ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ



Στο πολύ γνωστό blog fimotro, διαβάζουμε την παρακάτω είδηση.
 
Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο υπουργός Οικονομικών, ΠΟΙΟΣ πούλησε χθες τον τελικό του Μπάσκετ στο ΣΕΦ, απευθείας στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο κανάλι MA CHAINE SPORT HD; To υπουργείο Oικονομικών ή ο ΣΚΑΙ; Θα... επανέλθουμε...
 

 
Προφανώς δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτήν τη φήμη, μέχρι να παρουσιαστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ενώ μπορούσε το κράτος να αποκομίσει έσοδα από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του τρίτου τελικού μπάσκετ στο ΣΕΦ, προτίμησε να τα παραχωρήσει στον ΣΚΑΙ του Τουίτη. Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, όταν και η μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναικός βρέθηκε στον αέρα, οι αρχικές φήμες έκαναν λόγο για συμφωνία με τον ΑΝΤ1, αλλά ξαφνικά ανακοινώθηκε πως ο ΣΚΑΙ θα δείξει το παιχνίδι. Το θέμα βέβαια δεν τίθεται απλώς στη βάση της οπαδικής καζούρας, ''καλές κονόμες, Τουίτη''. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που διαβάσαμε στην έγκριτη Sportday του συγκροτήματος της οδού Δαβάκη, όπου παραμένει μέτοχος ο Τουίτης με ποσοστό 33%, πως το κενό από τη μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟ στο φάκελο αδειοδότησής της, καλύφθηκε εν μέρει με μία χορηγία-μαμούθ από τον ΣΚΑΙ, ύψους 4-6 εκ. ευρώ. Ο Μανώλης Γαβαθιώτης, στην ιστοσελίδα parapolitika.gr, αποκάλυψε πως αυτή η χορηγία αφορά τη δέσμευση διαφημιστικού χρόνου, άρα δεν έχει να κάνει με μετρητά. Η πώληση των δικαιωμάτων ενός αγώνα όμως σε γαλλικό κανάλι, έχει να κάνει με συγκεκριμένα λεφτά, σκαστά και ''κασερωτά''.
 
Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, θα έρθουν να προστεθούν στις αποκαλύψεις της εφημερίδας ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' για το ότι ο πρωθυπουργός της χώρας κύριος Σαμαράς, από τη Φινλανδία που βρισκόταν στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης, τηλεφώνησε στο ΕΣΚΑΝ, ζητώντας από την πρόεδρό του να παρανομήσει και να υποβληθούν οι αθλητές των ομάδων του τελικού μπάσκετ σε αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ, που δεν προβλεπόταν πουθενά στους κανονισμούς και είναι και επικίνδυνος για την υγεία τους. Το ίδιο φυσικά έπραξε με επιστολή του και ο τέως γαύρος Μακεδονομάχος υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Ιωαννίδης. Σαμαράς, Ιωαννίδης και τώρα Στουρνάρας? Θα δούμε. Αν όμως προστεθεί και ο υπουργός Οικονομικών στο παζλ της κρατικής αβάντας προς το βάζελο, αρχίζουν να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Καλά θα περάσουμε στην Α' Πειραιώς εμείς και οι υποψήφιοι των κομμάτων της τρόικα εσωτερικού...
 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

και σου λενε μετα τα ζελεδια ο Σαμαρας ειναι Ολυμπιακος...να μη πω καμια κουβεντα...και μου θυμιζει κατι αλλους.... Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
αλλα "ντροπη" είναι το ΣΕΦ...και πρεπει να κλεισει...

ΥΓ. Λαθος ΜΜΕ εκλεισε...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ο Σαμαράς είναι ολυμπιακός, αλλά όχι μόνο.
Είναι δεξιός και ολυμπιακός.
Ή, για να μην το αφήσω χωρματισμένο, το ψιλοδιορθώνω: Είναι πρώτα κάτι άλλο και μετά είναι ΚΑΙ ολυμπιακός.
Να το πω πιο κομψά: Του αρέσει να νικάει ο Ολυμπιακός. Το φχαριστιέται. Σίγουρ. Αλλά του αρέσουν περισσότερο άλλα πράγματα. Και τα φχαριστιέται περισσότερο. Σιγουρότατα.
Σε εσένα και σε εμένα αρέσει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Υποστηρίζουμε μόνο τον Ολυμπικαό. Όχι κάτι άλλο και τον Ολυμπιακό.
Να είσαι καλά.

Εικόνα μαουνιέρης

Και συγγνώμη για τους... αναγραμματισμούς.