ΠΟΥΣΚΑΣ, ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΥ, ΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗΣ



Ας δούμε μία ωραία ιστορία για το Χουντέμπλευ, όπως μας την διηγείται ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟ την περίοδο που τον έστειλε η χούντα στον τελικό με τον Άγιαξ το 1971, Πούσκας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 10-11-1992
 

 
Ο Πούσκας τα είπε αυτά, έτσι? Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε, 21 χρόνια μετά τον ''άθλο'' του Χουντέμπλευ. Επίσης, δεν παίρνουμε τη δήλωσή του από το ''ΦΩΣ'', αλλά από τα ''αντικειμενικά'' ''ΝΕΑ''. Επομένως, το ''τα λένε οι γαύροι αυτά'', πάει περίπατο για τα λαγουδάκια. Πάλι καλά που δεν ζήτησε ο Ασλάνας να στήσει κώλο όλη η Ελλάδα, για να πάρει Ευρωπαικό ο αγαπημένος του Παναθηναικούλης, στον οποίον ήθελε να εγγραφεί ως μέλος από το 1952, όπως αποκάλυψε σε Γ.Σ. του ΠΑΟ το Σεπτέμβριο του 1971 και έχουμε δει εδώ...

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Δηλαδή ποιό από τα δύο είναι το πιο παράξενο:

το ότι υποσχέθηκε ο Ασλάνας να δώσει (πώς αλήθεια?) Κούδα και Σαράφη στην ομάδα του,
ή
το ότι "ξεσηκώθηκε ολόκληρη η Μακεδονία" για να μην πάνε οι παίχτες στον ΠΑΟ?

ΥΓ: Καλά, τόσα χρόνια οι μπουγάτσες δεν έχουν στηρίξει την έχθρα προς τον Ολυμπιακό (εκτός από τα πολλά πρωταθλήματα που τους έκλεψε, ενώ αυτοί έβγαιναν κατά κανόνα ...τέταρτοι -στην καλύτερη-) στο ότι πήγε να τους πάρει τον Κούδα? Βρε μυστήρια πράγματα...

Εικόνα savvas gridlock

Για να θυμηθούμε και το ποιος Σύλλογος πρωτοστάτησε στο να επιστρέψει ο Κούδας στον ΠΑΟΚ το 1968, από την ΟΜΑΔΑ της 3ης Σεπτεμβρίου 1968.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Μιλάμε για τον Κούδα που τον συντηρούσε ο Ολυμπιακός και έμενε για 2 χρόνια περίπου στον Πειραιά. Πώς να τα βάλεις όμως με τη βαζελοχούντα, δίχως Ανδριανόπουλο -τον σούταρε από τον Θρύλο ο Ασλάνας, ακριβώς για να μην καταλήξει στον Θρύλο ο Κούδας- και δίχως Γουλανδρή εκείνη την χρονιά? Ας μην είχε τραβήγματα με την υγεία του ο κυρ-Νίκος και θα βλέπαμε το πού θα έπαιζε ο ''Μεγαλλλλέξανδρος'' της μπουγάτσας.