ΘΥΡΑ 13: ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ ΤΟ 1971



Μάιος του 1971 και οι βάζελοι βρίσκονται σε αναβρασμό. Η πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα τους έχει στείλει στο Γουέμπλευ και όλοι ψάχνονται να κάνουν ένα κουμάντο, ώστε να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι γνήσιοι ''αντιστασιακοί'' Παναθηναικοί, που θα ταξιδέψουν τζάμπα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ 15-5-1971
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ 22-5-1971
 

 
Σύμφωνα με τα ''Παναθηναικά Νέα'' λοιπόν, το συλλογικό όργανο του ΠΑΟ και όχι ''μια φυλλάδα του γαύρου'', η θύρα 13 1966 έστειλε 100 άτομα στο Χουντέμπλευ ΤΖΑΜΠΑ, αφού πλήρωσε ο πατριάρχης του Παναθηναικού Ασλάνας. Αυτή είναι η γνήσια αντιφασιστική ιστορία της ένδοξης θύρας 13. Ειλικρινά την ζηλεύω αυτήν τη θύρα, μάγκες. Το σωστό σωστό. Την αντίσταση που έκανε η θύρα 13 επί χούντας, ούτε στον ύπνο του την είχε δει ο Παναγούλης.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Βαζελος=Του τσαμπα οπαδος

Εικόνα μαουνιέρης

Και πού είναι η έκπληξη;!

Εικόνα savvas gridlock

Αφού ξέρεις. Για το ίντερνετ, οι βάζελοι κάνανε αντίσταση επί χούντας. Σε λίγο θα βελτιωθούν στο ψέμα και θα υιοθετήσουν και το ''κρα κρα κρα'' για τον Ασλάνα.

Εικόνα μαουνιέρης

Δίκιο έχεις, Σάββαα φίλε, και καλά κάνεις και τους ξεφτιλίζεις. Οι νεόκοποι Βάζελοι προσπαθούν με τον ιστορικό αναθεωρητισμό τους να αρνηθούν τα "κατορθώματα" των μπαμπάδων τους και να φέρουν τα πράγματα τούμπα. Εμείς που είμαστε παλιοί ξέρουμε - και δεν ξεχνάμε. Οι νέοι πρέπει να τα μάθουν.