ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ



Eίναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναικό και φέτος.
 
-Το καλοκαίρι παίρνει άδεια από την υποτίθεται κόκκινη ΕΠΟ με το έτσι θέλω, αφού χαρτζιλικωμένοι οπαδοί του Φορέα της τρεχάλας κάνουν ντου την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης και με τον τσαμπουκά καταφέρνουν να επιβάλουν τη θέλησή τους. Η UEFA κόβει το φάκελο του ΠΑΟ, αλλά η ''κόκκινη ΕΠΟ'' τους επιτρέπει να κάνουν όσες μεταγραφές θέλουν, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, π.χ. τον Άρη, που έχουν περιορισμό σε μεταγραφές-ανανεώσεις συμβολαίων λόγω χρεών. Και δεν φτάνει που αποκομίζουν όφελος ΠΑΡΑΝΟΜΑ, τα ΜΜΕ της προπαγάνδας τους, όπως το vazeletta.gr, στοχοποιούν το Δημητρίου της ΕΠΟ, που είχε εισηγηθεί να μην πάρει άδεια ο ΠΑΟ. Ποιον Δημητρίου? Το γιο της γυναίκας του sir Manos Mavrokoukoulakis. Φαντάζεστε αυτά να γίνονταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Η ''κόκκινη'' Superleague επιτρέπει από την αρχή της χρονιάς στον ΠΑΟ του Τουίτη να εισπράττει από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του περισσότερα χρήματα από αυτά που αναγράφονται ως τιμή πάνω στο εισιτήριο, θέλει δεν θέλει ο φίλαθλος που το κόβει. Πού πάνε αυτά τα έξτρα χρήματα? Στο υποτίθεται μη κερδοσκοπικό σωματείο της Παναθηναικής Συμμαχίας. Πώς γίνεται τώρα ένα ''μη κερδοσκοπικό σωματείο'' να είναι μεγαλομέτοχος σε ΠΑΕ, δηλαδή σε ανώνυμη εταιρεία που εξ ορισμού έχει σκοπό το κέρδος, δεν φαίνεται να απασχολεί την ''κόκκινη'' Superleague, το ΣΔΟΕ και την κυβέρνηση του μπούλη Σαμαρά και του γενικού γραμματέα κυρίου κυρίου Μπαλτάκου. Το ότι με αυτόν τον τρόπο το κράτος χάνει λεφτά, αφού αλλιώς φορολογείται μία δωρεά σε μη κερδοσκοπικό σωματείο κι αλλιώς η αγορά εισιτηρίου σε εκδήλωση μίας ανώνυμης εταιρείας, που αναγκαστικά περιλαμβάνει ΦΠΑ, μάλλον δεν απασχολεί το κράτος. Φαντάζεστε όλα αυτά να γίνονταν για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Στην ΠΑΕ ΠΑΟ τρέχει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αυτήν την ώρα, που κανείς δεν ξέρει αν και σε τι ποσοστό έχει καλυφθεί. Η ΠΑΕ ΠΑΟ έχει αρνητικά ίδια κεφάλαια ύψους 9 εκ. ευρώ, τουτέστιν αν δεν μπούνε από την τσέπη κάποιου/κάποιων άμεσα τουλάχιστον 9 μύρια, η ΠΑΕ ΠΑΟ πρέπει να διαλυθεί. Όχι από τη Superleague, την ΕΠΟ και τον αθλητικό δικαστή, αλλά από το ελληνικό κράτος που οφείλει να παρέμβει. Ασχολείται το ΣΔΟΕ με όλα αυτά? Φαντάζεστε να συνέβαινε κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Η περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει πως θα δώσει 7 μύρια στον ΠΑΟ για ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου, συν άλλα 2,5 για...αδιευκρίνιστους προς το παρόν σκοπούς. Φαντάζεστε να γίνονταν αυτά για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Μετά από τιτιβίσματα του Τουίτη, που ζητούσε από τον κόσμο του ΠΑΟ να επέμβει επειδή η NOVA είναι...αντιπαναθηναική, ''αγανακτισμένοι πολίτες'' καίνε το βαν του συνδρομητικού σταθμού έξω από τη Λεωφόρο, σε αγώνα του ΠΑΟ. Φυσικά, ηθική αυτουργία δεν προκύπτει για τον Τουίτη, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Ελλάδος. Σε ποια NOVA επιτέθηκαν? Σε αυτήν που τους έδινε κανονικά ό,τι προβλεπόταν με βάση το τηλεοπτικό συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, αλλά τους έκοψε, προσωρινά, το ΕΞΤΡΑ 1 μύριο που τους έδινε. Λεφτά που άλλες ομάδες δεν βλέπουν καν, οι βάζελοι μανούριασαν για να τα πάρουν και κάνανε και πεσίματα στις λαμαρίνες. Το αποτέλεσμα ήταν να τους ανταμείψει η NOVA με νέο συμβόλαιο, που σύμφωνα με αρκετούς θα αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟ. Φαντάζεστε αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Εγγυητική επιστολή, για μία ακόμη χρονιά, δεν έχει καταθέσει ο ΠΑΟ, αλλά παρ'όλα αυτά οι ''κόκκινες'' ΕΠΟ-Superleague και η Πολιτεία ''του γαύρου'' επιτρέπουν στον ΠΑΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Superleague. Η κατάθεση εγγυητικής επιστολής είναι υποχρεωτική για όλες τις ομάδες, πλην ΠΑΟ. Φαντάζεστε αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Ο Νικόλας Πατέρας, ''καπετάνιος των ονείρων'' του Φορέα της τρεχάλας, καταθέτει στην υπόθεση των στημένων αγώνων πως αποκαλεί τον προφυλακισμένο Ψωμιάδη ''Μάκαρο'', ''μουστάκια'' κι ''αδελφούλη'', ενώ δηλώνει πως ο γιος του, Σταύρος Ψωμιάδης, είναι ''καλό παιδάκι''. Καμία δίωξη δεν ασκείται εις βάρος του, την ώρα που εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη επειδή ''μιλούσε με τον Μπέο''. Φαντάζεστε όλα αυτά να ήταν ανάποδα για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη? Φαντάζεστε τι θα άκουγαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αν αβάνταραν τον χ,ψ πρόεδρό μας όπως αβαντάρουν ακόμη και σήμερα οι επαγγελματίες οπαδοί του Φορέα της τρεχάλας τον Πατέρα?
 
