ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ...



Μετά το τέλος του τελικού του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ο κύριος Γιώργος Χελάκης βγήκε στον αέρα του ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ της Δαβάκη aka SPORT-FM 94.6 FM και κατηγόρησε τον Αμπντούν, επειδή λέει ''η ενέργειά του να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε, με το πέναλτυ, αποτελεί δυσφήμηση για το άθλημα''. Σύμφωνα με τον έγκριτο αυτό δημοσιογράφο, δεν υπήρχε παράβαση, το πέναλτυ ήταν ανύπαρκτο και προδίδει έλλειψη ήθους το να πανηγυρίζεις ένα τέτοιο γκολ. Η φάση του πέναλτυ είναι εδώ
 

 
Παγώνοντας το βίντεο στο 09:31 ακριβώς, φαίνεται η παρακάτω εικόνα.
 

 
Το τελευταίο σημείο που έρχονται σε επαφή οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ΕΜΦΑΝΩΣ εντός περιοχής. Η ανατροπή ξεκινάει απ'έξω, αλλά καταλήγει μέσα και αυτό πιστεύουμε πως μπορεί να το δει μέχρι και ο Χελάκης.
 
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Χθες είχαμε παιχνίδι play off στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Το βίντεο του αγώνα είναι εδώ και αν το παγώσουμε στο 01:31, θα πάρουμε την παρακάτω εικόνα.
 

 
Ο Σαλπιγγίδης είναι 1 μέτρο οφσάιντ και με αυτό το γκολ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, γκολ που αν έμενε αναπάντητο από τον Ατρόμητο ίσως έδινε από σήμερα, ουσιαστικά, το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League στην ''αδικημένη'' ΔΕΚΟ του Βορρά, αφού θα ξέφευγε με 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Ρωτάμε τον ''έγκριτο και αντικειμενικό'' κύριο Χελάκη.
 
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΛΟΠΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ''ΚΛΟΠΗ'' ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 120' ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΣΕ ΦΑΣΗ-ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΤΑΝ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE O ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ?
 
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
 
Στη μετάδοση του αγώνα σήμερα στο ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ της οδού Δαβάκη, ήταν και ο κύριος Μιαούλης, παρέα με τον κύριο Μοιρώτσο. Ο κύριος Μιαούλης ήταν και στην περιγραφή του τελικού Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Εκεί είδε αμέσως το χέρι-πέναλτυ του Μανιάτη και το ανέφερε αρκετές φορές. Χθες τη φάση του γκολ του Σαλπιγγίδη, που ήταν 1 μέτρο οφσάιντ, μας την έβγαλε ''δύσκολη'', ''αμφισβητούμενη'', πως ''η μπάλα έρχεται παράλληλα από το πλάι'' και ''ο βοηθός είχε δύσκολη δουλειά'' και άλλα τέτοια μιαουλικά.
 
Περιττό να πάμε και σε άλλα έγκριτα και αντικειμενικά ΜΜΕ, σαν το ''υπέροχο και φουλ αντικειμενικό'' site του Οντόνι, με διευθυντή τον τέως Πρασινοφρουρό Βασίλη Παπαθεοδώρου. Θαυμάστε εδώ ανάλυση αγώνα, από έναν συντάκτη του leoforos.gr.
 

Το στραγάλι: Η αλήθεια είναι ότι προδόθηκε από τον βοηθό του, ωστόσο ο Κάκος κατακύρωσε το γκολ του Σαλπιγγίδη που ήταν οφσάιντ. Και εντάξει από την στιγμή που αυτό το τέρμα δεν έκρινε το ματς, δεν υπάρχει θέμα, όμως η αλήθεια είναι πως θα πρέπει οι διαιτητές και οι βοηθοί να προσέχουν περισσότερο.

Φαντάζεστε το τι θα γραφόταν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αν στη θέση του Σαλπιγγίδη ήταν π.χ. ο Μήτρογλου ή ο Τζιμπούρ, έτσι? Ό,τι ας πούμε γράφτηκε και το Σάββατο. Ίδια αντιμετώπιση ακριβώς, από το site που στήθηκε πάνω στη δημοσιογραφική ομάδα της παλιάς ΠΡΑΣΙΝΗΣ. Δεν θα την προχωρήσουμε τη σύγκριση, με άλλα ΜΜΕ και την στάση που κράτησαν το Σάββατο που μας πέρασε και χθες. Όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει. Εμείς θα σας ενημερώσουμε πως σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να παρουσιάζουμε τα επίμαχα ηχητικά απσοπάσματα ορισμένων ραδιοφωνικών ''μαργαριταριών'', αλλά μέχρι τότε ξαναρωτάμε.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΕΛΑΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά. Τότε! Η συνέχεια είναι... γνωστή!

Εικόνα μαουνιέρης

Πάνε κάμποσα χρόνια - επί Κόκκαλη. Καλοκαιρινό φιλικό ματς. Ο Θρύλος ηττάται με 2-1 από τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είχε παίξει καλούτσικη μπαλλίτσα. Η εμφάνιση του Θρύλου; Κυριολεκτικώς "καλοκαιρινή"!
Ο Χελάκης την επομένη στη φυλλάδα του: ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΙΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, για να καταλάβεις ότι ο συγκεκριμένος είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Και την ίδια ώρα αποθέωνε τον ''ποδοσφαιράνθρωπο'' Ντέμη, που τώρα είναι ένα βήμα από τη φυλακή.

Εικόνα μαουνιέρης

Άλλος ένας (παρα)πονεμένος νεόγαυρος, απ' αυτούς που περάσανε τον Θρύλο ως πρώτη ύλη για λάιφ στάιλ και για την κοινωνική / πολιτική άνοδό τους.

