ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ



Μεταφερόμαστε στην αγωνιστική σεζόν 1979-80. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Άρης, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Ορίζεται αγώνας μπαράζ στο Βόλο, με το νικητή να ανακηρύσσεται πρωταθλητής. Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Σάββατο, 24 Μαίου 1980. Ας δούμε το τι έγινε στο παιχνίδι αυτό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 27-5-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όπως αναγράφεται στο τελευταίο απόκομμα, στην κερκίδα με τους οπαδούς μας βρέθηκαν και οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σήκωσαν και πανί συμπαράστασης προς τον Ολυμπιακό. Ας το δούμε.
 

 
Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Άρη τα τελευταία 43 χρόνια, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1970. 43 χρόνια αυτό το τμήμα έχει τον απολογισμό των...0 τίτλων. Κούπες και επιτυχίες έχουν μόνο με το στόμα. Στα λόγια και στη φαντασία των οπαδών τους, είναι μεγάλη ομάδα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μιλάμε για τα βαζελάκια του Βορρά. Ή μάλλον καλύτερα για τα ΑΤΙΤΛΑ βαζελάκια του Βορρά. Σας ψάχνουν ο Κουσουλάκης με τον Άλστρομ, κορόιδα. Τον Άλστρομ τον βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία να κάνει το 2-0.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τί τους έκανες, παιχταρά Κουσουλάκη...

Εικόνα nik7os

Γεννημένος στο τέλος το 1970 και μην έχοντας μνήμες απο την εποχή Γουλανδρή-λόγω ηλικίας-αυτό το παιχνίδι εκεί λίγο κοντά στα δέκα μου ήταν θυμάμαι αυτό που με έκανε να κλάψω απο χαρά & να ανατριχιάσω απο υπερηφάνια για τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.
Θυμάμαι τον Αρβανίτη με μπαταρισμένο το πόδι να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και ακόμα και σήμερα νομίζω οτι ήταν γίγαντας στο τέρμα μας.
Το πρώτο μου πρωτάθλημα & τρόπαιο στην μνήμη μου και μάλιστα σε μπαράζ...τι άλλο να ζητήσεις...