-Μετά το ντέρμπυ της Λεωφόρου μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού και σε θύρα που τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ για μέλη της Παναθηναικής Συμμαχίας και 40 ευρώ για μη μέλη, δημοσιεύονται στο Internet φωτογραφίες με εισιτήρια που έχουν αναγραφόμενη τιμή 7,5 ευρώ, αλλά ουδείς αρμόδιος του Υπουργείου Οικονομικών ενοχλείται. Φαντάζεστε αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Από την αρχή της σεζόν, η διαιτησία σπρώχνει με χίλια το βάζελο. Όποια ομάδα κερδίζουν, βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας. Οφσάιντ γκολ κατακυρώνονται υπέρ τους για να προηγηθούν, μούφα πέναλτυ παίρνουν, κραχτά πέναλτυ εις βάρος τους δεν δίνονται (Τούμπα), ενώ παίκτης του ΠΑΟ δεν αποβάλλεται ποτέ. Στο ντέρμπυ ΠΑΟ-Ολυμπιακός έπρεπε να βγουν τρεις παίκτες του βάζελου με κόκκινη. Πράνιτς, Λαγός και Ζεκά. Φαντάζεστε όλα αυτά να γίνονταν ανάποδα, για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Παρέα με τον ΠΑΟΚ προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον της Superleague, αλλά αντί να τους αποβάλει αμέσως από το πρωτάθλημα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, η ''κόκκινη'' Superleague προς το παρόν στέλνει σε FIFA-UEFA την υπόθεση. Φαντάζεστε αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη?
 
