ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ



Το θέμα με ''τους δανεικούς που δίνει ο γαύρος δεξιά κι αριστερά κι έχει γεμίσει παραρτήματα όλη η Ελλάδα'', το εξετάσαμε πέρυσι. Πέρα από κάποια ''δικά μας'' βαζελογαυράκια, που πιστεύουν τα ίδια με τον έγκριτο Τουίτη και τους τσάτσους του, οπαδούς και ΑΡΔ, στο άρμα του Αλαφούζου μπήκαν και κάποιοι βουλευτές.
 
Με ερώτηση τους προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης ζητούν να μάθουν αν το φαινόμενο των δανεισμών πλήττει την αξιοπιστία των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και στοιχημάτων. Στην ερώτησή τους αναφέρουν την περίπτωση "του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού, που έχει δανείσει 16 ποδοσφαιριστές σε εννέα ελληνικούς συλλόγους, εκ των οποίων οι 12 είναι σε επτά ομάδες της Σούπερ Λιγκ". "Ανεξάρτητα με το τι ισχύει σε άλλες χώρες και μετά τα τόσα ‘ύποπτα’ συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, που έχουν στοχοποιήσει τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι διερευνούν διαχρονικά τα ‘σκανδαλώδη’ αποτελέσματα των αγώνων αυτών, για τα οποία έχει επιληφθεί και η ελληνική Δικαιοσύνη, διερωτώμεθα αυτό που κάθε καλόπιστος φίλαθλος του ποδοσφαίρου και τυχόν παίκτης του Στοιχήματος διερωτάται: Μήπως ήρθε η ώρα να θεσπισθούν από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας (υπουργείο - ΕΠΟ) υγιείς και αυστηρότεροι κανόνες στο θέμα αυτό, με πλαφόν 'δανεικών' και απαγόρευση δανεισμού σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας;", υπογραμμίζουν στην ερώτηση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, κατέθεσαν την ερώτηση επειδή τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί ομιχλώδες τοπίο με διώξεις για "στημένα" παιχνίδια.
 
Να ενημερώσουμε λοιπόν τους αξιότιμους κυρίους βουλευτές μας πως στην Ιταλία η Ίντερ έχει 8 δανεικούς σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας με αυτήν, της Serie A. ΟΚΤΩ. Οι Μπάρντι-Μπενάσσι-Ντούνκαν στη Λιβόρνο, ο Όμπι στην Πάρμα, ο Σκελότο στη Σασσουόλο, ο Λαξάλ στην Μπολόνια, ο Λόνγκο στην Ελλάς Βερόνα, αλλά το καλύτερο, ο Σιλβέστρε στη Μίλαν.
 
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΑ, Η ΙΝΤΕΡ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣ ΣΙΛΒΕΣΤΡΕ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ Ή ΣΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ.
 
Αν πάμε στην Αγγλία, θα δούμε ότι η Τσέλσι έχει παραχωρήσει δανεικό το Λουκάκου στην Έβερτον και το Μόουζες στη Λίβερπουλ. Κι αν κάποιος πει ''εντάξει, δύσκολα η Έβερτον και η Λίβερπουλ να χτυπήσουν πρωτάθλημα, ούτε στην τετράδα θα μπουν'', θα του απαντήσουμε πως εκτός του ότι η Λίβερπουλ είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αυτήν την στιγμή κι έχει κερδίσει ήδη τη Γιουνάιτεντ, εκτός του ότι είναι Λίβερπουλ όπως και να'χει και σε όποια κατάσταση κι αν είναι, μιλάμε για το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της Premier League εδώ και πολλά χρόνια και κανείς δεν ξέρει το πού θα κάτσει η μπίλια στο τέλος.
 
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΑ, Η ΤΣΕΛΣΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
 
Τα links του transfermarkt χρησιμοποιούμε, που είναι στην παλαιότερη ανάρτηση μας. Ας τα δούνε και οι κύριοι βουλευτές και μετά ας αναζητήσουν μία θέση στο πάνελ της ''Δίκης'' στον ΣΚΑΙ του κυρίου Θωμαίδη. Μόνο μία παράκληση από εμάς.
 
ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.

Σχόλια

Εικόνα red apple

χικ χικ χικ

Έλιωσα!