ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ''GOAL NEWS''



Στη σημερινή εφημερίδα GOAL NEWS διαβάσαμε την παρακάτω είδηση.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 30-5-2013
 

 
Πιο αναλυτικά, εδώ.
 
Τις διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Μαρινάκη δέχτηκαν στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας οι διαιτητές του αγώνα. Αυτό αποκάλυψαν και οι έξι ρεφερί του τελικού στα μέλη της ΚΕΔ στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή, όπως αναφέρει η εφημερίδα "GOAL". Τόσο ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος, οι βοηθοί Δημήτρης Σαραϊδάρης, Αντώνης Καρατζίκας, ο τέταρτος διαιτητής του τελικού Ηλίας Σπάθας, αλλά και οι επιπρόσθετοι βοηθοί Σταύρος Τριτσώνης και Σταύρος Μάνταλος. ρωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής και απάντησαν όλοι ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο. Οι κανονισμοί αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών σε παράγοντες των ομάδων αλλά και σε παράγοντες της ΕΠΟ. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Θανάσης Γιάχος είχε μεταβεί στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορρέα και ερωτήθηκε αν συνέβη κάτι στο ημίχρονο του τελικού, όπως είχαν καταγγείλει ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είχε κληθεί τις προηγούμενες ημέρες και ο ίδιος. Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα είχε προτρέψει τον εισαγγελέα να δει τις κάμερες που υπάρχουν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ να διαπιστώσει αν κάποιος μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των ρεφερί. Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει λέξη για την "επίσκεψη" του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών και σύμφωνα με τους κανονισμούς προβλέπεται η τιμωρία για τους διαιτητές για το γεγονός ότι η επίσκεψη δεν καταγράφηκε.
 
Θεωρούμε δεδομένο πως η είδηση είναι αληθινή και δεν κατασκευάστηκε από την εφημερίδα. Ας ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, λίγο μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0, στις 27 Απριλίου 2013.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-4-2013
 

 
Πιο αναλυτικά, εδώ.
 
Συζήτηση για τη διαιτησία του αγώνα είχε πριν το ματς ΠΑΟΚ-Αστέρα ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης με τον Σπάθα, θυμίζοντάς του όσα είχαν γίνει με τον Άρη το 2010. Ο γενικός αρχηγός των «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Αρκάδες για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ώστε να δώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών και δεν παρέλειψε να ζητήσει την... προσοχή του Σπάθα. «Εύχομαι να πάει καλά η διαιτησία σήμερα. Να μη διαμαρτυρηθούμε μετά. Να μην είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές αλλά οι ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι κάποια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη πίεση. Με εσένα έχουμε παράπονα από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη», φέρεται να είπε αρχικά ο Κώστας Ιωσηφίδης στον Ηλία Σπάθα σύμφωνα με το «Φως», εννοώντας την ήττα με 2-0 του ΠΑΟΚ, όταν διεκδικούσε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Ο Αθηναίος ρέφερι του απάντησε πως: «Καθίστε κάτω να δούμε εκείνο το παιχνίδι. Βάλτε να παίξει ξανά το βίντεο. Λέτε ότι έκανα λάθος σε δέκα φάσεις. Το πέναλτι δεν ήταν; Οι δύο κόκκινες δεν ήταν;», με τον Ιωσηφίδη να γενικεύει στη συνέχεια τη συζήτηση για τη διαιτησία, λέγοντας ότι: «Έχουμε παράπονα και από άλλα παιχνίδια». Τότε ο Σπάθας του είπε: «Υπάρχει ομάδα που μόνο ευνοείται ή μόνο αδικείται; Κάποια φορά θα ευνοηθεί, ενώ άλλη θα αδικηθεί. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Α κάνουν κι εκείνοι λάθη, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εσκεμμένα τα λάθη, πρέπει να το καταλάβετε αυτό». Έπειτα ο Ιωσηφίδης έκλεισε το διάλογο, επισημαίνοντας πως: «Σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμο και πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων». Να σημειωθεί πάντως ότι συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε αρκετά ήρεμο και φιλικό κλίμα.
 
Μπορούμε να πάμε και πιο πίσω, σε προηγούμενο πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι Παναθηναικός-Ξάνθη 3-0, για την 21η αγωνιστική της σεζόν 2011-12, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΛΗ ''ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ'' 16-2-2012
 
Υ.Γ. 4: Μαθαίνω ότι στον αγώνα του ΠΑΟ με την Ξάνθη, υπήρξε ''επίσκεψη'' στο καμαράκι του Αρετόπουλου και πριν από την έναρξη, αλλά και στο ημίχρονο! Άσχετα αν ο διαιτητής φοβάται και δεν βγαίνει να τα καταγγείλει όλα αυτά.
Υ.Γ. 5: Πότε άραγε θα σταματήσει αυτές τις ''επισκέψεις'' ο κύριος Ζαβραδινός, ο οποίος πάντα συνοδεύεται από έναν εύσωμο? Με τους ''χτιστούς'' πάνω από το κεφάλι του, πώς να βγάλει μετά ο Αρετόπουλος να αποβάλει τον Κλέιτον?
 
