ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΟ-ΠΑΣ



Η UEFA αποφάσισε χθες να ''κόψει'' την Ευρώπη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναικό. Ας δούμε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ΑΡΔικειμενικών.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 21-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 21-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 21-6-2013
 

 
Περιμένουμε από τις παραπάνω εφημερίδες να μας εξηγήσουν το γιατί παραπλανούσαν τόσο καιρό το αναγνωστικό τους κοινό, θεωρώντας πως ο ΠΑΟ κυρίως και όχι τόσο ο ΠΑΣ θα αδειοδοτηθεί οριστικά από την UEFA. Αυτά που έγραφαν προέκυπταν από ρεπορτάζ ή με βάση όσα τους έλεγαν από την ΠΑΕ ΠΑΟ? Είναι δημοσιογράφοι ή απλώς περνούν προς τα έξω την ''γραμμή'' της ΠΑΕ ΠΑΟ? Μιλάμε για μία UEFA που έφραξε τον δρόμο της Ευρώπης στη Μάλαγα, σε μία ομάδα που φέτος προκρίθηκε στους ''8'' του Champions League και παραλίγο στους ''4'' και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα της Primera Division της Ισπανίας. Ο κύριος Καρπετόπουλος, για παράδειγμα, μας εξηγούσε χθες από τα μικρόφωνα του SPORT FM 94,6 πως ήταν αισιόδοξος για την αδειοδότηση του ΠΑΟ. Πίστευε πως θα πάρει την άδεια τελικά η Πανάθα. Σήμερα μας γράφει ''NO PAY, NO PLAY''.
 
Ας θυμηθούμε και κάποια ''ωραία'' δημοσιογραφικά άρθρα του gazzetta.gr.
 
Mετά τα μεσάνυχτα βγήκε η απόφαση των εφέσεων που έκαναν οι Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να δικαιώνονται. Μάλιστα αυτή η απόφαση δικαίωσε και πανηγυρικά το Τριφύλλι που είχε πλήρη το φάκελό του, ενώ με αυτόν το τρόπο εκτέθηκε και ο Γιώργος Δημητρίου με την αρνητική του εισήγηση.
 
Αν ο Παναθηναϊκός πάρει και την αδειοδότηση την Πέμπτη τότε σε δύο ημέρες ο Αλαφούζος θα έχει πετύχει δύο εντυπωσιακά γκολ. Αν δεν την πάρει, όμως, θα το χρεωθεί ανεξάρτητα με τις μεθοδεύσεις και τις επιθυμίες της .....κόκκινης ομοσπονδίας.
 
Περιμένουμε από το gazzetta.gr να μας εξηγήσει το αν τελικά ο φάκελος που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟ ήταν πλήρης, το πού τον είδαν αυτοί το φάκελο της ΠΑΕ ΠΑΟ για να τον χαρακτηρίσουν ''πλήρη'', το αν εκτέθηκε ο κύριος Δημητρίου της ΕΠΟ -που όπως είδαμε τον έβαλε σε αυτήν τη θέση ο Μαυροκουκουλάκης του βάζελου- για την αρνητική του εισήγηση και το αν οι προσδοκίες που καλλιεργούσαν τόσο καιρό στους αναγνώστες τους-οπαδούς του ΠΑΟ, για σίγουρη αδειοδότηση της Πανάθας, επαληθεύτηκαν. Περιμένουμε και από τον κύριο Τάσο Νικολογιάννη aka Τάσαρο aka κυρ-Τάσο μας, να μας εξηγήσει το αν η ΕΠΟ του Σαρρή είναι κόκκινη.
 
Ας δούμε και τη δημοσιογραφία του Νικολάκη του ''Πρασινοφρουρού'' στην ΠΡΑΣΙΝΗ. Επιβεβαιώθηκε κι αυτός πανηγυρικά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 16-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 18-6-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 19-6-2013
 

 
Από εκεί και πέρα, εκτός από τα ΑΡΔ-άκια, υπάρχουν και οι οπαδοί του ΠΑΟ. Αυτοί καλούνται να μας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα.
 
α) Κάνει ο Μαρινάκης ό,τι θέλει την ΕΠΟ ''του τσάτσου του Σαρρή'', η οποία ΕΠΟ έδωσε άδεια στην ομάδα τους?
 
β) Μήπως η UEFA έγινε κι αυτή ''του γαύρου'' και την κάνει κι αυτήν ο Μαρινάκης ό,τι θέλει?
 
γ) Αν τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟ προσφύγει στο CAS, εσείς κάνετε ενστάσεις?
 
Επίσης, εμείς βλέπουμε πως ο Μανώλης Γαβαθιώτης, δικαιώθηκε πλήρως για όσα έγραφε πολύ πριν κάποιοι ανακαλύψουν τον τροχό. Έγραψε όμως κι άλλα, πιο πρόσφατα.
 
