
Φυσικά, την πένα-πληκτρολόγιό του για να τα γράψει όλα αυτά, του τα προσέφεραν τα βαζελογαυράκια με τις αντιδράσεις τους εντός και εκτός γηπέδου τις τελευταίες 3 μέρες. Πάμε όμως να τα δούμε ένα προς ένα.
 
Από πότε δηλαδή έπιασε τον κόσμο του Ολυμπιακού το φιλότιμο? Από πότε προέκυψαν αυτές οι ευαισθησίες? Ποτάμι τρέχει το αίμα στα γήπεδα από το 1996 και εντεύθεν.
 
Φυσικά και τρέχει ποτάμι το αίμα στα γήπεδα ρε ''αποδυτηριάκια'' από το 1996. Κι αφού είσαι και λάτρης του youtube, δες το και μόνος σου.
 

 

 

 

 

 

 
Σε λίγο καιρό θα βγάλουμε και για τις επόμενες χρονιές, αλλά και για τα ματς του Ολυμπιακού. Δεν μιλάμε για ποτάμια αίματος. Μιλάμε για ΩΚΕΑΝΟΥΣ αίματος από τον Παναθηναικούλη.
 
Αφού είναι υπέρ του φερ πλέυ λοιπόν γιατί δεν φωνάζανε ότι το πέναλτυ του Παπουτσέλη ήταν έξω από την περιοχή?
 
Εμείς το φωνάξαμε, αλλά εσύ δεν άκουσες. Άκου-δες-μάθε εδώ και κυρίως εδώ.
 
Γιατί δεν ξεσηκωνόντουσαν όταν οι Ποντίκηδες και οι Δημητρόπουλοι πίνανε το αίμα της ΑΕΚ με το μπουρί της σόμπας?
 
Ο Ποντίκης ήπιε το αίμα της ΑΕΚ, έτσι? Δεν τα ξέρεις καλά ''αποδυτηριάκια''. Δεν τα θυμάσαι καθόλου καλά. Για δες εδώ. Όσο για το Δημητρόπουλο, ανάμενε ανάρτηση σε λίγες μέρες. Σε πρώτη φάση, να σου πούμε ότι χάρισε 5-6 αποβολές στην ''αδικημένη'' ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη, ενώ πριν το πέναλτυ για το οποίο σκούζουν τα ΑΕΚάκια πάνω στο Μαλαδένη από τον Ελευθερόπουλο, υπάρχει καθαρό χέρι, όπως παραδέχτηκε μέχρι και ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο φίλος σου από το ''Φίλαθλο'', στην Ελευθεροτυπία.
 
Το πέναλτι υπέρ του Μαλαδένη (21') ήταν «μαρς», κι ο μη καταλογισμός του γιγάντωσε (έστω και αν είχε προηγηθεί καθαρό χέρι)
 
Στην ανάρτηση που θα κάνουμε, θα βάλουμε φωτογραφίες και βίντεο για όλα αυτά.
 
Με το κανονικό γκολ του Κατσουράνη που δεν είχε μετρήσει, το γκολ του Τζιμπούρ που γίνεται το 2-1 να είναι οφσάιντ. Γιατί δεν σηκωθήκανε να φύγουνε από το γήπεδο όπως φύγανε το Σάββατο από το ΟΑΚΑ, πριν από την απονομή?
 
Το γκολ του Κατσουράνη κακώς ακυρώθηκε, αλλά η φάση προέρχεται από διπλό ανύπαρκτο κόρνερ, ''αποδυτηριάκια''. Ως λάτρης του youtube θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.
 

 
Όσον αφορά το νικητήριο γκολ του Τζιμπούρ, άκου τον Περικλή Βασιλάκη, στον ΣΚΑΙ του Τουίτη, να σου εξηγεί την οδηγία της FIFA για τις δύσκολες φάσεις. Πάλι από το youtube, μετά το 07:57 του παρακάτω βίντεο.
 

 
Περίεργο να μην το πήρες πρέφα εσύ, ο λάτρης του youtube...
 
Η αντίδραση του πύρινου κόσμου στην αλλοίωση αποτελέσματος ήταν 100% Ολυμπιακή! Μπουκάρανε μέσα και πήρανε στο κυνήγι το Σισέ και τους άλλους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού.
 
Λάτρη του youtube ''αποδυτηριάκια'', δες εδώ ποιος πήρε ποιον στο κυνήγι.
 

 

 

 
Τα δίχτυα από την εστία και το χορτάρι ξηλώνανε όσοι μπούκαραν μέσα, επειδή παίρναμε το πρωτάθλημα, αλλά εσύ μάλλον δεν το είδες, ''αποδυτηριάκια''.
 
Όταν σφάζανε στο γόνατο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με το Γενεράλη να λέει στον Παπαπέτρου ''σφύρα τη λήξη να φύγουμε'' δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
 
Αναφέρεσαι φυσικά στο ντέρμπυ της Τούμπας του 1998, το 1-2, με το Γεωργάτο να κάνει το κοτέτσι των Μακεδονομάχων άνω-κάτω. Ανάρτηση θα κάνουμε και γι'αυτό το ματς, απλώς μέχρι τότε κράτα το ότι ο Τάκολα ομολόγησε αρκετά χρόνια αργότερα πως έκανε χέρι στη φάση που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα,
 
Κάποτε τον ρώτησα αν όντως είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και μου απάντησε ότι «αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς το γκολ δεν θα μετρούσε» - το παλικάρι ήξερε τι έπρεπε να πει!
 
