ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ



Μάθατε όλοι φανταζόμαστε το τι έγινε στο βόλλευ ανδρών σήμερα. Έγραψε και ο ΔΙΑΣ σχετικά. Με ψήφους 9-3, το ΔΣ της ΕΣΑΠ επικύρωσε τη βαθμολογία, έστειλε τον Ηρακλή στην Α2 και κράτησε τον ΠΑΟ στην Α1. Εμείς δεν θα γίνουμε καραγκιόζηδες. Για την ΞΕΦΤΙΛΑ που λέγεται ''τμήμα βόλλευ του Ηρακλή'', έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν.
 
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΟ ΣΤΗΝ Α1.
 
Αυτό προβλεπόταν να γίνει με βάση τους κανονισμούς, αυτό έγινε. Από εκεί και πέρα όμως, εδώ δεν είναι δικαστήριο. Οπαδοί είμαστε και συζητάμε. Έτσι, παρατηρούμε την αξιοζήλευτη συνέπεια λόγων και έργων πολλών οπαδών του λαγού, που έσκουζαν το 2008 ότι ''εμείς ό,τι κερδίζουμε, το κερδίζουμε στα γήπεδα και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων. Δεν είμαστε γαύροι''. Έχουμε δει ΔΕΚΑΔΕΣ περιπτώσεις ενστάσεων του σωματείου του στενού ελληνικού Δημοσίου, από τη συνοικία Κολωνακίου-Αμπελοκήπων και όχι μόνο γι'αυτούς βέβαια. Αν ήμασταν και κάπως πιο μικροί ηλικιακά, θα περιμέναμε κι από κάναν Χελάκη του αποχωρητηρίου της Δαβάκη ας πούμε, να βγει να απαιτήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟ στην Α2, αφού δεν πέτυχε να σωθεί στα γήπεδα. Σε αυτό το πνεύμα δεν αρθρογραφούσε το 2008, για την υπόθεση Βάλνερ?
 
Μεγαλώσαμε αρκετά όμως για να ασχολούμαστε με τους ΑΡΔικειμενικούς. Καλύτερα να δούμε την ιδανική απάντηση σε όλα αυτά. Τη ΓΑΥΡΙΚΗ απάντηση. Όταν όλοι οι άλλοι διαλύονται, τι κάνει ο Θρύλος?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5-6-2013
 

 
Η συνέντευξη αναδημοσιεύεται εδώ.
 
