ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ PART 2



Αφού θυμηθούμε το πρώτο μέρος, προχωράμε με μία ιστορία που υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά αξίζει να την εξετάσουμε κάπως πιο προσεκτικά. Μιλάμε για το πώς έχτισε η χούντα γραφεία ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ στον ΠΑΟΚ και στεγάστηκε επιτέλους η ''αδικημένη'' ΔΕΚΟ του Βορρά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 17-8-1971
 

 

 

 

 

 

 
Αντιγράφουμε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
 
''Ύστερα από 45 χρόνια, ετόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο σύλλογός μας στεγάζεται χάρις στον κ. Ασλανίδη και τούτο ουδείς Παοκτζής οπαδός πρόκειται να λησμονήσει. Κάθε φορά που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανεφέρετο, είτε στο όνομα του αναμορφωτού του ελληνικού αθλητισμού κ. Ασλανίδη, είτε στο όνομα του πρωθυπουργού κ. Παπαδοπούλου, η αίθουσα των εντευκτηρίων του ΠΑΟΚ εσείετο από τα χειροκροτήματα των μελών του Δικεφάλου του Βορρά''.
 
Μια ζωή ''αντιστασιακοί'' οι Παοκτζήδες. Μεταξύ αυτών που χειροκροτούσαν και ο μέγας ''αντιστασιακός'', που ''τα έβαζε με τη χούντα και κέρδιζε μάχες για τον ΠΑΟΚ'' -στη φαντασία των Παοκτζήδων πάντοτε- Παντελάκης. Σύμβουλος στην ΕΠΟ ήταν τότε, έβλεπε τον Ασλάνα να παίζει σκάκι και τον αποθέωνε για το ''έργο'' του, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία. Φυσικά, ξαναβλέπουμε την ιστορία με τα 23,5 εκ. δραχμές που πήρανε τα παοκάκια από τη ΓΓΑ από το 1967 ως το 1971, εκ των οποίων 21,5 εκ. δραχμές πήγανε στα έργα της Τούμπας, ώστε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ γήπεδο 50.000 θέσεων. Τα γραφεία ήταν προσφορά του Ασλάνα, έκτακτη, για να ανταμείψει την ''κατατρεγμένη'' ομαδούλα του Δημοσίου. Με ΚΡΑΤΙΚΑ λεφτά κτίστηκαν τα γραφεία. Και για το κλείσιμο.
 
''Παρατεταμένα χειροκροτήματα εκάλυψαν τους τελευταίους λόγους του κ. Ασλανίδη, ο οποίος κυριολεκτικά απεθεώθη από τα μέλη του ΠΑΟΚ''.
 
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ''ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ'' ΠΑΟΚ, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ''ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ'' ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ.
 
Υ.Γ. Στο part 3 θα δούμε τα υπόλοιπα λεφτά που πήρανε από τους Απριλιανούς και συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα 1971-1974.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Το διόρθωσες το τάβλι και πάνω που πήγαινα να σε καταγγείλω για προπαγάνδα κατά του Ασλανίδαρου και της μεγαλύτερης ομάδας Συκεών, Κουφαλίων και κάτω Τούμπας. Τελικά ρε μάγκες ποιός την κυνηγάει την ομάδα της μπουγάτσας δηλαδή και κλαίνε σαν την Άντζελα Ζήλεια? (Μάρθα είναι μόνο μία). Με όλους καλά τα έχουν (πλην Ολυμπιακού βέβαια).

Εικόνα dono

Μα όλοι τα έχουν καλά με όλους πλην του Ολυμπιακού. Ακόμα και τα σκουληκάκια με τους μπαοκτζήδες καλά τα πάνε σε διοικητικό επίπεδο.

Εικόνα clark gheibol

τι είναι το σκάκι, παρά ένα τάβλι χωρίς ζάργια;

Εικόνα Hank

http://3.bp.blogspot.com/-8dZ1k4h2k1U/UM9O6lhZNYI/AAAAAAAAAAM/ApEOqj2422...

Θα μπορουσαν να την παιζουνε σε ανοιχτες παραστάσεις στη Ντουμπα καθε απογιομα τωρα που καλοκαιριασε και να μοιραζουν και δωρεαν μαλαματινα. ΔΕν ξερω μην το κάνουν κιολας.

Το απολυτο μπαοκτζιδικο φετιχ.

Εικόνα savvas gridlock

Η Μαλαματίνα είναι χορηγός και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οπόταν

ΘΡΥΛΟΣ-ΡΕΤΣΙΝΑ-ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Κανονικά έπρεπε να πω ''Μαλλλλαματίνα'', αλλά πού θα πάει. Θα το δουλέψω λίγο το λλλλάμδα και θα μου βγαίνει...