''ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ'' ΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Ένα πολύ ωραίο πανί σήκωσαν πριν λίγο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οπαδοί του Παναθηναικού, στο ματς μπάσκετ για την Ευρωλίγκα με τη Λιέτουβος Ρίτας.
 

 
Άδωνις=ο γνωστός μπουμπούκος 'Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας σήμερα, που με τις αποφάσεις του έχει εκνευρίσει αρκετούς. Μεταξύ αυτών των ''αρκετών'' και κάποιοι φαρμακοβιομήχανοι. Τυχαία λοιπόν, βλέπουμε απανωτές αναρτήσεις εναντίον του στο site newsbomb.gr, ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου, που επίσης τυχαία είναι μεγαλομέτοχος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ ΠΑΟ. Η εφημερίδα Νewsbomb, μάλιστα, του ομίλου Γιαννακόπουλου, έχει οργιάσει τις τελευταίες μέρες. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα 3 τελευταία πρωτοσέλιδά της.
 

 

 

 
Αγανάκτησε λοιπόν ο κόσμος του ΠΑΟ (που πάντοτε είναι πρόθυμος να εκφραστεί πολιτικά στο γήπεδο), με όσα βλέπει να γίνονται στο Υπουργείο Υγείας και αυθόρμητα σήμερα σήκωσε αυτό το πανί. Εντελώς τυχαία, ένα ακόμη site ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή, πρώτο και καλύτερο.
 

 
Τώρα βεβαίως κάποιοι κακεντρεχείς θα μπορούσαν να πούνε ότι αυτή η αγανάκτηση εκδηλώθηκε μόνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και σε κανένα άλλο γήπεδο που αγωνίζεται κάποιο τμήμα του ΠΑΟ. Ούτε στα παιχνίδια των ομάδων βόλλευ-πόλο-μπάσκετ γυναικών σηκώθηκε αντίστοιχο πανί εναντίον του μπουμπούκου, ούτε στη Λεωφόρο, σε ματς του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού, από αυτούς τους αγανακτισμένους και πάνω από όλα αυθόρμητους οπαδούς του τριφυλλιού. Εμείς τι άλλο να πούμε? Θα κλείσουμε με μιαν ευχή.
 
ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Υπαληλοι? Τι λες ρε φιλε? κι εγω που νομιζα οτι υπαλληλοι ηταν μονο του σωκρατη απ τη θυρα 7! Να προσεχεις τα λογια σου αλλη φορα σε παρακαλω πολυ!

Εικόνα savvas gridlock

Έχεις δίκιο, συγγνώμη Νίκο.

Εικόνα 7fearofthedark
Εικόνα savvas gridlock

Κοίτα φίλε, εμείς εδώ δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τέτοια πράγματα. Δηλαδή τι υπονοείς, ότι μπρος στο κέρδος οι Γιαννακόπουλοι δεν σέβονται τίποτε? Ντροπή. Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο έντιμοι είναι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχχαχαχχαχαχχχαχχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχααχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί λέτε ρε 'σεις; Αυτό είναι επικό!!!

Εικόνα red apple

Μιλάμε για εμετό.
Δεν περιγράφω άλλο....

Εικόνα kg

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!!

(2000 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ..............2000 ΘΕΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ...............ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ........ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ!!!!)

Εικόνα savvas gridlock

Άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν.

Εικόνα clark gheibol

πάντως εμένα μου φαίνεται ότι οι Γιαννακόπουλοι όσο πάει και κονταίνουν. Συρρικνώνονται κι αυτοί σιγά σιγά