Απλός καταδεκτικός και ευπροσήγορος, μας ανοίχτηκε αμέσως και μας αφόπλισε λέγοντας "και πέρυσι βοήθησα οικονομικά τον Ολυμπιακό, δεν ήθελα όμως να δοθεί δημοσιότητα. Πάμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να κρατήσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό και να τον φτάσουμε στην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι, κρατάμε όμως χαμηλούς τόνους, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε, αφού πολλά πράγματα είναι καλύτερα να τα κάνουμε και όχι να τα λέμε. Δεν ήταν όμως δυνατόν, να μην υπάρχει η ερυθρόλευκη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ". Mπήκε μάλιστα και στο ΔΣ του ΤΑΑ, μαζί με τον ναύαρχο Γιώργο Κολιτσόπουλο, που θα τον εκπροσωπεί , όταν θα λείπει στο εξωτερικό.
Ο Χρήστος Φλάμπουρας γεννήθηκε το 1965 στη Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο), σε ηλικία 5 χρονών έμεινε ορφανός, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεκινήσει από το βενζινάδικο του πατέρα του και να φτάσει στην κορυφή των ναυτιλιακών καυσίμων. Αυτοδημιούργητος, δεν ξέχασε την καταγωγή του, παραμένει κάτοικος Μεγάλου Πεύκου(βοηθάει και την ομάδα της Νέας Περάμου που προβιβάστηκε στην Α2 ), αλλά η έδρα του είναι στο μεγάλο λιμάνι. Είναι πλέον προμηθευτής της αγοράς με προϊόντα της ΕΚΟ και των ΕΛΠΑ, ενώ πολύ σύντομα θα ανοίξει αλυσίδα πρατηρίων, με την επωνυμία "Porto Petrol", γι αυτό και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη
Ο Μαρινάκης είναι ο μοναδικός παράγοντας που δεν αποσκοπεί σε οφέλη από το δημόσιο
Η σύζυγος του είναι ζωγράφος, Ιωάννα Κουντούρη, μακρινή συγγενής του προέδρου του Ολυμπιακού και έχουν ένα παιδάκι δυόμιση χρονών. Ας αφήσουμε τον ίδιο να μας εξιστορήσει την αγάπη του προς το βόλει και τον Ολυμπιακό "στο σχολείο έπαιζα βόλει, αφού ίνδαλμα μας ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Κουμπλής. Ήταν προπονητής της Νέας Περάμου, ανέβασε την ομάδα πολλές κατηγορίες και πηγαίναμε στο γήπεδο του Μίλωνα και του Σπόρτιγκ να τον θαυμάσουμε. Έχω τρέλα με το βόλεϊ". Οπαδός του Ολυμπιακού θαυμάζει "τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί είναι ένας Έλληνας που φέρνει συνάλλαγμα στη χώρα και ίσως ο μοναδικός παράγοντας που δεν αποσκοπεί σε οφέλη από το δημόσιο, γιατί δεν έχει συναλλαγές μαζί του.
Όλοι οι άλλοι μπαίνουν στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο για να κερδίσουν. Αυτός μόνο δίνει, χάρη στην αγάπη του προς τον Ολυμπιακό. Θα τον χαρακτήριζα "Μονομάχο" γιατί είναι μόνος του και σηκώνει όλα τα βάρη. Πρέπει επομένως να τον βοηθήσουμε, να τον απαλλάξουμε από πολλές έννοιες, πήρα τις τύχες του βόλει στην πλάτη μου και μακάρι να βρεθούν κι άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού να βοηθήσουν και τα άλλα τμήματα. Τον εκτιμώ επίσης για την παλικαροσύνη του και γιατί σε κοιτάει στα μάτια και ότι λέει το εννοεί.
Μια φορά για παράδειγμα δώσαμε τα χέρια για ένα deal, πριν από την τήρηση του ακρίβυναν τα ναύλα, κι όταν του είπαν να κάνουμε νέα συμφωνία, αρνήθηκε, γιατί είχε δώσει το λόγο του. Το έμαθα εκ των υστέρων από τρίτους και συγκινήθηκα. Έχουμε και κοινό φίλο τον Μανώλη Κοτταρό. Πρέπει λοιπόν όλοι οι Ολυμπιακοί να σταθούμε στο πλάι του, ως στρατιώτες και να τον βοηθήσουμε"Τα όνειρα του για το βόλει δεν έχουν ορίζοντα "δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια.
Ο Μιχάλης Κουντούρης μου εξήγησε τα σχέδια του, είδα ότι είναι νοικοκύρης και κουβέντα με την κουβέντα, μπήκα στο βόλει. Έχω πολλά στο μυαλό μου και μπορούμε να εκτινάξουμε τον Ολυμπιακό, αφού στα σκαριά υπάρχει και διεθνής χορηγός που ενδέχεται να μπει όχι μόνο στο βόλει, αλλά και στον ερασιτέχνη. Γιατί όχι και στο ποδόσφαιρο, αν βέβαια μας δώσει τις ευλογίες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης".
"Έχω όνειρα για τον Ολυμπιακό"
Δεν το παίζει Ολυμπιακάρα, μετράει τα λόγια του και ομολογεί ότι δεν βλέπει πολλά παιχνίδια της ομάδας, αφού το χόμπι του είναι το κυνήγι. "Πηγαίνω για μέρες ολόκληρες από το Σουδάν ως τη Σκωτία. Μου αρέσει και η σκοποβολή σε πήλινο στόχο και εξασκούμαι στη Μαλακάσα. Κληρονόμησα την αγάπη μου για το κυνήγι από τον παπού , που μας μεγάλωσε. Τώρα βέβαια που έχω υπεύθυνη θέση στον Ολυμπιακό, θα μετέχω στις συνεδριάσεις του βόλει και θα παρακολουθώ περισσότερα ματς", που του φράζει το δρόμο στο εμπόριο των καυσίμων, έχει δώσει αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΒΒC και δεν πτοείται από απειλές, αφού θέλει να αποδώσουν καρπούς, διάφορες καταγγελίες που έκανε στη δικαιοσύνη.
Πάνω απ όλα όμως η αγάπη προς τον Ολυμπιακό για τον οποίο "έχω όνειρα, πάμε σκαλοπάτι, σκαλοπάτι και φέτος θα οργανώσουμε τις ακαδημίες για να βγάζουμε δικά μας παιδιά, θα κάνουμε έργα στο Ρέντη και ότι άλλο χρειαστεί για να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στον αφρό. Δεν το συζητώ για πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα. Μιλάμε για την Ευρώπη. Υπομονή και θα δείτε".
 
