ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ (VIDEO)



Επιστρέφουμε σήμερα στο ντέρμπυ της Λαγοφλώρου που έγινε πριν ένα μήνα. Θα συνοψίσουμε το τι είδαμε. Με εικόνα, όχι με το στόμα.
 
Ο ''γαύρος'' Μάνταλος (έγινε διαιτητής Superleague τη σεζόν που ''καθάρισε η μπουγάδα'', το 2009-10 και φυσικά έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κύριο Βαρούχα), ''έφαγε'' 2 αποβολές εις βάρος παικτών του ΠΑΟ. Πράνιτς και Λαγός θα έπρεπε να είχαν βγει με κόκκινη, αλλά έμειναν στο ματς.
 

 

 
Ο Τουίτης με τον Αναστασίου γκρίνιαζαν για ''τα πολλά φάουλ που σφυρίχθηκαν εναντίον μας και δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας''. Μαζέψαμε ΟΛΑ τα φάουλ που δώθηκαν υπέρ του Ολυμπιακού και φαίνεται πως ήταν λίγα, αφού έπρεπε να δωθούν κι άλλα. Μέσα σε αυτά υπάρχει και μία αποβολή ακόμη του Ζεκά με δεύτερη κίτρινη, που κατάπιε ο ''γαύρος'' Μάνταλος. Διαφωτιστικό replay δεν έβγαλε η ''κακή γαυρο-NOVA'', γι'αυτό δεν κάναμε νέο, ξεχωριστό βιντεάκι, αν και η αντίσταση του Ζεκά προδίδει ενοχή.
 

 

 
Τέλος, φτιάξαμε κι ένα βίντεο με τα επεισόδια στο δημοτικό κοτέτσι του κέντρου της Αθήνας, γιατί τα ΜΜΕ της λαγοπροπαγάνδας, κάτι Sport FM (που έχει ακόμη μετοχές ο Τουίτης, για να μην ξεχνιόμαστε), κάτι vazeletta.gr και λοιπές παρακρατικές δυνάμεις, έσκουζαν μετά το ματς πως ''δεν έγινε κάτι τρομερό, μην μεγαλοποιούμε καταστάσεις, έχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα σε ντέρμπυ αιωνίων'', ενώ το παραμύθι για την ''πρωτοφανή αστυνομική δύναμη'', με μπηχτές εναντίον του ΜΑΡΙΝΑΚΗ που ''κάνει ό,τι θέλει στο ελληνικό κράτος, ακόμη και στην Αστυνομία'', πήγε σύννεφο.
 

 
Ω ρε και να φεύγανε φωτοβολίδες ξυστά από τα κεφάλια ανθρώπων του ΠΑΟ στο Καραισκάκη, ε? Επερωτήσεις στη Βουλή θα είχαμε από σουρωμένους βουλευτές και σχόλια σε όλο τον Τύπο, έντυπο-ηλεκτρονικό, για ''την ασυδοσία του γαύρου, που οι οπαδοί του κάνουν ό,τι γουστάρουν ανενόχλνητοι. Το κόκκινο παρακράτος αλωνίζει''. Τώρα ''δεν έγινε τίποτε'' και ''αυστηρή η τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών'', για τον ΠΑΟ που ήταν υπότροπος.
 
Ρουφιάνοι αντιολυμπιακοί, δημοσιοΚΑΦΡΟΙ, βουλευτές, ''σχολιαστές'', επαγγελματίες οπαδοί, αλλά και βαζελάκια που παριστάνετε τους Ολυμπιακούς και με την πρώτη αφορμή μας λέτε ότι ντρέπεστε για τις ''αβάντες που έχει ο Ολυμπιακός, εμείς δεν τα γουστάρουμε αυτά'', περαστικά και βιξ για τα λαιμά τώρα στα κρύα. Στον πάτο σας το γκολ του Μήτρογλου...