Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ



Σάββατο 21 Ιουνίου 1997. Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ παντρεύεται στη Λάρισα την αγαπημένη του Βάσω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 23-6-1997
 

 
Κάποιος που δεν ξέρει, μπορεί να σκαλώσει εδώ και να πει ''και τι μας νοιάζει εμάς μωρέ μαλάκα να πούμε πότε παντρεύτηκε ο Καραπιάλης? Η ESPRESSO είσαι?''. Ας δούμε το αν θα πρέπει να μας νοιάζει λοιπόν όλους εμάς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 23-6-1997
 

 
Χρόνια την παίδευε τη Βάσω ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ, αλλά δεν στεφανώνονταν. ''Πρώτα θα πάρω πρωτάθλημα με τον Θρύλο και μετά θα πάμε στην Εκκλησία'', της έλεγε. Τη σήκωσε λοιπόν την καλή την κούπα το 1997 και μετά ντύθηκε γαμπρός. Μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 1991. Ο Ανάργυρος είχε τους πάντες απλήρωτους στον Θρύλο, το παρακράτος του ΚΑΡΚΙΝΟ-γιαννισμού οργίαζε, ο τότε πρόεδρος της Λάρισας Σαμαράς ήταν προσωπικός φίλος του ''καπετάνιου'' και ήθελε να τον δώσει στον ΠΑΟ, αλλά ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ δήλωνε αυτά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-6-1991
 

 
Έχουμε δει το τι συνέβαινε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν εμφανιστεί ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ. Άλλοι στη θέση του θα υπέγραφαν με κλειστά μάτια στον ΠΑΟ. Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ όμως δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ σαν αυτούς τους άλλους. Ο εμβληματικός παίκτης της δεκαετίας των '90s για τον Θρύλο, αυτός που στο πρόσωπό του όλοι εμείς βλέπουμε τη μετάβαση από τα πέτρινα χρόνια στην εποχή των σερί πρωταθλημάτων και της ερυθρόλευκης δυναστείας, είναι ένας απο τους ελάχιστους που μπαίνουν στο ίδιο κάδρο με τους Ανδριανόπουλους, το Βάζο και το Μουράτη, παρά το ότι έπαιξε στον Ολυμπιακό τα χρόνια του επαγγελματισμού. Αυτός είναι ένας από εμάς.
 
ΜΠΙΛΑΡΕ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ, ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Γνήσιος γαύρος! Μυθική προσωπικότητα. Τέσσερα γκολ στους Βάζελους. Και όχι σουξουμούξου με του ΑΡΔάκηδες! ΠΟΤΕ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

θυμαμαι ενα ή δυο χρονια αφου σταματησε ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ, σε καφε του νεου φαληρου βλεπαμε ενα "ντερμπακι" με το ζελε στη λεωφορο. Εληξε ξου... μου εκανε τρομερη ενυπωση οτι ηταν σκασμενος...με το που σφυρηξε ο κορακας ληξη μονολογησε "αυτους εγω τους @αμουσα μονος μου..."

Ναναι καλα ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ...του χρωσταμε κιαυτουνου μια φιεστα στο ναο...βαγγελη...