Αυτές είναι οι καλύτερες απαντήσεις στο ΒΟΘΡΟ των ''απέναντι''. Το πράγμα μιλάει από μόνο του και κάθε σύγκριση είναι περιττή.

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
 
Υ.Γ. 1 Τα όσα λέει για το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ, αξίζει να τα διαβάσουν κάποιοι δικοί μας οπαδοί, που ''τα ξέρουν όλα'' για το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ και μιλούν γι'αυτόν δημοσίως λες και είναι...Σαλιαρέλης. Μιλάμε για τους οπαδούς νέας κοπής, αυτούς που ''δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια''.
 
Υ.Γ. 2 Το είπαμε και το ξαναλέμε. Με τον κύριο Μελισσανίδη θα ασχοληθούμε εκτενώς σε προσεχή ανάρτηση.
 
Υ.Γ. 3 Πω πω ''καταστροφή'' που έφερε η θύρα 7 στον Ερασιτέχνη, ε? Όλοι όσοι ξέρουν και ασχολούνται εκ των έσω με τα του Ερασιτέχνη μας, λένε τα καλύτερα για τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Συνεχίστε να διαβάζετε το κάθε vazeletta και να μιλάτε με το χειρότερο τρόπο για άτομα που μια ζωή είναι κοντά στην ομάδα μας, νεόκοποι οπαδοί του Internet και των ραδιοφώνων -κυρίως αυτοί οι τελευταίοι-. Αυτοί που τους βγάζετε τσάτσους και υπαλλήλους τα έχουν κάνει όλα αυτά...

Σχόλια

Εικόνα dono

Δεν ξέρω αν είναι νομικά σωστό που δεν έπεσε ο ποα, σίγουρα δεν είναι ηθικά σωστό. Όταν πέφτεις στο γήπεδο ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ας ανέβει ένας παραπάνω από την Α2. Καλύτερα θα είναι το άθλημα αν αγωνίζονται στην Α1 ομάδες που δεν χρωστάνε και δεν μένουν στην κατηγορία μετά από ψηφοφορία της ομοσπονδίας. Τα ίδια ισχύουν και στα άλλα αθλήματα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο ζελες χρωσταει κιαυτος καμια 800.000 ευρωπουλα.
http://www.panathinaikos-press.com/2012/07/3500000.html
υπαρχει περιπτωση να τα καλυψει?
αρα και ΔΙΚΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ενας λογος παραπανω να ακολουθησει τον ηρακλη στη βου για χρεη..

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ έβγαινε ο Ντονάς και τους ξεφτίλιζε δημοσίως και στο vazeletta μας έκαναν φιλοσοφικές αναλύσεις για την κατάσταση στα ερασιτεχνικά τμήματα όλων των Συλλόγων. Αν ήταν αθλητής του Ολυμπιακού, θα είχαμε μύδρους για το κράτος που δεν ρίχνει το γαύρο για τα χρέη του. ΑΡΔ-ικειμενικοί...