Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ''ΕΣΦΑΞΕ''΄ΤΟΝ ΠΑΟ (VIDEO)



Σκούζουν απο χθες τα λαγουδάκια, διοίκηση-παίκτες-προπονητές-οπαδοί, για ''επιστημονική διαιτησία Μάνταλου, που αδίκησε την Πανάθα με τα πολλά φάουλ''. Ο Τουίτης τα'πε και δημόσια, ενώ τα μέσα του οργιάζουν.
 
Για ένα ακόμα ένα ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της. Ο διαιτητής Μάνταλος καταλόγισε 25 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και μόλις 10 υπέρ του Παναθηναϊκού. Παρότι δεν είχε να αποφασίσει για μια δύσκολη φάση, για ένα μεγάλο λάθος, με τα συνεχόμενα σφυρίγματα και τις αποφάσεις του διαμόρφωσε την ροή της αναμέτρησης.
Αν και ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Ολυμπιακό, καταλογίστηκαν εις βάρος του παρά πολλά φάουλ. Ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ενώ, αν και έγιναν πολλές επιπλέον καθυστερήσεις από πλευράς Ολυμπιακού, στο 5λεπτο των καθυστερήσεων, σφύριξε τη λήξη, αμέσως μόλις συμπληρώθηκαν τα πέντε λεπτά.
Σε κάθε επαφή των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου με τους αντιπάλους σφύριζε φάουλ, με αποτέλεσμα στο 30’ τρεις από τέσσερις παίκτες που έπαιζαν στο κέντρο να έχουν δεχθεί κίτρινη κάρτα. Όσο για το τι έπρεπε να γίνει για να πάρουν ένα φάουλ οι παίκτες του Παναθηναϊκού; Έπρεπε να αιμορραγούν για να συγκινηθεί ο Σπύρος Μάνταλος και να δώσει ένα φάουλ.
Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα συνολικά στατιστικά, καθώς οι «πράσινοι» έκαναν 25 φάουλ, έναντι μόλις 10 των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Και επειδή κάποιοι θα προλάβουν να πουν ότι αυτό δικαιολογείται επειδή οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αυτό δεν ισχύει, καθώς την κατοχή την είχε ο Παναθηναϊκός με 52% έναντι 48% των φιλοξενούμενων.
 
Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Μάνταλος χθες, έτσι λαγουδάκια? Θέλετε να δείτε μεγάλο λάθος? Δείτε το.
 

 
Έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα γι'αυτό το μαρκάρισμα ο Πράνιτς? Θα'ταν η δεύτερη και θα έβγαινε με κόκκινη εκτός γηπέδου στο 81', άρα θα έμενε ένα τέταρτο περίπου, με τις καθυστερήσεις, για να εξαργυρώσει το αριθμητικό του πλεονέκτημα ο Θρύλος. Γιατί δεν την πήρε?
 
Όσο για το Μάνταλο, που χθες έδινε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού μόνο με τη δεύτερη, στα 2 το 1 δώρο, λες και είναι πιτσαρία, κάνοντας τα στραβά μάτια στο συνεχές κλοτσίδι των λαγών, που έπρεπε να καταλογιστούν τουλάχιστον άλλα τόσα φάουλ εις βάρος τους, να θυμηθούμε λίγο το παρελθόν του?
 
α) Τη σεζόν 2009-10 έπαιξε διαιτητής σε πολλά ματς του Ολυμπιακού Βόλου στη Β' Εθνική, στη ''μεγάλη πορεία'' της ομάδας του Μπέου, κολλητού του Πατέρα τότε, προς την άνοδο στη Superleague.
 
β) Τη σεζόν 2010-11, έγινε διαιτητής Superleague, ανέβηκε κατηγορία δηλαδή μαζί με το Βόλο. Όλως τυχαίως τότε επέστρεψε στην προεδρία του ΠΑΟ ο κύριος Πατέρας, μετά το ''επεισοδιακό καλοκαίρι'' του 2010 που αποχώρησε, επειδή έπρεπε να απολογηθεί για τα λεφτά που ξόδεψε σε ''περίεργες'' μεταγραφές. Τι έκανε στο πρώτο ματς του ΠΑΟ που έπαιξε διαιτητής λοιπόν ο κύριος Μάνταλος το 2010? Δείτε από βίντεο του leoforos.gr, όχι από βίντεο Ολυμπιακών, στο 02:33 και μετά, το χέρι του Πλεσίς που ''δεν είδε'' στο ματς με τον Πανσερραικό στο ΟΑΚΑ, με το σκορ στο 1-0 εκείνη την στιγμή...
 

 
γ) Η καταγωγή του κυρίου Μάνταλου είναι από την Καβάλα, όπως και του κυρίου Ψωμιάδη, αυτού που ο κύριος Πατέρας ομολόγησε δημοσίως πως αποτελεί ''αδερφούλη''. Τυχαίο φυσικά το γεγονός, μην πάει αλλού το μυαλό σας...
 
Θα θέλαμε στο βίντεο να συμπεριλάβουμε κι άλλες φάσεις, όπως το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ μαρκάρισμα του Λαγού στο Χολέμπας, που είναι κανά δυο κόκκινες μαζί, αλλά δυστυχώς η αξιότιμη κυρία NOVA δεν μας το επιτρέπει. Μένουμε όμως στην αποβολή που δεν δώθηκε στο 81'. Να δούμε αν θα μείνει και κάνας καθηγητής διαιτησίας σε αυτήν τη φάση, στις εκπομπές του ΣΚΑΙ (χα χα, λέμε και κάνα αστείο για τον κύριο Μηντιούρη, άλλον ένα φίλο του κυρίου Πατέρα, μετά τον κύριο Βαρούχα), της NOVA, αλλά και της Δημόσιας Τηλεόρασης...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Πριν, δε από την αποβολή-μαρς του Πρρρρρρ-άνιτς προηγήθηκε φάουλ στον Σάμαρη που τον έκαναν σάντουιτς δυό λαγουδάκια...Να τα λέμε όλα κυριε Σάββας, ΟΚ;

χοχοχοχο