Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΟ 1961



Σεπτέμβριος του 1961 και ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟ aka ''Βαλιτσοφοριακός'', αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γουβέντους σε διπλά ματς, στα πλαίσια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης της περιόδου 1961-62. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Αθήνα και λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 21-9-1961
 

 
Από εδώ και πέρα, αρχίζει το γλέντι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 21-9-1961
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 22-9-1961
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 23-9-1961
 

 

 

 
Ο ΠΑΟ του ''εμείς ποτέ δεν κάνουμε ενστάσεις, δεν είμαστε γαύροι'', έκανε ένσταση προσδοκώντας να κερδίσει στα χαρτιά με σκορ 3-0 ένα ματς που στο γήπεδο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Στο μεζέ πήραν οι Ιταλοί αυτούς που ποτές δεν κάνουν ενστάσεις και έγραφαν πως ''ο ΠΑΟ πάει να πάρει το ματς στο τραπέζι'', σύμφωνα με την ''Αθλητική Ηχώ'' και όχι σύμφωνα με κάποιο μέσο ''του γαύρου''. Τελικά η ένσταση του ΠΑΟ απορρίφθηκε, το 1-1 παρέμεινε και η Γιουβέντους προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αφού κέρδισε το δεύτερο παιχνίδι στην Ιταλία με σκορ 2-1.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-9-1961
 

 
ΟΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ
 
Υ.Γ. Όλα τα των ενστάσεων, για όλες τις ομάδες, εδώ. Σε λίγο καιρό θα φορτώσουμε πολύ πράγμα, οπότε καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθεί αυτό το tag, που υπάρχουν συγκεντρωμένες αρκετές περιπτώσεις ενστάσεων των ομάδων του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Εγώ πιστεύω πως έχεις μια μονάδα εκτύπωσης εφημερίδων και γράφεις ο,τι θες.

ΕΛΕΟΣ πια...Όλο χολή και όξος για την ΠΑΝΑΘΑ

Ασύστολα ψεύδη

Καλό θα είναι να αναθεωρήσεις κυρ συντάκτα...................................................