ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ: ΣΕΖΟΝ 1990-91



Επιστροφή στα ''πέτρινα χρόνια'' του Θρύλου. Σεζόν 1990-91. Ας δούμε το μέσο όρο εισιτηρίων εκείνης της περιόδου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 5-6-1991
 

 
Απαραίτητες διευκρινίσεις.
 
α) Εκείνη την περίοδο, ο Ολυμπιακός είχε έδρα το Στάδιο Καραισκάκη, ενώ ο ΠΑΟ είχε έδρα το διπλάσιας χωρητικότητας ΟΑΚΑ.
 
β) Εκείνη την περίοδο, ο ΠΑΟ πήρε το νταμπλ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίποτε.
 
γ) Εκείνη την περίοδο, ο ΠΑΟ προερχόταν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την αμέσως προηγούμενη χρονιά, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν 3 χρόνια δίχως πρωτάθλημα.
 
δ) Εκείνη την περίοδο, ο ΠΑΟ είχε το φθηνότερο εισιτήριο στην Α' Εθνική, με μέσο όρο τιμής 585 δραχμές, ενώ ο Ολυμπιακός το δεύτερο ακριβότερο, με μέσο όρο τιμής 1.121 δραχμές, περίπου τα διπλάσια από αυτά του ΠΑΟ δηλαδή.
 
ε) Εκείνη την περίοδο, είχαμε πρόεδρο τον Ανάργυρο Σαλιαρέλη, που πέραν του αποδεδειγμένου ''παντελονιάσματος'' και του ότι ήταν υποχείριο του ''Ύψιστου'', σε σημείο οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων να μας φωνάζουν ειρωνικά, όποτε μπαίναμε στο γήπεδο, ''έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη'', έκλεινε και τη θύρα 7 κι έστελνε μπράβους κι ασφαλίτες στα σπίτια γαύρων.
 
Ας θυμηθούμε το τι περάσαμε τότε
 
και πώς γιορτάσαμε στο τέλος τη...μη κατάκτηση τίτλων.
 
Παρ'όλα αυτά, ήρθαμε πρώτοι στα εισιτήρια, πάνω από τον νταμπλούχο ΠΑΟ. Τα βαζελάκια τότε δεν πηγαίνανε στο γήπεδο, γιατί λέγανε ''μας κοροιδεύει ο Βαρδινογιάννης, δεν κάνει μεταγραφές, μόνο το Λούπου μας έφερε''.
 
Κοιτάξτε πώς ήμασταν παλιά, δείτε το πώς είμαστε τώρα και κάντε κάτι να σταματήσει η βαζελοποίηση του κόσμου του Ολυμπιακού. Αυτό πάει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, άσχετα με το αν φταίνε ή δεν φταίνε...

Σχόλια

Εικόνα xaralampospan

Επίσης εκείνη την σεζόν είχαμε παίξει κάποια εντός έδρας παιχνίδια μάκρια από το καραισκάκη λόγω τιμωρίας στο μάτς με τον αθηναικό. οπότε θα είχαμε ακόμα περισσότερα εισιτήρια.5 αγωνιστικές είχαμε φάει,αλλά δεν θυμάμαι μήπως εκτίσαμε καμία σε μάτς κυπέλλου.

Εικόνα savvas gridlock

Την ποινή την εκτίσαμε παίζοντας στα Γιάννινα με τη Λάρισα, στο Άργος με τον Πανιώνιο, στη Λαμία με τον Ιωνικό, στον Πύργο με τον Απόλλωνα Αθηνών και στο Βόλο με τον Ηρακλή. Όλα ματς πρωταθλήματος, γιατί στο Κύπελλο είχαμε αποκλειστεί ένα μήνα πριν το ντου με τον Αθηναϊκό, τον Ιανουάριο του 1991, με το 3-0 στην Τούμπα (το πώς καταφέραμε και μείναμε έξω, ενώ είχαμε κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, είναι ένα θέμα για ξεχωριστή ανάρτηση...).

Εικόνα red apple

Συγνώμη αλλά, προσωπικά, θα διατηρούσα στο διηνεκές αυτό το άρθρο... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΌΤΕΡΟΙ