ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ



Διαβάζουμε τα παρακάτω, από τη ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
Μία χρονιά τελείωσε, μία νέα θα αρχίσει...
Κάνοντας τον απολογισμό, διαπιστώνουμε ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν άκρως επιτυχημένη, από όλες τις απόψεις. Πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκό, παντού επιτυχίες και πάνω απ’ όλα με οικονομι...
κή υγεία.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σε αυτήν την δύσκολη χρονιά, ακολούθησε πιστά όλα τα τμήματα του «δαφνοστεφανωμένου» σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου του επιτράπηκε.
Έξω από το ...κάδρο των ευχαριστιών, αφήνουμε τον κάθε πικραμένο που χαλάστηκε, ξενέρωσε, ντράπηκε και του έπεσε η μούρη από το κύπελλο στο ποδόσφαιρο (Βαγγέλη γάμα τους όλους) και ταυτόχρονα χθες έβριζε και σιχτίριζε τον κόσμο που του σπάσανε τα νεύρα και αντέδρασε από αυτά που βλέπει τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Όλοι εσείς είστε πολύ light και δεν μας εκφράζετε, όπως δεν σας εκφράζουμε και εμείς οι «προβληματικοί» στα ξενέρωτα μυαλά σας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει πιο δυνατούς σε όλα τα τμήματα με ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

 
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7
 
Ελπίζουμε να τα διαβάσουν και οι οπαδοί του μπάσκετ, αυτοί που αγαπούν πρώτα το άθλημα και μετά τον Ολυμπιακό και κάνουν μαθήματα γηπεδικής συμπεριφοράς σε άτομα που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον Θρύλο. Ποιοι? Αυτοί που αν ο Τρινκιέρι πείσει τη Δέσπω, το Σεπτέμβριο θα την αποθεώνουν στο Eurobasket και θα νιώθουν ρίγη συγκίνησης σε ενδεχόμενη ''εθνική'' επιτυχία, για ''το μπάσκετ που είναι πάνω από όλα''. Μην μασάτε, μάγκες. Το είπαμε. Η σειρά και τώρα γυρίζει. Με τρίποντο-φάουλ του Σπανούλη, θα πάει στο 4-3 και θα δικαιωθείτε. Όσο για κάποια δημοσιογραφάκια της δεκάρας, που έχουν ως επάγγελμα να τα παίρνουν από τον κόσμο του Θρύλου και στοχοποιούν αυτούς που τους συντηρούν με τα ευρώ και τα κλικ τους, προσπαθώντας να μας πείσουν για το ότι ''50 γραφικοί που αρνούνταν να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ, κατέστρεψαν τον Ολυμπιακό'', λες και απευθύνονται στους οπαδούς του μπάσκετ από πάνω, τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο μαζί μας. Μέχρι τώρα, μάλλον σε διαφορετικό γήπεδο πήγαιναν από αυτό που σκάγαμε εμείς. Είναι αδύνατον να ήταν χθες στο ΣΕΦ, να έβλεπαν τις διμοιρίες να βρίζουν τον κόσμο του Θρύλου, τον Πειραιά, να μας απειλούν και στο τέλος να ''δένουν'' και πιτσιρικάδες και να πιστεύουν πραγματικά πως αν αυτοί ήθελαν, δεν θα έδιωχναν με το έτσι θέλω εμάς τους ''γραφικούς''. Είτε είναι τρόφιμοι ΠΙΚΠΑ και τα πιστεύουν όντως αυτά, είτε παίζει κάτι άλλο. Αν παίζει αυτό το άλλο, ας μάθουν ότι την εποχή που αυτοί ήταν ακόμη ''αντικειμενικοί'', κάποιοι κυνηγούσαν τον Ανάργυρο. Και τότε κάποιοι εύθικτοι ''αγανακτούσαν''. Τα άλλοθι και οι ευκολίες που ψάχνουν ορισμένοι, ας αναζητηθούν αλλού.
Όσο κι αν κάποιοι δυσανασχετούν, η αλήθεια είναι αυτή

Η ΘΥΡΑ 7 ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, εμένα προσωπικά η "αγανάκτηση" μου τη δίνει! Άσε που "ξεθυμαίνει" στο άψε-σβήσε και είναι εντελώς απολιτική και λουμπενιάρικη ως στάση.

Οργή; Ναι!
Κριτική; Ναι, σκληρότατη και ανελέητη!
Αγανάκτηση; Πολύ σοφτ για Γαύρους.

Χαίρε!

Εικόνα savvas gridlock

Σωστός. Όπως ακριβώς τα λες Γιώργο.

Εικόνα red devil 7

στο γηπεδο παμε επειδη παιζει ο ολυμπιακος ρε αντικειμενικαρες του κωλου..και οταν χανει η ομαδα δεν καθομαστε με σταυρωμενα χερια..προσφεραν ευρωπαικα οι παιχτες αλλα οταν χανουν τρεις φορες σε μια εβδομαδα απο τον βαζελο(δυο στο σεφ)σιγα μην τους χειροκροτησουμε κιολας!