ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1985: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΞεκινάμε σήμερα τις αναρτήσεις για το ''τίμιο'' πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το 1985. Δεν θα'ναι μία, αλλά αρκετές. Η αρχή θα γίνει με το θέμα που αποκάλυψε στα μέσα της περιόδου 1984-85 ο δημοσιογράφος του ''Φιλάθλου'' Κώστας Καίσαρης, για το πώς κινήθηκε οικονομικά σε εκείνη τη σεζόν το παοκάκι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 8-1-1985
 

 

 

 

 

 

 

 
Ο τότε ΓΓΑ της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και αχυράνθρωπος του ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη, Κίμων Κουλούρης, προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με δηλώσεις του την επομένη, κατηγορώντας την εφημερίδα και τον ίδιο τον Καίσαρη για ''κιτρινισμό''. Για την ουσία φυσικά, δεν μας είπε κάτι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 9-1-1985
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 10-1-1985
 

 

 

 
5 εκατομμυριάκια ζεστά ζεστά από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στην ομάδα του Δημοσίου από το Βορρά. Κι αυτά ήταν μόνο η αρχή. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απονομήθηκε το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν στο ''αδικημένο'' παοκάκι...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τί είναι 5 μυριάκια για τα Μπαόκια... Αυτοί θα πρέπει νάχουν τον αγλέουρα τόσα χρόνια....αδεκίας από το ...κράτος των Αθηνών που γαμ...αι ο Θρύλος και ο Πειραιάς και δεν εκινήθη φύλλο!