ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΕΚΑΚΙΑ



Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα βόλλευ ανδρών ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση.
 

 

 
Βεβαίως, όπως έχουμε δει εδώ, αυτό το ''ηθικό'' σωματείο ποτέ δεν κάνει ενστάσεις. Αυτά τα κάνουν μόνο γαύροι. Να θυμίσουμε ότι πέρα από τις περιπτώσεις των ενστάσεων αυτών της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη, λίγους μήνες μετά την υπόθεση Βάλνερ, η Fl-original που διοικούσε τότε το μπάσκετ της ΑΕΚ, μέσω Μπάμπη Καραμανλή, πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι που έχασε στο κλειστό των Πατησίων από τον Πανιώνιο.
 

 

 
''Έλαμψε η αλήθεια'', μας έλεγαν τότε τα ''ηθικά'' αεκάκια της Fl-original, για τη χάρτινη νίκη τους.
 

 
ΟΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ

Σχόλια

Εικόνα vagio

Εν τω μεταξυ , για την κουβεντα και μονο, το αουτ που εδωσαν στο καρφι του Γιορντανοφ, απο το οποιο προηηλθε το σερβις (της αεκ) της επιμαχης φασης, ειναι ποντος του ολυμπιακου και ΟΧΙ αουτ. Δηλαδη αυτο ηταν νορμαλ, ενω αυτους πηγαν να τους κλεψουν.
Εχουν πολλα προβληματα τα ατομα..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γιατί μήπως στον επίμαχο αγώνα με την Καλαμαριά αυτοί δεν προσέφυγαν στο cas; Αν δικαιωνόντουσαν αυτοί δεν θα είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά; Και εν πάσει περιπτώσει, θα άρεσε στους "ηθικούς" και "ανένταχτους" αεκτσήδες που η ομάδα τους θα έπαιρνε πρωτάθλημα μετά από ένα στραβοπάτημα του Ολυμπιακού που προήλθε από γκολ παίχτη που έπαιζε παράνομα; Είναι μέσα στα πλαίσια της ηθικής αυτό;

Και επειδή ξέρω την άποψη σου Σάββα περί ενστάσεων, θα σου πω ότι διαφωνώ εν μέρει. Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι ενστάσεις, αλλά δεν είναι όλες το ίδιο. Άλλο να κάνεις ένσταση για ένα φαλτσοσφύριγμα ή ένα λάθος της γραμματείας (στο μπάσκετ) και άλλο η χρησιμοποίηση παίχτη που δεν έπρεπε να παίζει. Σίγουρα, είναι καλύτερο να κερδίσεις επειδή έβαλες παραπάνω γκολ, αλλά όταν σε επίπεδο Α' εθνικής κάνεις τέτοια παιδαριώδη λάθη, τιμωρείσαι. Και να πω και κάτι; Τέτοιου είδους θέματα πρέπει να ρυθμίζονται από τα αρμόδια όργανα αυτόκλητα δίχως την παρέμβαση των εμπλεκόμενων ομάδων.

Εικόνα savvas gridlock

Στην τελευταία πρόταση συμφωνούμε. Αν περνάει από το δικό μας χέρι, πάντως, πρέπει να μην το κυνηγάμε έξω από τα γήπεδα, ακόμη κι αν κρίνεται το πρωτάθλημα. Αυτό εδώ ήταν μεγάλη μαγκιά του Σωκράτη.

http://www.protothema.gr/sports/article/49166/olympiakos-itan-anthropino...

Στο CAS προσέφυγε η Καλαμαριά εναντίον της ΕΠΟ κι έκατσε στον άξονα. ΑΕΚ-ΠΑΟ παρευρέθηκαν στην εκδίκαση επειδή είχαν έννομο συμφέρον. Η ηθική των βάζελων, που πήγαν να πάρουν Κύπελλο στα χαρτιά για ίδια υπόθεση με αυτήν του Βάλνερ το 1975, όπως και των χανουμιών, που παραλίγο να πάρουν πρωτάθλημα παλιότερα στα χαρτιά, είναι για το Τμήμα Ηθών, που έβαζε παλιά ο Αντέννας. Εμείς δεν θα'πρεπε να είμαστε έτσι και να γινόμαστε σαν τα μούτρα τους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχω την αίσθηση ότι θα έκανε ένσταση ο Ολυμπιακός αν δεν είχε προηγηθεί η υπόθεση Βάλνερ. Βέβαια, ό,τι και να λέω τώρα εικασία είναι, οπότε ας αφήσουμε την ιστορία να μιλήσει. Εγώ πάντως τότε είχα χαρεί που δεν έκανε ένσταση με τον Πανσερραϊκό, όπως είχα δυσαρεστηθεί όταν έκανε με την Καλαμαριά. Το δίκαιο δίκαιο όμως.

Τύποις η Καλαμαριά έκανε ένσταση, αλλά για να κάνει ένσταση απαιτούνταν 1 εκ. ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Η Καλαμαριά δεν είχε τα λεφτά για την ένσταση. Δεν μπορεί να μη βάλανε το "χεράκι" τους τα χανούμια και ο βάζελος. Πάντως, ακόμα κι' αν δεν κάναμε ένσταση θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα το παίρναμε. Πρώτα απ' όλα δε θα πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ για πικ-νικ. Και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει την τελευταία δεκαπενταετία όταν ο Ολυμπιακός πάει σε ντέρμπι που πρέπει να το πάρει. ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Τέλος πάντων, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν δικαιούνται να μιλάνε για ενστάσεις και παπαριές.

Εικόνα V0R4D0R

Μήπως δεν έκανε ο Αγαμίδης ένσταση στο ποδόσφαιρο, επειδή είχε πάει ο Μπέος στα αποδυτήρια των διαιτητών σε ματς Βόλος-ΑΕΚ στα πλέυ οφφ? Σκέψου δηλαδή λογική: επηρέασε η είσοδος του Μπέου το αποτέλεσμα και ζητούσαν να τους κατακυρωθεί ο αγώνας!!! Φυσικά πήραν από τα τρία το μακρύτερο. Άντε μετά να πάρεις τον Αγαμίδη για δικηγόρο.

Εικόνα savvas gridlock

Η μάνα ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στα γήπεδα και στις καρδιές μας, μην πιάνεσαι κορόιδο. Εκεί εκεί στη Γ' Εθνική.