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ για όσους δεν το γνωρίζουν * ΑΝ δεν έχει άδεια από την Ευρώπη, δεν έχει άδεια και από την Ελλάδα *ΜΕ ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό * ΓΙΑ να καταλαβαινόμαστε
 
Πώς γίνεται λοιπόν μια ομάδα που κόβεται από την UEFA, να αδειοδοτείται κανονικά εδώ στην Ελλάδα και άρα να μπορεί να κάνει ελεύθερα όσες μεταγραφές-ανανεώσεις συμβολαίων θέλει? Το επιχείρημα ''άλλη Επιτροπή της UEFA κρίνει τους φακέλους για τη συμμετοχή στα ευρωπαικά Κύπελλα και άλλη, διαφορετική από την πρώτη, κρίνει το αν μία ομάδα δικαιούται να πάρει άδεια και να μην έχει περιορισμούς στις μεταγραφές'', που διακινούν κάποιοι Νικολογιάννηδες και Τουίτηδες, είναι για τα θηρία. Είτε πληρώνεις, είτε δεν πληρώνεις. Είτε είσαι ΟΚ γενικά και έχεις πλήρη φάκελο, άρα παίζεις Ευρώπη και κάνεις όσες μεταγραφές θες, είτε ο φάκελός σου είναι ελλιπής και έχεις την ίδια τύχη με τον Άρη. Εκτός κι αν στον Άρη ας πούμε είναι κορόιδα, που δεν πληρώνουν με το στόμα και θα κάνουν μετρημένες κινήσεις φέτος το καλοκαίρι. Θα ανοίξει επιτέλους ο φάκελος του Παναθηναικού, να δούμε το αν υπάρχουν χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟ και αν ναι, πόσα είναι αυτά, το πώς προβλέπεται να καλυφθούν και αν π.χ. η περίφημη χορηγία του ΣΚΑΙ ήταν όντως διαφημιστικός χρόνος ή θα περιμένουμε να δεήσει ο Τουίτης να αιτηθεί εγγράφως επ'αυτού?
 
Χρεωμένοι μέχρι το λαιμό, με ντου των επιδοτούμενων οπαδών του μεροκάματου στην ΕΠΟ παίρνουν άδεια, τρώνε σφαλιάρες από την UEFA και μετά προσφεύγουν και στο CAS, για να κερδίσουν στα χαρτιά αυτό που έχασαν στο γήπεδο, την ίδια ώρα που τα ΑΡΔάκια κάνουν το άσπρο-μαύρο, περνώντας στον κόσμο την γραμμή της Πανάθας.
 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Και φυσικά δεν ξεχνάμε τον ΠΑΣ, που ένας ολόκληρος Νομός κινητοποιήθηκε για να μην χάσει την Ευρώπη ''το καμάρι της Ηπείρου'', με ένα σωρό ''τοπικούς άρχοντες'' να παίρνουν τηλέφωνα και να πιέζουν την ΕΠΟ, ώστε να μην κάνει τη δουλειά της. Φυσικά δεν ξεχνάμε την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, που αποδείχθηκε ΕΛΑΧΙΣΤΗ και πρέπει να αντικατασταθεί. Τουλάχιστον αυτοί δεν παρουσιάζονται προς τα έξω ως ''ηθικοί'', όπως τα βαζελάκια. Γιατί τα βαζελάκια, εκτός από βουτηγμένα στην βρωμιά σε ολόκληρη την ιστορία τους, έχουν και ΘΡΑΣΟΣ από πάνω, κάτι που σε κάνει να θες να εξαφανιστούν από το χάρτη και να φωνάζεις με μίσος
 
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΕΚΑΚΙ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ-Α-ΚΗ

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Πάνε οι Βάζελοι στο CAS; Απίστευτο!

Εικόνα V0R4D0R

Ο Πανόπουλος πάντως δεν κουράζεται να τους γλεντάει:

"Σας καλούμε σαν προεδρεύουσα αρχή να εφαρμόσετε το αυτονόητο: Ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα να μπορούν παράλληλα να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA. Ομάδες που δεν μπορούν να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω αδειοδότησης να μην μπορούν να συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Α ρε κατακαημένε Yiannis, πήγες για μαλλί και βγήκες Κότζακ. Έρανο τώρα για το CAS και γρήγορα, μην ανέβουν τα αεροπορικά εισιτήρια και πάτε με ωτο-στοπ.

Εικόνα red devil 7

ποσο ανυπαρκτος ειναι ο αλαφουσκας μπροστα στον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ..
Εναν τετοιο θελει κ ο τρακης!

Εικόνα Tyxarpastos

Μια διόρθωση στο κατά τ'άλλα άψογο κείμενό σου.

Δεν φωνάζεις με μίσος αλλά με υπέρτατη ηδονή το

ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΕΚΑΚΙ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ-Α-ΚΗ

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα θα πεταχτεί ο γάτος να μας αναλύσει την ηδονή του μίσους...

Εικόνα dono

Η προσφυγή στο cas κοστίζει πολλά χρήματα. Τα έχουν;
Πάντως να μην ανησυχούν, ο φάκελλος τους είναι πλήρης...