ενώ μπορείς να θαυμάσεις την ''εξοντωτική'' ποινή που επέβαλε το ''επαίσχυντο'' κράτος των Αθηνών στην ''αδικημένη'' ΔΕΚΟ του Βορρά, για τη ΔΙΑΚΟΠΗ του αγώνα με τον Ολυμπιακό, εδώ. Και για να μαθαίνει ο κόσμος, την φράση αυτή του Γενεράλη την μάθαμε από τη ''Δίκη της Δευτέρας'', στην ΕΤ-3. Από εκεί την τσίμπησες ρε θηρίο ''αποδυτηριάκια''. Άντε, έτοιμο σε κόβω για τα πάνελ του ''σαγόνια'', μαζί με τον κολλητό σου το Γεωργίου και το Μαζαράκη. Ντου στον Ολυμπιακό, τον ''καταστροφέα'' του ποδοσφαίρου και δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο -μέχρι και ο Μαζαράκης σιχάθηκε χθες και είπε 2-3 σωστά πράγματα, προκαλώντας την αντίδραση του ''σαγόνια''-. Τώρα το πώς η ΕΤ-3 εξασφάλισε πλάνα μέσα από το γήπεδο σε αυτό το ματς, που δεν είχε δικαιώματα μετάδοσης, δεν θα το απαντήσουμε. Λίγο μυαλό χρειάζεται...
 
Τώρα που ξέρουνε ότι παίζουνε μόνοι τους, χωρίς αντίπαλο, δείχνουνε ανωτερότητα και μεγαλοπρέπεια.
 
Και στο Καραισκάκη με τον ΠΑΟ του Τουίτη, την ίδια ''ανωτερότητα'' και ''μεγαλοπρέπεια'' δείξανε τα βαζελογαυράκια. Μην ανησυχείς. Εσύ και όλοι οι ΑΡΔ του φυράματός σου, μια χαρά δουλειά έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μια χαρά κονομήσατε από το ποδόσφαιρο, πουλώντας αντιολυμπιακή ''επιχειρηματολογία'', κάνοντας το άσπρο-μαύρο και βαφτίζοντας τις καφενειακές παπάτζες του ''ξύνομαι και βαφτίζω είδηση αυτό που κατέβασε η γκλάβα μου'', δημοσιογραφία. Δημοσιογράφοι με το δέλτα κεφαλαίο.
 
Οταν εδώ και δεκαετίες το σλόγκαν κάθε Ολυμπιακού οπαδού είναι «θέλω να κερδίζω τον Παναθηναϊκό στο 93' είτε με πέναλτι πέντε μέτρα έξω από την περιοχή είτε με πέντε μέτρα οφσάιντ». Για να πονάει ακόμα περισσότερο. Τώρα όμως επειδή πρόκειται για τον Αστέρα Τρίπολης, δεν θέλουνε τέτοιες κούπες.
 
Αυτά που λες, ''αποδυτηριάκια'', ίσως τα λέγανε πιο πριν κάτι βαζελογαυράκια επιπέδου μιας Τζενάρας Μπαλατσινού. Εγώ που συχνάζω σε Καραισκάκη-ΣΕΦ από 4 χρονών, δεν ξέρω ούτε έναν γαύρο να λέει τέτοιες μαλακίες. Βέβαια δεν είμαι και ο ''αποδυτηριάκιας'' να τα ξέρω όλα, έτσι?
 
Κλείνουμε όπως αρχίσαμε. Τα επιχειρήματα αυτά, στο στόμα και στην πένα-πληκτρολόγιο του κάθε Καίσαρη, τα βαζελογαυράκια τα έδωσαν. Ωραίο δρόμο τραβάνε. Η χαρά του κάθε ''αντικειμενικίδη'' έχουν καταντήσει. Σε λίγο καιρό θα βλέπουμε και βαζελόγαυρους στα πάνελ του ''σαγόνια'' να δηλώνουν ότι ντρέπονται που είναι Ολυμπιακοί και να αποκηρύττουν τα οπαδικά τους φρονήματα. Ποιος ξέρει, μπορεί να έχει και πιο χαμηλά. Να βγαίνουν και στην Πάνια να σκούζουν ''επειδής ο Βαγγέλας στήνει τα πρωταθλήματα''. Η βαζελοποίηση εξ άλλου δεν έχει όρια. Αν μια φορά ματώσει ο πάτος από πίσω, πάει η δουλειά. Το έργο αλλάζει και μένει ίδιο για μια ζωή.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, καλά κάνεις και τα γράφεις για τον Καίσαρη και τον κάθε "Καίσαρη". Για να μαθαίνουν όλοι όσοι δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν και να καταλάβουν. Συμπλεγματικές προσωπικότητες, ζουπηγμένα ανθρωπάρια και κάτι διανοητικώς ατσούτσουνοι συναποτελούν το σκυλολόι τους. Τώρα πια δεν τους πιστεύει ούτε το χέρι τους που πληκτρολογεί τις αηδίες και τα εμέσματά τους. Ο κωλολαϊκισμός, που επέδραμε στη νεοελληνική κοινωνία και μέσω των λεχριτοΑΡΔιτών, τα έφαγε τα ψωμιά του. Έχουν έλθει άλλοι κανάγιες πια, οι "καισαρισμοί" ξωφλήσανε.
Νά 'σαι καλά, φίλε.