-Από τότε που μπήκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τουίτης, οι φήμες για στημένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα από τα ΜΜΕ που ελέγχει δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με τον κύριο Θωμαίδη και την εκπομπή ''Δίκη'' στον ΣΚΑΙ, ''υπάρχει πολλή βρωμιά σε αυτό το θέμα''. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται πως η UEFA θεωρεί το ματς ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα, που έληξε με σκορ 3-1, ''ύποπτο''. Φαντάζεστε αυτό να γινόταν με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, ο οποίος άκουγε πέρυσι ένα ολόκληρο Καραισκάκη να του φωνάζει ''πόσο το έπαιξες χοντρέ?'' σε παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟ του Τουίτη?
 
Ακόμη δεν είμαστε στα μισά της περιόδου. Να δούμε πού θα σταματήσουμε με τα σκάνδαλα του κρατικοδίαιτου ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ του ελληνικού αθλητισμού. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με έγκριτους-αντικειμενικούς δημοσιογράφους και οπαδούς δίχως τσίμπλα στα μάτια, ''ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Έτσι, δίχως το παραμικρό στοιχείο, μόνο και μόνο επειδή ο Θρύλος σηκώνει πρωταθλήματα, άρα ''είναι βρώμικα''. 3 ποινικές διώξεις εις βάρος του Μαρινάκη δίχως κανένα στοιχείο, ούτε μισή εναντίον παράγοντα του ΠΑΟ για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη παλιότερα, από τα χρόνια της μπουγάδας του Πατέρα. Κατεπείγουσες εισαγγελικές έρευνες για παράγοντες του ΠΑΟ εκκρεμούν από...πέρυσι, την ώρα που γίνονται από αυτούς δωρεές στην Αστυνομία και πρώην μεγαλοασφαλίτες και Αττικάρχες προσλαμβάνονται ως υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά ''ο γαύρος είναι ομάδα της Αστυνομίας, αφού είναι η ομάδα του Τσιρώνη και 2.000 αστυνομικούς κουβάλησε ο χοντρός στη Λεωφόρο''. Τι έκανε δηλαδή η διοίκηση του Ολυμπιακού, σε ματς που δεν μπορούσε να πάει ο κόσμος του Θρύλου και να βάλει από το μεσημέρι στη 13 τα λαγουδάκια? Προστάτευσε την ομάδα, με τους αστυνομικούς να κάνουν απλώς και μόνο τη δουλειά τους, σε παιχνίδι που σε μία τελική οι φωτοβολίδες περνούσαν ξυστά από τα κεφάλια παικτών και των 2 ομάδων, αλλά και του διαιτητή. Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ αλωνίζουν ανενόχλητοι στους δρόμους, δίχως να συλλαμβάνονται με κυβερνητικές αβάντες και πλέον ανοίγουν και συνδέσμους σε περιοχές που είναι τρεις και ο κούκος, με παράνομες αποφάσεις δημοτικών αρχόντων και με ''όμορφες'' παραγοντικές επιδοτήσεις, αλλά άλλοι έχουν τη ρετσινιά ''υπάλληλοι του Μαρινάκη'', επειδή έτσι είναι της μόδας να λέγεται και να γράφεται δεξιά κι αριστερά. Δίχως στοιχεία, δίχως ονόματα και διευθύνσεις. Άτομα που αν τους ρωτήσεις να σου πούνε ΕΝΑ ονοματεπώνυμο προέδρου συνδέσμου της θύρας 7 θα κοιτάνε το ταβάνι και θα αλλάζουν κουβέντα, μάθανε τα ''ψαγμένα'', τα υποτιθέμενα ντεσού της θύρας 7, ποιος χαρτζιλικώνεται κι από ποιον. Και οι ''ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί'', που δεν τρώνε κουτόχορτο, πολλαπλασιάζονται.
 
Την απάντηση σε όλη αυτό το σκηνικό ''κάνω το άσπρο μαύρο'' δίνουν η φετινή ομάδα του ποδοσφαιρικού Θρύλου, που ως τώρα είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ο κόσμος του Θρύλου, με την ασπίδα του, τη ΘΥΡΑ 7. Μια ΘΥΡΑ 7 που είναι ο ίδιος ο Σύλλογός μας, κρατώντας ζωντανά όλα τα ερασιτεχνικά μας τμήματα, με συνολική προσφορά των μελών της περίπου 1 εκ. ευρώ, που προέρχεται από εισφορές-συνδρομές μελών-κάρτες φιλάθλων-sms τα 3 τελευταία χρόνια. Προς το μεγάλο μας πρόεδρο, ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που πέραν της προσφοράς του στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, έχει σταθεί αρωγός με κάθε δυνατό τρόπο από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης του Ερασιτέχνη μας, θα πούμε από εδώ για μία ακόμη φορά.
 
ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΡΣΑ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.

Σχόλια

Εικόνα dono

Πρέπει να κάνουμε μια στήλη ημερήσια, που να ασχολείται μόνο για τα σκάνδαλα που προκύπτουν για τον ζέλα, ανά ημέρα και διαφορετικό.
Πάντως έξω από κάθε πλάκα τώρα, είναι τραγικό το γεγονός αν ισχύει, που πρέπει να ισχύει δλδ γιατί κανείς δεν μιλάει γι΄αυτό. Αν ο ζέλας στήνει παιχνίδια για να νικήσει τα γιάννενα, τότε έχει γίνει ήδη ομάδα ισάξια με την κούλα του άρχοντα των φρίσκις. Άντε στο καλό να ανταμώσετε στην Αλεπότρυπα... Μην ξεχάσετε και τον Ιβάν, κρίμα είναι να μείνει μόνος του τέτοιος μεγαλοεπενδυτής...

Εικόνα red apple

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Χρήστο...καρατσεκαρισμένο

Ούτε νύξη δεν υπάρχει στα mainstream sites

Μια χαρούλα τους βρίσκω

"Άμα δεν μιλάω για κάτι απλά δεν υφίσταται"

Εικόνα red apple

Και νάχεις τριγύρω σου τους "ψαγμένους" να σου εξομοιώνουν την βούρτσα με την π....α

Δεν υπάρχει σωτηρία πλην εκείνης που θα προέλθει μόνο από τον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα/Κύπελλο-εμπλοκή και τελικός/Κούπα Γιουρόπα Λιγκ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πουθενά δε γίνονται αυτά. Και να έχεις τον κάθε παπάρα να σου λέει τα γνωστά για τον Μαρινάκη και τη ΔΕΚΟ του Ολυμπιακού. Και εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πούστη Σαμαρά, γαμώ το βρωμόστομά σου που ξεστόμισε τη φράση "είμαι Ολυμπιακός", κάνε κάτι. Διάλυσε το κωλοσωματείο. Δεν ανέχομαι να πληρώνω ΕΓΩ για να παίζει μπάλα ο Λαγός και ο Φιγκερόα.

Ελπίζω η ΟΥΕΦΑ να πράξει αυτό που δεν τολμάει η "κόκκινη" superleague.

Εικόνα red apple

Κι εδώ, Θωμά, μας απαντά ο Σαρρής... Πόσες αποδείξεις θες οτι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Βλέπεις τα εξώφυλλα και καταλαβαίνεις...Κάτι γραμματάκια τόσα δα, κι αυτά όσες μπήκαν στον κόπο να γράψουν την είδηση. Ενώ αν ήταν κανάς Ολυμπιακός....

http://www.gazzetta.gr/football/article/565218/sarris-ypopsies-mias-etai...

γελοία υποκείμενα

Εικόνα savvas gridlock

Πού θα πάει ρε Θωμά, θα γίνουν εκλογές. Τρίτο κόμμα είναι τώρα στις δημοσκοπήσεις στην Α'Πειραιά η Νέα Δημοπρασία και πάει καρφί για 4ο-5ο. Μόνο η χούντα έδινε λεφτά σε όλους, πλην Ολυμπιακού. Θα πάει το γιαούρτι σύννεφο στα γαλάζια παιδιά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μακάρι ρε φίλε. Πάντως, η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι και περιμένω με αγωνία να δω πού θα πάει. Η ανακοίνωση του επίσημου ζελέ φανέρωσε μια τρικυμία εν κρανίω, που το μόνο που έθιξε, ουσιαστικά, ήταν η προέλευση του ρεπορτάζ. Διάλυση ρεεεεεεεε!!!