ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ



Απρίλιος 1974 στην Αθήνα. Χούντα Ιωαννίδη, πολύ σκληρότερη από τη χούντα Παπαδόπουλου. Ενώ ο κόσμος υποφέρει και οι αντιφρονούντες με το παραμικρό στέλνονται για ''διακοπές'' στα ξερονήσια, στη Λεωφόρο ''φιλιούνται-αγκαλιάζονται'' οι τέως, οι νυν και οι επόμενοι. Ιστορικές στιγμές, αφού η μία χούντα του οπαδού και μέλους του ΠΑΟ Ιωαννίδη. που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στην Πανάθα της καρδιάς του και κανόνιζε μεταγραφές παράνομα (δείτε εδώ), παραδίδει την σκυτάλη στην άλλη χούντα, του ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη του πουσταρά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-4-1974
 

 

 
Φιλικό παιχνίδι Παναθηναικού-Κορίνθου, με τον τότε παράγοντα του ΠΑΟ Σαλαβράκο να κουβαλάει στη Λεωφόρο τον Καρκινογιάννη, ο οποίος αποθεώθηκε από τα βαζέλια και βγήκε και φωτογραφίες με τον Τότη το Φυλακούρη. 37 χρονών τότε ο ''καπετάνιος''. Είναι που όπως μας λένε κάποιοι φωστήρες-ερευνητές ''ο καπετάνιος Βαρδινογιάννης είναι γαύρος και μπήκε στον ΠΑΟ με σκοπό να τον διαλύσει''. Μιλάμε για σούργελα, για τενεκέδες, οι οποίοι παρασέρνουν και τους Ολυμπιακούς νέας κοπής να γράφουν/λένε τα ίδια. Άλλοι τρέχανε στα κρατητήρια επειδής λέγανε τίποτε στα καφενεία εναντίον των ''Επαναστατών'' κι άλλοι πουλάγανε τρόφιμα και πετρέλαιο παράνομα στη Ροδεσία και γίνονταν πάμπλουτοι. Έτσι ήταν η ζωή στην ''Επανάσταση'', που ''έφερε δικαιοσύνη για όλους και ακόμη και οι πλούσιοι στέκονταν σούζα'', σύμφωνα με τους ''πατριώτες''...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Επίσημα (πιο επίσημα δεν γίνεται) ξέρω ότι ο Βαρδινογιάννης στενοχωρήθηκε πολύ που δεν μπόρεσε να πάρει τον Ολυμπιακό. Είχε κυριολεκτικώς σκυλιάσει! Ο Σταύρος Νταϊφάς, που πήρε τον Ολυμπιακό, τον προέτρεψε να πάρει τον ΠΑΟ, αφού τον συμπαθούσε κιόλας (: ο Βαρδινογιάννης τον ΠΑΟ). Την καλημέρα μου σε όλους.

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα. Έτσι είναι. Εδώ ο Κοσκωτάς σήμερα δηλώνει άρρωστος γαύρος, ενώ πριν το 1987 έπαιρνε διαρκείας στη Λεωφόρο και χάριζε λεφτά στον Ερασιτέχνη Παναθηναικό. Άλλο πράγμα ο Ολυμπιακός από το υπόλοιπο Αττικής.

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα σύγγαυρε, μου έβαλες προχτές την ιδέα, και ιδού:

http://erythrolefkometerizi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4.html

Εικόνα savvas gridlock

Oπότε στο κείμενο για τον Περπινιάδη, θα αλλάξω το παλιό με το δικό σου βίντεο. Να'σαι καλά Γιώργαρε.

Εικόνα μαουνιέρης

Άφησε και τα δύο βιντεάκια, χάριν του πλουραλισμού. Γαύρος το έφτιαξε και το άλλο, και μάλιστα με αγάπη. Χαίρε!