Σε τι αναφερόταν ο Σωτήρης Πουλόπουλος? Σε αυτό
 
Αναζητήσαμε εναγωνίως αναφορές σε αυτές τις ''επισκέψεις'' παραγόντων άλλων ομάδων σε αποδυτήρια διαιτητών από την ''έγκριτη'' και ''αντικειμενική'' εφημερίδα GOAL NEWS του συγκροτήματος Μπόμπολα, αλλά δεν βρήκαμε. Θα μπορούσε κάποιος να πει ''γιατί, το ΦΩΣ και ο Πρωταθλητής γράφουν για τα ντου του Μαρινάκη?''. Ναι, αλλά το ΦΩΣ και ο ''Πρωταθλητής'' απευθύνονται στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν μοστράρονται για ''αντικειμενικές''. Θεωρείς απαράδεκτο το να μπουκάρει κάποιος παράγοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών? Πιστεύεις πως πρέπει να τιμωρηθεί, αφού καταστρατηγούνται οι κανονισμοί με τέτοιες ενέργειες? Γράψε για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, αν θες να λέγεσαι ''αντικειμενική'' φυλλάδα, που απευθύνεσαι σε οπαδούς-φιλάθλους ΟΛΩΝ των ομάδων και όχι μόνο του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου. Όχι αν γίνει κάτι από τη μεριά του Ολυμπιακού να γίνεται χαμός, σε φάση ''ορίστε η απόδειξη για το ότι όλοι στέκονται σούζα στο Μαρινάκη'' και όταν μπουκάρουν παράγοντες άλλων ομάδων στα αποδυτήρια των διαιτητών, να κάνεις κοκοκό. Αν κάνεις κοκοκό εκεί, γίνεσαι απλώς ΑΡΔικειμενική φυλλάδα. Γίνεσαι GOAL NEWS με λίγα λόγια.
 
Για να τελειώνουμε κι επειδή αναμένουμε εύθικτα βαζελογαυράκια να νιώσουν και πάλι ντροπή για την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ μας, το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αν μπούκαρε όντως στα αποδυτήρια, βάλτε του μια ποινή, όπως ακριβώς προβλέπεται. Σιγά το αδίκημα, που θα ξεσηκώσετε και τον κόσμο κιόλας. Τι προβλέπεται? Απαγόρευση εισόδου για κάνα δίμηνο? Για κάνα τρίμηνο? Ρίξτε του, για να ησυχάσετε και ''να αποδωθεί Δικαιοσύνη και να μην προκαλείται το δημόσιο φίλαθλο αίσθημα'', μπας και ικανοποιηθείτε και το βουλώσετε κιόλας, γιατί στο τέλος έτσι όπως παρουσιάζετε το θέμα όλοι οι ΑΡΔ θα νομίσει κανείς πως είναι αιτία να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός αυτή η πράξη. Του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ φυσικά θα του κλάσετε...τα φρύδια, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ, που για εμάς ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Κάντε όμως το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σε όλους τους άλλους που μπουκάρουν στα αποδυτήρια. Όχι μονά-ζυγά μονόζυγα. Έτσι ''δημοσιογραφάρες''? Έτσι Βαγγέλαρε Μπραουδάκη, γίγαντα ''αμερόληπτε'' παραγκοκυνηγέ?
 
Υ.Γ. Κι επειδή οι ''λειτουργοί της δημοσιογραφίας'' είναι και εύθικτοι, κανένα μέσο δεν στοχοποιούμε και κανέναν δημοσιογράφο. Δεν γουστάρουμε να πάει κάποιος γαύρος να τους κοπανήσει. Όποιος διαβάσει το κείμενό μας, τσιτώσει και πάει και τους δείρει, θα είναι μαλάκας, γιατί θα τους κάνει μάγκες και ήρωες στα μάτια αντιολυμπιακών-ΑΡΔ-ντροπιασμένων γαύρων που βρίζουν το Μαρινάκη, επειδή και καλά θα βρουν την απόδειξη που ψάχνουν για το ότι ''ο Μαρινάκης είναι τραμπούκος και την πέφτει σε όποιον του κάνει κριτική, βάζοντας τους τσάτσους-υπαλλήλους του να κοπανάνε κόσμο''. Απλώς γελάστε με την πάρτη τους και τη ΒΑΖΕΛΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους. Δεν προτρέπουμε κανέναν σε πράξεις βίας εναντίον δημοσιογράφων του GOAL NEWS ή όποιου άλλου ΜΜΕ. Μόνο τους ξεφτιλίζουμε και τους ξεβρακώνουμε...

Σχόλια

Εικόνα red devil 7

Επιτελους δωθηκε η αφορμη που ψαχναμε με τις φυλλαδες να αρχισει και επισημα ο πολεμος.Ελπιζω να παρει θεση αμεσα και η ΘΥΡΑ 7

Εικόνα savvas gridlock

Όλα και όλοι παρακολουθούνται φίλε, τίποτε δεν αφήνουμε να πέσει χάμω.

Εικόνα ΔΙΑΣ

τους εχουμε κανει κατι πολυ χειροτερο σαββα...εχουν τετοιες κυκλοφοριες πια, που καθε μερα ψαχνουν στο site του ΟΑΕΔ για προγράμματα κατάρτισης δημοσιογραφων , χρηματοδοτουμενα απο το ΕΣΠΑ...