Εικόνα savvas gridlock

Λαικισμός, η λέξη-κλειδί Γιώργο. Σε χαιρετώ.

Εικόνα red apple

Τυφώνας ΚΑΤΡΙΝΑ... σαρώστε τους... ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ταγκαλάκια, σιτιζόμενοι από το ταμείο του Οθωμανού Σουλτάνου η Ελλάδα που ξέρατε τελειώνει και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

Και κάτι άλλο... Παιδιά, οι βαζελόγαυροι είναι ποντικάκια, δεν είναι άνθρωποι με κρίση και μνήμη. Δεν έχουν συναισθήματα για κανέναν... Έτσι τους έκανε το σύστημα όσων μας κυβερνούν από τη δεκαετία του 80. Άβουλα, άκριτα όντα που μόνο για να τρώνε να χ...ν και κοιμούνται είναι...

Εγώ ξέρω μόνο τούτο.

Όταν είσαι πιστός και αγαπάς, δεν αφήνεις ΠΟΤΕ το αντικείμενο της αγάπης σου να το διασύρουν, να το βρίζουν, να το λοιδωρούν.

Ευχαριστούμε Σάββα για ένα άρθρο ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ

Εικόνα indian

και αναρωτιέμαι..μου φταίει ο καίσαρης, ο χελάκης, ο συρίγος, ο πίκουλας και τόσοι άλλοι Ή μου φταίνε οι βλαμμένοι πανηγυρτζήδες, νεόγαυροι του κερατά που όχι απλώς μασάνε, αλλά καταπίνουν, ξερνάνε και ξανακαταπίνουν τις μαλακίες που τους σερβίρει η κάθε ντροπή της δημοσιογραφίας?...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

σε προηγουμενη αναρτησή σου, εξεφρασα την επιθυμια μου ολες αυτες οι "πενες" οι "ειδημονες" οι "μπαλαδοφατσες" οι "αντικειμενικοι", να ειναι αμεσα εξαρτημενοι για τη σιτιση τους απο τον ΟΑΕΔ.
μαλλον αυτο δεν αρκει....
ρε τρυπιες σουφρες ουτε στα σισιτια της χρυσης αυγης να μη βρισκετε θαλπωρη! σε χαρτοκουτα σας θελω απεναντι απο τον σκαι του τουιτι...κατω απο τη γεφυρα...να περναει ο κοσμος του ΘΡΥΛΟΥ και να σας φτυνει να ξεδιψατε..

Εικόνα red devil 7

Βλεποντας τα Βαζελογαυρακια να οργιαζουν τις τελευταιες μερες πιστευω οτι εχω εντοπισει περι ποιου ειδους ατομα προκειται.Πιστευω λοιπον οτι προκειται για ατομα που εχαψαν το παραμυθι που τους πουλουσαν στο σχολειο βαζελοι,αεκτζηδες και μπαοκια και σταθηκαν ανικανοι να υπερασπιστουν το προνομιο το οποιο ετυχε να εχουν,οτι ειναι ΓΑΥΡΟΙ..Αλλη μια εξηγηση ειναι οτι προκειται για πανηγυρτζηδες.Αυτο φανηκε απο την ξαφνικη ενασχοληση με το μπασκετ και την ξαφνικη αδιαφορια για το ποδοσφαιρο μετα απο δυο-τρεις κακες εμφανισεις..Επειδη αυτοι οι βαζελογαυροι ή αλλιως αγανακτισμενοι που ξεσπανε στα social media και στο γηπεδο κοτες,κοινως ''ηθικολογοι'' του πληκτρολογιου με εχουν αηδιασει πιο πολυ και απο τους βαζελους ευχομαι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ να τους κλεισει το στομα οπως ειχε κανει αρκετες φορες ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ στο παρελθον..Αλλα δυστυχως βαζελογαυρακια σας εχουμε σταμπαρει και καποιοι δεν θα ανεχτουν τις κωλοτουμπες σας..''Ηθικολογοι''του κωλου ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!

Εικόνα savvas gridlock

Τελειώσανε αυτά. Η νέα χρονιά θα έχει ωραία γηπεδικά σκηνικά, να είναι σίγουροι όλοι αυτοί οι ''επαναστάτες'' του διαδικτύου, που συνήθως είναι 20άχρονοι φοιτητές που τους ζει ο μπαμπάκας τους κι αν έναν μήνα τους μειωθεί το χαρτζιλίκι, βάζουν τα κλάματα...