Εικόνα dono

Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι κατηγορηματικός, ότι ήταν το καλοκαίρι με Λεμονή και ο νιόνιος είχε τον Λίνεν;

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά. Τότε! Η συνέχεια είναι... γνωστή!

Εικόνα red apple

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΛΑΚΗ

Εικόνα GPan

Giauto sas paw re, giati mas xalane oi idies mapes!

De peirazei exei pesei fainetai poly to mpoukovo ekei sthn Kalli8ea "MPOUKOVO, POLY MPOUKOVO"!

Egw paidia apo thn kyriakh eimai diakopes...me to myalo dhladh. Me esteile stis mp(r)axames o Gauros re, 2 koupes se ena savvatokyriako re! Kai auth h deuterh htan to kati allo... den mporw na to kseperasw. Zw sthn kosmara mou, mia bdomada koitaw sto site ths KAE ti 8a paragkeilw me to taxydromio.

Gia timologia mou lene sto grafeio kai egw petaw ta xartakia sto kala8i ala Spanoulhs, apo ta 9 metra. paw na shkwsw to xeri na piasw kati apo to panw rafi kai fovamai mh faw tapa apo ton Hines.

Lete na exw pa8ei yperkouposh? 2 koupes se ena Savvatokyriako einai polles.

Pote paizoume me to 1o nekrotafeio?...e syggnwmh me ton POA ennow.

Y.G. Exoune trela8ei ta Xompit, tous exei paei treis kai mia. H prasinh dinei resta.

Y.G.2 Savva tis euxes sou se allo ar8ro tis eida argoporhmena, na se kala file kai oti epi8ymeis!

Ante na pernate kala oloi!

Εικόνα savvas gridlock

Αντί να κοιτάς τα τιμολόγια εκεί στα κρύα, δεν γυρνάς εδώ στην Μπραχαμάρα, να ακούς όλη μέρα Χελάκη να γουστάρεις?

Εικόνα clark gheibol

Καλώς τον. Πού χάθηκες ρε συ;

Εικόνα GPan

Kalws sas vrhka!

Ka8hmerina diavazw apla exei anoiksei o kairos edw kai trexoume na prolavoume mpas kai mazepsoume ligo hlio(ksereis giati to maurisma apo thn o8onh tou PC einai mono apo mprosta, sth mourh).

Auto einai to wraio se autes tis xwres, molis bgei o hlios ginetai panikos..oloi einai stous dromous.

Kati h khpourikh, kati to skateboard(eimai filos tou a8lhmatos) den ka8omai poly sto PC. Kai sou lew apo thn Kyriakh kai 10 wres na grafw ta idia 8a lew. Exw trela8ei me to Eurwpaiko!

Εικόνα clark gheibol

καλά, αυτή η κούπα μας έχει κάνει όλους μεγάλη ζημιά

Εικόνα kg

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ,Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ?
ΧΑΧΑΧΑ!
.......ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 (ΤΡΙΑ) ΖΩΑ ..............ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΑΒΛΟ!
ΚΑΙ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ.......ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εν τω μεταξυ ο εποπτης ειναι στην ευθεια με τους αμυντικους...πιο ευκολο δε γινεται!

Εικόνα Hank

Εγω λεω να βγει κι ο Μιαουλης στο τηλεφωνο, να μας πει ποια ειναι η ελαχιστη γωνια εκεινη της τροχιας της σφαιρας, σε σχεση με την τερματικην γραμμην του αουτος, ωστε να καθισταται σχετικως ευκολη η δουλεια δια τον βοηθον.

Ακου κει "η μπαλα ερχεται απ το πλαι". Ναι, οπως και σχεδον στο 70% των περιπτωσεων σε ενα ματς.

Αυτον, επρεπε να τον λενε Μυαουλη.

Εικόνα clark gheibol

μέσα στη μαλακία που τους δέρνει τι θα πουν; το δύσκολο είναι όταν η μπάλα έρχεται από πίσω και μάλιστα από μακριά, καθώς δεν είναι στο οπτικό πεδίο του επόπτου ο μεταβιβάζων. Οπόταν λέει, πρέπει να παίζει με το αφτί: ν' ακούει τη μεταβίβαση και να κοιτάει το μπαίχτη του. Δύσκολο. Άμα είναι όλοι στο οπτικό του πεδίο, είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς την ύπαρξη ή όχι του οφσίντε

Εικόνα red devil 7

Ελπίζω βαζελογαυράκια μετά απο τις δυο τελευταιές δημοσιευσεις του Σαββα να καταλαβετε τι καλο κανετε στην ομαδα μας δινοντας πατημα στον χελακη και στον καθε χελακη με τις μακακιες που λετε.Προφανως διαβαζετε πολυ vazelletta δεν εξηγειται αλλιως..

Εικόνα clark gheibol

να προσθέσω επίσης ότι μεγαλύτερη δυσφήμηση για το άθλημα από τη μάπα του Χελάκη, μόνο ίσως το χαμόγελο του Μένιου μπορεί να αποτελεί

Εικόνα clark gheibol

O Salpigidis δεν ήταν οφσάιντ. Αλλά και να ήταν, ήταν οριακό. Αλλά και οριακό να μην ήταν, δεν έκρινε το αποτέλεζμα. Κι εμπάση περιπτώσει ρε φίλε, ο Σαλπιγγίδης δε φοράει κόκκινα
Πού είναι τώρα να μας πουν "μα καλά, 5 διαιτητές έχει μέσα κι έναν απ' όξω, κανένας δε μπήρε χαμπάρι απ' το φόνο";
Ο Χελάκης δε βγαίνει στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο βγαίνει στο Χελάκη

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα ειπες ολα! "ο Σαλπιγγιδης δε φοραει κοκκινα"...